Waterbedden

Waterbedden bieden een hoog comfort en goede lichaamsondersteuning. Ook zijn waterbedden zeer hygiënisch. Bekijk hieronder ons ruime aanbod waterbedden en onderhoudsets voor waterbedden.

Filter  filter icon
sort icon

Waterbed kopen? Ga voor optimaal ligcomfort

Denkt u na over het aanschaffen van een waterbed? Een goede keuze! De goede lichaamsondersteuning zorgt ervoor dat woelen en draaien verleden tijd is. Waterbedden vormen zich naar uw lichaam en zorgen zo voor optimaal comfort! Een waterbed biedt daarnaast nog vele voordelen in vergelijking met een regulier bed. We zetten ze graag voor u op een rij.

Voordelen waterbed:

  • Zeer goede lichaamsondersteuning
  • U kunt de watertemperatuur zelf instellen
  • Erg lange levensduur (15 tot 20 jaar)
  • Hygiënisch; geen stof en mijt in het matras

Onderhoud van het waterbed

Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van Slaapkamerweb bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. We hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Vind hieronder de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.

Hoe kies je een waterbed uit?

Het aanschaffen van een waterbed lijkt een ander soort aankoop dan een regulier bed. Zo worden matrassen gevuld met water en is de opbouw net iets anders. Toch valt het in de praktijk erg mee hoezeer een waterbed verschilt van een regulier bed! Ook een regulier bed heeft onderhoud nodig door het regelmatig omkeren en stofzuigen van de matrassen. Bij een waterbed is het eveneens belangrijk alle onderdelen schoon te houden voor een optimale levensduur. Uiteindelijk geniet u vooral van de voordelen van een waterbed: door het ultieme ligcomfort ligt u uiterst ontspannen en zult nergens zo uitgerust worden als in uw waterbed!

Service van Slaapkamerweb

Wilt u eens eerst ervaren hoe het is om op een waterbed te liggen? In onze toonzaal aan de Loskade 4 in Zutphen is het mogelijk om te komen proefliggen! Wist u ook dat bij een bestelling boven 400,- we gratis uw waterbed komen bezorgen en monteren? Zo hoeft u alleen nog uw bed op te maken en geniet u meteen van uw welverdiende rust! 

Ook interessant voor u: