Bezorging en montage


Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- is de bezorging in geheel Nederland gratis, met uitzondering van de Waddeneilanden. Daarnaast wordt deze gehele bestelling (indien van toepassinggratis bij u gemonteerd!Bezorging (en montage) in het buitenland 

Slaapkamerweb zal enkel uw bestelling in Nederland bezorgen en monteren. Met hoge uitzondering is levering en of montage in België of Duitsland ook mogelijk tegen een meerprijs en in overleg, maar helaas niet in geheel België of Duitsland.

Voor de mogelijkheden van de bezorging en montage buiten Nederland kunt u het beste contact met ons opnemen en vertellen wij u de mogelijkheden. 


Gratis bezorging & montage:

  • bij bestellingen vanaf € 400,- in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en andere moeilijk te bereiken plekken)
  • bij bestellingen in Zutphen en Warnsveld  

Gratis bezorging tot de voordeur (via Hoekstra Transport of PostNL): 

  • bedden, bodems en matrassen vanaf € 200,-
  • beddengoed (waaronder kussens, dekbedden, textiel etc) vanaf € 50,-
  • waterbedconditioner vanaf € 30,-
  • overige pakketjes vanaf € 50,-Wanneer wij bezorgkosten berekenen:

  • Kosten van de bezorging tot in de slaapkamer, of bezorging & montage onder een totaalbedrag van € 400,- zijn: € 69,-
  • Kosten voor bezorging onder een totaalbedrag van € 200,- zijn: € 35,-
  • Kosten voor bezorging van beddengoed en waterbed-accessoires onder een totaalbedrag van € 50,- zijn: € 5,95


Voorwaarden bezorging & montage per type product:

Bent u benieuwd hoe het zit met de voorwaarden van de levering en eventuele montage van hetgeen u bij ons wil bestellen? Dan vindt u hieronder een handig overzicht per producttype hoe het precies zit!

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- is de bezorging en montage van uw kledingkast helemaal gratis! Dit is inclusief kastindeling en kastinterieur en eventueel overige bijmeubels of producten. Deze worden door ons netjes voor u gemonteerd in de door u gewenste ruimte of kamer in uw woning. Of dit nu een flatgebouw, appartement, fabriekshal of eengezinswoning is! 

Uiteraard moeten onze monteurs wel voldoende ruimte hebben om de kast(en) op de door u gewenste plek te krijgen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de pakketten die naar boven moeten worden gebracht, door uw trappengat dienen te passen. Ook hebben we bovenop de afmetingen van de kast, wat extra ruimte nodig om de kasten te kunnen monteren en dient de plek waar de kledingkast moeten komen te staan leeg en vrij van spullen te zijn.

Houdt voor de montageruimte van de kast hierbij rekening met minimaal 5 cm ruimte in de hoogte en de breedte (bij de Royal Synchroon kasten hebben wij minimaal 10 cm boven de kast nodig). Wij nemen contact met u op om een montage moment met u in te plannen. Wanneer het bedrag van uw bestelling onder de € 400,- komt, komen wij deze bezorgen en monteren voor slechts € 69,-.

Bij een bestelling vanaf € 400,- is de bezorging en montage van uw bed helemaal gratis! Dit is inclusief de aanschaf van eventueel bedbodems en matrassen en eventueel overige bijmeubels, bedaccessoires, beddengoed of andere producten. De bedden worden door ons netjes voor u gemonteerd in de door u gewenste ruimte of kamer in uw woning. Ook de eventueel mee bestelde bodem(s) en/of matras(sen) leggen wij netjes in uw bed. Of dit nu een flatgebouw, appartement, fabriekshal of eengezinswoning is! 

Uiteraard moeten onze monteurs wel voldoende ruimte hebben om het bed/ of bedden op de door u gewenste plek te krijgen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de producten die naar boven moeten worden gebracht, door uw trappengat dienen te passen. Ook hebben we bovenop de afmetingen van het bed, wat extra ruimte nodig om het bed te kunnen monteren en dient de plek waar het bed moeten komen te staan leeg en vrij van spullen te zijn. Wij nemen contact met u op om een montage moment met u in te plannen.

Wanneer het bedrag uw bestelling onder de € 400,- komt, dan zijn de bezorg en montagekosten € 69,-.

Onze logeerbedden, zoals onderschuifbedden, of vouwbedden worden bij een bestelling met een waarde vanaf € 400,- gratis bij u bezorgd, bij een bestelling onder de € 400,- bedragen de bezorgkosten € 69,-. 

Bij logeerbedden heeft u 2 opties voor de wijze van levering.

Het vouwbed kan door een transportbedrijf tot aan uw eerste voordeur worden gebracht, vervolgens dient u zelf de wieltjes onder bijvoorbeeld het vouwbed te monteren en het vouwbed/onderschuifbed op de door u gewenste plek neer te zetten. Het transportbedrijf voorziet u de dag na uw bestelling van een track&trace code, zodat u precies weet op welke dag uw vouwbed geleverd wordt.  

U kunt er ook voor kiezen om het logeerbed door onze bezorgers/monteurs te laten bezorgen en zal het logeerbed ook voor u worden gemonteerd en op de door u gewenste plek worden neergezet. Als u voor deze wijze van levering kiest, kan dit wel invloed hebben op de levertijd van uw vouwbed, deze kan dan wat langer uitpakken. Wij nemen in dit geval contact met u op om een bezorgmoment met u in te plannen.

Matrassen worden gratis bij u thuis bezorgd bij een bestelling met een waarde vanaf € 200,-. Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 69,-.

U heeft bij de aanschaf van onze matrassen 2 opties voor de wijze van levering. Wanneer u het matras snel wenst te ontvangen, zullen wij het matras per transportbedrijf naar u toe zenden. In dat geval wordt het matras tot aan uw eerste voordeur geleverd, vervolgens ontvangt u de dag na bestelling een track&trace code, zodat u precies weet op welke dag uw matras geleverd wordt.  

Wij kunnen ook het matras door onze bezorgers/monteurs laten bezorgen, waarbij onze bezorgers het matras op de door u gewenste plek brengen. In het laatste geval kan de levertijd wel wat langer worden indien het matras niet in voorraad is. Wij nemen in dit geval contact met u op om een bezorgmoment met u in te plannen.

Bedbodems worden gratis bij u thuis bezorgd bij een bestelling met een waarde vanaf € 200,-. Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 69,-.

U heeft bij de aanschaf van onze bedbodems 2 opties voor de wijze van levering. Wanneer u uw bedbodem(s) snel wenst te ontvangen, zullen wij het de bodem(s) per transportbedrijf naar u toe zenden. In dat geval wordt de bodem tot aan uw eerste voordeur geleverd, vervolgens ontvangt u de dag na bestelling een track&trace code, zodat u precies weet op welke dag uw bodem geleverd wordt.  

Wij kunnen de bedbodem(s) door onze bezorgers/monteurs laten bezorgen, waarbij onze bezorgers de bodem(s) op de door u gewenste plek brengen. Als deze via de trap bij u naar boven moet, dient u wel rekening te houden met dat dit moet passen! Als onze bezorgers de bedbodems komen leveren kan de levertijd wel wat langer worden indien de bodem(s) niet op voorraad zijn. Wij nemen in dit geval contact met u op om een bezorgmoment met u in te plannen.

Mocht u beddengoed bij ons bestellen, dan zal deze gratis bij u worden bezorgd door PostNL. Onder het beddengoed vallen onze dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltonhoezen en kussenslopen. Deze worden gratis naar u toegezonden via PostNL bij een bestelling met een waarde vanaf € 50,-. Mocht u een bestelling van beddengoed onder de € 50,- wensen te plaatsen, komen daar € 5,95 aan verzendkosten bij.

Waterbedconditioner wordt gratis bij u bezorgd bij een bestelling vanaf € 30,-. De waterbedconditioner wordt via PostNL verzonden als brievenbuspost, u hoeft dus niet thuis te blijven om deze in ontvangst te nemen. Wanneer u bij deze waterbedconditioner ook overige accessoires besteld, komen daar € 5,95 aan verzendkosten bovenop. We kunnen uw bestelling dan helaas niet meer als brievenbuspost verzenden. Tip: als u in het laatste geval een bestelling doet boven de € 50,- is de verzending geheel gratis!