Linnen netjes opbergen? Kies voor een draaideur linnenkast

Zoekt u een praktische, maar voordelige manier om meer opbergruimte voor uw kleding en linnen te creëren? Dan is een draaideur linnenkast de ideale oplossing voor u. Een linnenkast met draaideuren biedt veel ruimte voor het opbergen van textiel en is bovendien een klassieke en elegante toevoeging aan uw interieur. Er zijn scherp geprijsde draaideur linnenkasten voor ieder budget verkrijgbaar.

Linnenkast met draaideuren van Slaapkamerweb

Slaapkamerweb is dé specialist voor al uw slaapkamer meubels. Wij bieden u dan ook een breed scala aan linnenkasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten draaideur linnenkast met spiegels? Heeft u liever een effen houten draaideurkast of een kledingkast met glazen afwerking, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zowel qua materiaal als qua beslag zijn er talrijke opties. Daarnaast kunt u uw draaideur linnenkast geheel naar eigen wens indelen. Wij bieden u praktische kast accessoires, zoals verlichting, legplanken en ladeblokken. De gewenste indeling van uw klerenkast kunt u direct online zien en aanpassen indien gewenst. Daardoor bent u verzekerd van een draaideur linnenkast die geheel aan uw wensen voldoet.

Wij bezorgen én monteren uw kast gratis

Wilt u graag een linnenkast bestellen, maar ziet u op tegen het in elkaar zetten ervan? Geen probleem! Wanneer u bij Slaapkamerweb een kledingkast bestelt, dan bezorgen wij deze niet alleen kosteloos bij u thuis, maar monteren wij deze ook. Dit scheelt u veel tijd en moeite. Uw draaideur linnenkast is in korte tijd klaar voor gebruik!

Ontdek hieronder ons assortiment draaideur linnenkasten.

Productaanbod draaideur linnenkast

Ook bij ons: linnenkasten met zweefdeur of schuifdeur

Slaapkamerweb biedt u aantrekkelijke prijzen op de beste kledingkasten. Ook als u op zoek bent naar schuifdeurkasten en zweefdeurkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Het handige aan deze linnenkasten is dat zij dankzij de vlakke deuren ruimtebesparend zijn. Kasten met zweefdeuren en schuifdeuren zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in kleine of smalle ruimtes. Benieuwd? Bekijk direct het complete assortiment kledingkasten van Slaapkamerweb.

 

Ervaringen van klanten

"Toch best een beetje afwachten zo'n aankoop via een website. Maar we kunnen niet anders zeggen : dik in orde! Contact vooraf, prima. Snel antwoord op vragen, leveren op tijd en plaatsen van de kast is ook keurig gedaan ! We vertellen het verder."
Gerben de Jong uit De Lier  
 

"Op de eerste plaats waren de mannen keurig op tijd. Ze kwamen een 4-deurs schuifdeur kast monteren. Alles verliep zeer vlot en deskundig. Na ruim een uurtje vertrokken de mannen, incl. het verpakkingsmateriaal. Kortom, niets dan lof en zeker een aanrader."
Michel en Rita Jansen uit Hoorn  
 

"Vandaag de Royal Schuifdeurkast 225 x 200 cm geplaatst en de mannen hebben dit keurig gemonteerd! Ziet er mooi afgewerkt en stevig uit."
Edward van Vlaanderen uit Uitgeest