Bedbodems

De bedbodem levert een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning en het comfort van uw bed. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u de bodem uitzoekt die zowel goed bij uw matras als bij uw persoonlijke voorkeuren past. Bij Slaapkamerweb vindt u een breed assortiment bedden, matrassen en bedbodems. U kunt bij ons kiezen uit zowel vlakke als verstelbare lattenbodems, schotelbodem of spiraalbodems. Welk type u ook kiest, ze zijn allemaal leverbaar in alle denkbare maten, ook extra breed of extra lang.

 • Lattenbodems
  Vlakke en verstelbare lattenbodems binnen elk budget. Voorzien van instelbare zonesystemen voor de juiste ondersteuning. Slaapkamerweb biedt u een ruime collectie met lattenbodems in elke denkbare maat.
 • Schotelbodems
  Schotelbodems hebben een groter raakvlak met de matras en toch een prima ventilatie. De schotels kunnen driedimensionaal en onafhankelijk van elkaar bewegen en kunnen u daardoor precies de juiste ondersteuning bieden.
 • Spiraalbodems
  Horizontaal gespannen spiraalbodems hebben een open structuur en daardoor een goede ventilatie en vochtregulatie. Ze hebben geen last van de zo bekende kuilvorming. Spiraalbodems zijn leverbaar in iedere maat.

Wilt u weten welke bodem het beste bij u past? Lees ons blogartikel ‘Hoe kiest u de bedbodem die bij u past?’

  Gratis bezorging bedbodems

  Matrasdragers en matrassen uit onze webshop worden al vanaf 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland*. Bent u benieuwd naar onze levertijden of weet u niet zeker welke bedbodem het best bij u past? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag. Ook bent u van harte welkom in onze toonzaal om de verschillende bodems in het echt te bekijken en/of uit te proberen.

  Klik hieronder om alle bedbodems per categorie te bekijken.

  Waarom koopt u een bedbodem bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment
  • Verschillende soorten: lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodem
  • In alle maten leverbaar ook extra lang
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 200,-
   * met uitzondering van moeilijk bereikbare gebieden, zoals de Waddeneilanden.