Lattenbodems

Een lattenbodem bepaalt uw ligcomfort in bed. Kies daarom voor een goede lattenbodem. U krijgt dan ondersteuning op de plekken waar u het nodig heeft. Slaapkamerweb heeft een ruime collectie lattenbodems, waaronder ook extra lange maten (210 en 220 cm). In onze webshop vindt u vlakke lattenbodems, handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems. Een verstelbare lattenbodem heeft een in hoogte verstelbaar hoofd- en voeteneinde en is in de volgende varianten verkrijgbaar:

Handverstelbare lattenbodems
Een handverstelbare lattenbodem moet handmatig worden versteld. Het is fijn dat dit mogelijk is, maar zeker als u al op leeftijd bent zou dit een zwaar klusje kunnen zijn, omdat de lattenbodem toch onder een zware matras ligt.

Elektrisch verstelbare lattenbodems
Een elektrische lattenbodem biedt u een maximum aan comfort: met een afstandsbediening kunt u het hoofd- en/of voeteneinde naar eigen wens instellen.

Half-elektrisch verstelbare bodems
Slaapkamerweb levert ook een tussenvorm van de bovengenoemde lattenbodems: bij een half-elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u het hoofdeinde elektrisch verstellen, en het voeteneinde met de hand.
 

Uw lattenbodem gratis thuisbezorgd vanaf € 200

Onze bezorgkosten voor lattenbodems bedragen € 35. Bestellingen in onze webshop bestaande uit bedbodems, matrassen en/of beddengoed met een minimale besteding van € 200,- worden gratis bij u bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Niet alle lattenbodems hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Wanneer sprake is van een levertijd, bedraagt deze ca. 1 tot 4 weken. Wilt u voor de plaatsing van uw bestelling graag weten of wij de door u gewenste lattenbodem(s) op voorraad hebben en hoe snel wij deze bij u kunnen komen bezorgen? Neemt u gerust contact met ons op.

 

  Producten binnen Lattenbodems

  Lattenbodems in elke maat

  Op zoek naar een lattenbodem in een specifieke maat? Wij leveren alle denkbare maten. De meest gangbare zijn:
  60x200 - 70x200 - 80x200 - 90x200 - 100x200 - 120x200 - 140x200

  Heeft u een tweepersoonsbed? Dan gebruikt u twee bedbodems van elk de helft van de breedte van uw bed. Voor een bed van 160x200 gebruikt u bijvoorbeeld twee lattenbodems van 80x200 centimeter. Met onze lattenbodems bent u verzekerd van een goed slaapcomfort op elke plek in uw bed. De latten liggen bovenop de bodem en niet erin. Daardoor heeft u geen harde randen in uw bed en slaapt u op de gehele lattenbodem, óók wanneer u met zijn tweeën slaapt, comfortabel.

  Lattenbodem kopen met persoonlijk advies

  Een goede lattenbodem is essentieel voor uw nachtrust. Weet u niet zo goed waar u op moet letten? Wij helpen u graag verder. We hebben jarenlange ervaring met alle soorten slapers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

  *Met uitzondering van de Waddeneilanden en andere moeilijk bereikbare plekken in Nederland

  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken