Lattenbodems

Een goede bedbodem is van belang om u een goed ligcomfort in bed te bieden, waarbij een lattenbodem een goede optie zijn. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en met verschillende soorten comfort en ondersteuning. Slaapkamerweb heeft een ruime collectie lattenbodems, waaronder ook extra lange maten (210 en 220 cm).

Uw lattenbodem gratis thuisbezorgd vanaf € 200

Als u een totale bestelling doet, die bestaat uit bedbodems en/of matrassen met een minimale besteding van 200 euro, worden deze gratis bij u thuis bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Niet alle lattenbodems zijn helaas direct uit voorraad leverbaar. Wil u voor de plaatsing van uw bestelling weten of wij de door u gewenste lattenbodem(s) op voorraad hebben en hoe snel wij deze bij u kunnen komen bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende typen lattenbodems

In onze webshop vindt u vlakke lattenbodems, handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems. Een verstelbare lattenbodem heeft een in hoogte verstelbaar hoofd- en voeteneinde en is in de volgende varianten verkrijgbaar:

Handverstelbare lattenbodems

De handverstelbare bodem kunt u verstellen doormiddel van een koort dat aan het hoofd- en voeteneind van het bed zit. Hiermee kunt u het hoofdeind of het voeteneind in diverse hoogte standen zetten om de optimale hoogte te bereiken die u op dat moment nodig heeft. Een handverstelbare bodem kan makkelijk zijn, maar in veel gevallen blijkt dat deze functie nauwelijks wordt gebruikt. Dit omdat wanneer u de handverstelbare lattenbodem wilt verstellen, u uit bed moet om dit te kunnen doen. Ook kan het gewicht van een matras meespelen. Hoe zwaarder het matras, hoe lastig het is om de handverstelbare bedbodem in hoogte te verstellen.

Elektrisch verstelbare lattenbodems

Een elektrische lattenbodem biedt u een maximum aan comfort: met een afstandsbediening kunt u het hoofd- en/of voeteneinde naar eigen wens instellen vanuit bed! U kunt heerlijk blijven liggen en ondertussen het hoofd- of het voeteneind verstellen. Bij een elektrische lattenbodem dient u er wel altijd rekening mee te houden dat niet alle type elektrische bodems in ieder bedombouw past. Dit omdat er bij de meeste elektrische lattenbodems motoren onder het frame hangen. Deze kunnen in de weg zitten met dwarsbalken ter ondersteuning van een bed. Slaapkamerweb heeft echter een lattenbodem, Evolution, in de collectie waarbij de motoren in het frame zijn verwerkt. Hierdoor past deze wel in ieder bedombouw. 

Lattenbodems in elke maat

Op zoek naar een lattenbodem in een specifieke maat? Wij leveren alle denkbare maten. De meest gangbare zijn:
60x200 - 70x200 - 80x200 - 90x200 - 100x200 - 120x200 - 140x200 

Heeft u een tweepersoonsbed? Dan gebruikt u twee bedbodems van elk de helft van de breedte van uw bed. Voor een bed van 160x200 gebruikt u bijvoorbeeld twee lattenbodems van 80x200 centimeter. Hierbij adviseren wij u om te kiezen voor 2 lattenbodems met overliggende latten, zodat u geen harde rand in het midden voelt. Zo kunt u ook met zijn tweeën comfortabel slapen in één bed. Zo kunt u eens kijken naar onze Comfort of Excellent vlak.

Lattenbodem kopen met persoonlijk advies

Een goede lattenbodem is essentieel voor uw nachtrust. Weet u niet zo goed waar u op moet letten? Wij helpen u graag verder. We hebben jarenlange ervaring met alle soorten slapers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Kijk ook eens naar: