Bezorging en montage

Slaapkamerweb.nl bezorgt en monteert enkel in Nederland. Met hoge uitzondering is levering ook in België/Duitsland (tegen meerprijs) mogelijk. Dit gaat enkel altijd in overleg. Helaas is bezorging en/of montage niet in heel België/Duitsland voor ons mogelijk. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op. De pakketten die wij per post naar u kunnen toezenden, worden bij u bezorgd via Post NL. 

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- is de bezorging in geheel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en andere moeilijk bereikbare plekken in Nederland, helemaal gratis. Daarnaast wordt de bestelling (indien van toepassing) ook helemaal gratis bij u gemonteerd.


Bezorging en montage is GRATIS:

voordeel slaapkamerweb bij bestellingen in Zutphen en Warnsveld
voordeel slaapkamerweb bij bestellingen vanaf € 400,- in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden en andere moeilijk te bereiken plekken)

Bezorging is GRATIS via Post NL:

voordeel slaapkamerweb Dekbedden
voordeel slaapkamerweb Waterbedconditioner vanaf € 30,-
voordeel slaapkamerweb Overige pakketjes vanaf € 50,-
voordeel slaapkamerweb Bedbodems en matrassen vanaf € 200,-


Kledingkasten

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- is de bezorging van uw kledingkast helemaal gratis. Ook wordt uw kledingkast helemaal gratis voor u gemonteerd op de door u gewenste kamer en plek in uw woning. Onze monteurs zetten de kast waar u wenst, of u nu in een flatgebouw, appartement of ééngezinswoning woont. We moeten uiteraard wel de ruimte hebben om de pakketten op de door u gewenste plek te kunnen brengen. Dit betekent dat de pakketten door uw trappengat dienen te passen en de plek waar de kledingkast komt te staan dient vrij te zijn. Houdt u hierbij eveneens rekening met minimaal 5cm ruimte in de hoogte en de breedte voor de montageruimte van de kast. (bij de synchroomkasten hebben wij minimaal 10cm boven de kast nodig) Wanneer uw bestelling minder dan € 400,- bedraagt, komen wij bezorg en monteren voor slechts € 35,-.

Bedden

Bij een bestelling vanaf € 400,- is de bezorging van uw bed helemaal gratis. Ook wordt uw bed helemaal gratis voor u gemonteerd op de door u gewenste plek en kamer in uw huis. Of u nu in een flatgebouw, appartement of ééngezinswoning woont. Dit is voor onze bezorgers/monteurs geen enkel probleem. Zij moeten uiteraard wel de ruimte hebben om de pakketten op de door u gewenste plek te kunnen brengen en de plek waar het bed komt te staan, dient vrij te zijn. Wanneer uw bestelling onder de € 400,- bedraagt, zijn de bezorg-/montagekosten € 35,-.

Vouwbedden

Onze vouwbedden worden gratis bij u bezorgd bij een bestelling vanaf € 400,-. Bij een bestelling onder de € 400,- bedragen de bezorgkosten € 35,-. Bij verzending via de koeriersdienst wordt het vouwbed tot aan uw eerste voordeur gebracht en dient u zelf de wieltjes onder het vouwbed te monteren en het vouwbed op de door u gewenste plek neer te zetten. Wanneer wij het vouwbed persoonlijk komen brengen, zal het vouwbed ook voor u worden gemonteerd en op de door u gewenste plek worden neergezet. In het laatste geval, kan dit wel invloed hebben op de levertijd van uw vouwbed.

Matrassen

Een matras wordt gratis bij u bezorgd bij het plaatsen van een bestelling vanaf € 200,-. Wanneer u het matras snel wenst te ontvangen, kunnen wij het matras per koeriersdienst naar u toezenden, mits het een matras is die op voorraad is. In dit geval wordt het matras tot aan uw eerste voordeur geleverd. Wij kunnen ook het matras zelf bij u komen bezorgen, waarbij onze bezorgers het matras op de door u gewenste plek brengen. In het laatste geval kan de levertijd van het matras meer dan 1 week zijn of de levertijd kan langer zijn indien het matras niet in voorraad is. Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 35,-.

Bedbodems

Een bedbodem wordt gratis bij u bezorgd bij een bestelling vanaf € 200,-. Wanneer u bedbodem(s) snel bij u in huis wenst, kunnen wij de bedbodem(s) per koeriersdienst naar u toezenden. In dit geval wordt bedbodem(s) tot aan uw eerste voordeur geleverd. Wij kunnen ook bedbodem(s) zelf bij u komen bezorgen, waarbij onze bezorgers/monteurs bedbodem(s) op de door u gewenste plek brengen. Mits de bodem door uw trappengat past. In het laatste geval kan de levertijd van bedbodem(s) wel wat uitlopen. Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 35,-.

Dekbedden

Mocht u een dekbed bij ons bestellen, dan zal deze gratis bij u worden bezorgd door Post NL. Het dekbed wordt tot aan uw voordeur geleverd.

Overig beddengoed, kussens, dekbedovertrekken, kussenslopen, moltons en hoeslakens

Onze kussens, dekbedovertrekken, kussenslopen, moltons en hoeslakens worden gratis naar u toegezonden via Post NL bij een bestelling vanaf € 50,-. Mocht u een bestelling van beddengoed onder de € 50,- wensen te plaatsen, verzoeken wij u om een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten.

Waterbed-accessoires

Waterbedconditioner wordt gratis bij u bezorgd bij een bestelling vanaf € 30,-. De waterbedconditioner wordt verzonden met een brievenbuspakket, u hoeft dus niet thuis te blijven om deze in ontvangst te nemen. Wanneer u bij deze waterbedconditioner ook overige accessoires besteld, verzoeken wij u om een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten. We kunnen uw bestelling dan niet als brievenbuspakket verzenden. Gelukkig voor u is boven de € 50,- de verzending geheel gratis.