Bedbodems

De bedbodem is belangrijk voor een goede ondersteuning en het comfort van uw bed. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u een bedbodem uitzoekt die zowel goed bij uw matras als bij uw persoonlijke voorkeuren past. Bij Slaapkamerweb treft u een breed assortiment bedbodems, met een ruime keuze uit vlakke als (elektrisch) verstelbare lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Welk type u ook kiest, ze zijn allemaal leverbaar in alle denkbare maten, ook extra breed of extra lang.

Filter  filter icon
sort icon

Welk type bedbodem kies ik?

 • Lattenbodems
  Slaapkamerweb biedt u een ruime collectie met lattenbodems, veelal voorzien van instelbare zonesystemen voor de juiste ondersteuning. 
 • Schotelbodems
  Schotelbodems kunnen driedimensionaal en onafhankelijk van elkaar bewegen en kunnen u daardoor nauwkeurig de juiste ondersteuning bieden. Ze hebben een groter raakvlak met de matras en toch een prima ventilatie!
 • Spiraalbodems
  Horizontaal gespannen spiraalbodems hebben een open structuur en daardoor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit type spiraalbodem heeft bovendien geen last van de zo bekende kuilvorming.

Wilt u weten welke bodem het beste bij u past? Lees ons blogartikel ‘Hoe kiest u de bedbodem die bij u past?’


Waarom koopt u een bedbodem bij Slaapkamerweb?

 • Ruim assortiment
 • Verschillende soorten: lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodem
 • In alle maten leverbaar ook extra lang
 • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
 • Gratis thuisbezorgd vanaf 200,-
  * met uitzondering van moeilijk bereikbare gebieden, zoals de Waddeneilanden.

Gratis bezorging bedbodems

Matrasdragers en matrassen uit onze webshop worden al vanaf 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland*. Bent u benieuwd naar onze levertijden of weet u niet zeker welke bedbodem het best bij u past? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag. Ook bent u van harte welkom in onze toonzaal om de verschillende bodems in het echt te bekijken en/of uit te proberen.

Kijk ook eens naar: