Kledingkasten indelen

Zelf uw kledingkast indelen? Slaapkamerweb biedt u die mogelijkheid. Bij al onze kledingkasten heeft u talrijke keuze-opties waardoor u de kledingkast geheel naar eigen wens samenstelt. Behalve het exterieur (maten, kleuren, materialen, spiegels) bepaalt u ook de indeling helemaal zelf. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld de plek van planken of lades. Ook zijn er talrijke accessoires beschikbaar, zoals roedes, kledingliften, schoenenrekken en kastverlichting. 

gratis bezorging en montage

Met behulp van de tool in onze webshop is het samenstellen van uw kledingkast heel eenvoudig. In enkele klikken bepaalt u het exterieur en de indeling geheel naar uw wensen en smaak. Kies een kledingkast uit ons assortiment en begin direct met samenstellen!

Bezorging en montage van uw nieuwe kast is in onze webshop altijd helemaal GRATIS.
 

Kledingkast indeling op maat betekent:

Kledingkast voordelen  Ruime keuze uit verschillende kledingkasten.
Kledingkast voordelen  Eigen keuze in afmetingen, kleuren en materialen.
Kledingkast voordelen  Eigen keuze waar roedes, planken, lades of andere accessoires worden geplaatst.
Kledingkast voordelen  Keuze uit talrijke accessoires, zoals ladeblokken, kledinglift, pantalonhouder, stropdashouder, kastverlichting, etc.
 

Waarom een kledingkast samenstellen bij Slaapkamerweb?

Zelf uw kledingkast indelen bij Slaapkamerweb betekent dat u kiest voor scherpe prijzen, degelijke kledingkasten van een hoge kwaliteit en veel gemak. Onze kledingkasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn slim ontworpen. Met de kasten van Slaapkamerweb behoren vastlopende deuren en scheve kledingkasten tot het verleden.

Kledingkast voordelen  Scherpe prijzen (vergelijkbaar met IKEA, maar bij ons krijgt u hoge kwaliteit en uw eigen kastindeling).
Kledingkast voordelen  GRATIS bezorging en montage op de gewenste plek. Binnen 1 uur staat uw nieuwe kast.
Kledingkast voordelen  De verpakkingsmaterialen worden direct door de monteurs mee terug genomen.

 

Kledingkast interieur met getekende indeling
Uw kledingkasten van tekening tot de montage. Geschikt voor uw slaapkamer, kledingkamer, inloopkast, of de ruimte van uw keuze.

 

Zo werkt het indelen van een kast bij uw kledingkasten specialist:

Kledingkast voordelen U kiest een kledingkast uit ons ruime assortiment kasten.

Kledingkast voordelen U kiest de maten en algemene opties van uw kledingkast.
Stel uw kledingkast samen
 
 

Kledingkast voordelen Bepaal zelf uw kledingkast indeling en voeg optioneel luxe accessoires naar wens toe.
 
Kledingkast indeling aanpassen
 

Kledingkast voordelen Nu hoeft u alleen nog maar uw kledingkast te bestellen. Wij komen de kledingkast doorgaans binnen 4 a 7 weken bij u thuis plaatsen. Heeft u haast met uw nieuwe kledingkast? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen welke kasten we op voorraad hebben.

montage slaapkamerweb

 

Productaanbod kledingkast indelen

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

"Een slaapkamerkast van het internet bestellen is best een lastige zaak. Wij zijn daarom eerst naar de showroom in Zutphen gereden om een indruk te krijgen van de materialen en de kwaliteit. Uiteraard konden we de kast niet in onze opstelling en grootte bekijken, maar we kregen een goede indruk van de mogelijkheden en ook van de mensen die ons hielpen. De bestelling via de website was zéér gebruikersvriendelijk. De opties voor het indelen van de kledingkast waren zeer helder en werden zeer overzichtelijk gepresenteerd. Kan niet fout gaan! De orderbevestiging en de communicatie over de plaatsing was ook zeer helder. Ook goed om te vermelden dat de kast pas bij aflevering moest worden betaald, zonder vooruitbetaling. Misschien wel een tip om dat behalve contant ook via pinbetaling mogelijk te maken. Op de afgesproken dag en op het afgesproken tijdstip kwamen twee keurige mannen de kast installeren. Zij hebben de kast snel en vakkundig geplaatst. In werkelijkheid bleek de kast nog mooier dan dat wij ons voorgesteld hadden via de website en het bezoek aan de showroom. Chapeau voor het totale team van Slaapkamerweb.nl!!!!"

 

Ben uit Eemnes  

"Bestellen van de kast ging online eenvoudig, snel de juiste kastindeling kunnen maken. Vervolgens zeer goed vooraf geïnformeerd over de levering van de kast, die vervolgens door de 2 medewerkers razendsnel werd gemonteerd. Het eindresultaat is een kast van goede kwaliteit, met een mooie, strakke uitstraling waar we nog jaren plezier van zullen hebben. Zelden zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding gezien, voor dit geld krijg je bij bijvoorbeeld het bekende Zweedse merk niet een dergelijke kast samengesteld en mag je het vervolgens ook nog allemaal zelf monteren. Zeker een aanrader!"

 

Deniz uit Heerlen  

 

» Lees alle referenties

 

Wilt u meer weten over het indelen van kledingkasten, levertijden, keuze-opties of heeft u met spoed een kledingkast nodig? Neem contact op en Slaapkamerweb zal al het mogelijke doen om uw wensen te vervullen.