golf
Sorteren:

Welk soort neksteunkussen past bij mij?

Welk neksteunkussen het beste bij u past is afhankelijk van meerdere factoren. Op de eerste plaats speelt postuur een belangrijker rol voor de juiste hoogte voor een kussen, heeft u brede schouders, dan zal u een hoger kussen nodig hebben dan iemand met een eer tengere bouw. Bovendien is het zo dat wanneer u een zacht bed heeft, u een lager neksteunkussen nodig omdat uw schouders al meer in uw matras zullen zakken. Wanneer u een harder bed heeft, zal u dus automatisch een hoger kussen nodig hebben. 

Wanneer u voornamelijk op uw rug of buik slaapt zal de kussen behoefte lager zijn. Vooral mensen die op hun zij slapen zijn dan ook het meest gebaat bij een neksteunkussen. Wanneer u veel wisselt tussen beide posities kan het een oplossing zijn om een wat hoger neksteunkussen in een zachtere variant te nemen. Zo zakt u heerlijk in het kussen als u op uw rug slaapt maar zult u ook profiteren van de steun van dit kussen als u op uw zij slaapt. 

Uit ervaring weten wij dat mannen voornamelijk kiezen voor neksteunkussen van ca 12, 14 en 16 cm in de hardheid medium en stevig. Vrouwen kiezen daarentegen eerder voor kussens van 12 en 14 cm in de hardheid soft of medium. Voor de buik- en rugslapers, en dan voornamelijk bij de vrouwen voldoet een 9 cm hoog kussen ook vaak aan de verwachtingen!

Advies nodig?

Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische mederwerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een (neksteun)kussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Kom naar onze toonzaal

Wil u neksteunkussens uit ons assortiment eerst uitproberen, alvorens u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige inforamtie voorzien en graag met u mee- kijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment 
  • Verschillende soorten (neksteun)kussens
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd* 

* Snelle levering van uw kussen

Als het door u gekozen (neksteun)kussen gewoon bij ons op voorraad is, in de stevigheid en hoogte die u wenst, dan betekent dit, dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!