Waterbedden

Een waterbed slaapt heerlijk. Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed echter regelmatig onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van Slaapkamerweb bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. Wij hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Vind hieronder de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.

Een waterbed kopen

Het aanschaffen van een waterbed lijkt een ander soort aankoop dan een regulier bed. Dat kan zo voelen maar als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt, zijn waterbedden zeker de moeite waard. Het waterbed vormt zich helemaal naar je lichaam. Een waterbed heeft een heel ander ligcomfort dan bijvoorbeeld een latex-matras. Doordat het u meer zal ontspannen, wordt u nergens zo uitgerust wakker als in een waterbed.

Waarom een waterbed?

Zoals hierboven ook staat beschreven; waterbedden zijn enorm comfortabel. Uw lichaam wordt beter ondersteund, woelen en draaien gebeurt niet meer. Waterbedden vormen zich naar uw lichaam voor optimaal comfort. dit zijn de voordelen van waterbedden: 

  • Zeer goede lichaamsondersteuning
  • U kunt de water temperatuur zelf instellen.
  • Erg lange levensduur (15 tot 20 jaar)
  • Hygiënisch; geen stof en mijt in het matras

Wilt u graag een waterbed kopen? Kom eens kijken in onze toonzaal of neem contact met ons op!

    webwinkel keurmerk
    Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken