Neksteunkussens

» Meer informatie

Producten binnen Neksteunkussens


Hoofdkussen Slaapkamerweb Super Comfort

100% natuurlatex kussen 14cm hoog, 2 kussens voor slechts € 199,-!

ViscoSlow support kussen

Een comfortabel kussen die uw nek steunt en aanvoelt alsof u hem wilt knuffelen

90% Donskussen met neksteun

Ergonomisch eendendons kussen met een kern van natuurlatex

Latex Comfort Super kussen

Stevig neksteunkussen gemaakt van natuurlatex
Meest geadviseerd voor mannen

Latex Comfort Soft kussen

Zacht neksteunkussen gemaakt van natuurlatex

Latex Comfort Kids kussen

Latex neksteunkussen voor kinderen

Latex Ergonomic 9 kussen

9 cm hoog gezondheids kussen gemaakt van natuurlatex, verkrijgbaar in verschillende hardheden

Latex Ergonomic 12 kussen

12 cm hoog gezondheids kussen gemaakt van natuurlatex, verkrijgbaar in verschillende hardheden

Latex Ergonomic 14 kussen

14 cm hoog gezondheids kussen gemaakt van natuurlatex, verkrijgbaar in verschillende hardheden

Ergonomic latexkussen extra hoog

16 cm hoog gezondheids kussen gemaakt van natuurlatex, verkrijgbaar in 3 verschillende hardheden

Nekpijn en neksteunkussens

Wanneer mensen nekpijn hebben bij het opstaan, denkt men vaak dat dit door het kussen komt. Dit kan ook zeker het geval zijn, echter hoeft dit niet de (enige) oorzaak te zijn. Veel mensen hebben last van kou en tocht of hebben een slechte slaaphouding. Hierbij kunt u denken aan buikslapen en/of te dicht bij een open raam slapen. Bekijkt u eens of u één van de onderstaande oorzaken herkent en sluit deze uit. 

-> U slaapt op uw buik? Probeer dan eens op uw zij te gaan slapen. Hiermee ontspant u veel meer uw rug- en nek- wervels en spieren. Dit kan grote verlichting geven in uw nekklachten
-> U slaapt zonder kleding? Wanneer u zonder kleding slaapt, voelt u elke vorm van tocht omdat het vrijwel onmogelijk is om het dekbed tot aan uw hoofd te houden tijdens de nacht. Probeer eens een pyjama die uw schouders en nek goed warm houden.
-> U slaapt onder een open raam? Of tussen de deur en een raam? Doet u het raam eens een paar nachten dicht, wellicht merkt u verschil.
-> Hoe oud is uw kussen? Een kussen gaat gemiddeld 5 jaar mee. Wanneer uw kussen ouder is, kan het verstandig zijn deze te vervangen. Niet alleen vanwege ondersteuning maar ook voor uw gezondheid.


« Terug naar de vorige pagina

Neksteunkussens

Een neksteunkussen is een kussen dat uw hoofd draagt waardoor uw schouder meer ontlast wordt. Verder corrigeert dit kussen uw slaaphouding wat er voor zorg dat uw rug rechter ligt en u rustiger zult slapen. Dit kussen kan de oplossing voor uw lichamelijke klachten zijn!

 

Welk soort neksteunkussen past bij mij?

Welk neksteunkussen het beste bij u past is afhankelijk van meerdere factoren. Wanneer u op een zacht bed ligt heeft u een lager neksteunkussen nodig omdat uw schouders al meer in
uw matras zakken. Wanneer u een harder bed heeft, zal u dus automatisch een hoger kussen nodig hebben. 

Wanneer u voornamelijk op uw rug of buik slaapt zal de kussen behoefte lager zijn. Vooral mensen die op hun zij slapen zijn dan ook het meest gebaat bij een neksteunkussen. Wanneer u veel wisselt tussen beide posities kan het een oplossing zijn om een wat hoger neksteunkussen in een zachtere variant te nemen. Zo zakt u heerlijk in het kussen als u op uw rug slaapt maar zult u ook profiteren van de steun van dit kussen als u op uw zij slaapt. 

Uit ervaring weten wij dat mannen voornamelijk kiezen voor neksteunkussen van ca 12, 14 en 16 cm in de hardheid medium en stevig. Vrouwen kiezen daarentegen eerder voor kussens van 12 en 14 cm in de hardheid soft of medium. Voor de buik- en rugslapers, en dan voornamelijk bij de vrouwen voldoet een 9 cm hoog kussen ook vaak aan de verwachtingen.

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken