Waterbedden

» Meer informatie over Waterbedden

Waterbedden

Een waterbed slaapt heerlijk. Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed echter regelmatig onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van Slaapkamerweb bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. Wij hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Vind hieronder de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.

Een waterbed kopen

Het aanschaffen van een waterbed lijkt een ander soort aankoop dan een regulier bed. Dat kan zo voelen maar als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt, zijn waterbedden zeker de moeite waard. Het waterbed vormt zich helemaal naar je lichaam. Een waterbed heeft een heel ander ligcomfort dan bijvoorbeeld een latex-matras. Doordat het u meer zal ontspannen, wordt u nergens zo uitgerust wakker als in een waterbed.

Waarom een waterbed?

Zoals hierboven ook staat beschreven; een waterbedden zijn enormcomfortabel. Uw lichaam wordt beter ondersteund, woelen en draaien  gebeurt niet meer. Waterbedden vormen zich naar uw lichaam voor optimaal comfort. dit zijn de voordelen van waterbedden: 

  • Zeer goede lichaamsondersteuning
  • U kunt ook de watertemperatuur zelf instellen.
  • Erg lange levensduur (15 tot 20 jaar)
  • Hygiënisch; geen stof en mijt in het matras

Wilt u graag een waterbed kopen? Kom eens kijken in onze toonzaal of neem contact met ons op!

Slaapkamerweb

9.8/10

Ik was op zoek naar een betaalbare en kwalitatief hoogstaande kledingkast. Via via uitgekomen op deze website en aanvankelijk wat sceptisch. Een 9,8/10 kun je gewoon bijna niet voorstellen. Na even wikken en wegen toch besteld en achteraf terugkijkend is dit bedrijf de 9,8 absoluut waard. Voor...

Casper

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Slaapkamerweb introduceert een nieuwkomer onder de logeerbedden en boxspring bedden: de Boxtwin. Dit logeerbed bestaat een boxspring onderschuif- combinatie

» Lees verder
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49 Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 516 beoordelingen.
© 2008 - 2017 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken