Waterbedden

Denkt u na over het aanschaffen van een waterbed? Een goede keuze! Een waterbed biedt veel voordelen in vergelijking met een regulier bed. Nieuwsgierig welke voordelen dat zijn? We zetten ze voor u op een rij:

 • Zeer goede lichaamsondersteuning
 • U kunt de water temperatuur zelf instellen
 • Erg lange levensduur (15 tot 20 jaar)
 • Hygiënisch; geen stof en mijt in het matras

De goede lichaamsondersteuning zorgt ervoor dat woelen en draaien verleden tijd is. Waterbedden vormen zich naar uw lichaam en zorgen zo voor optimaal comfort!

Waterbed onderhouden

Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van Slaapkamerweb bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. Wij hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Vind hieronder de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.


Wilt u graag een waterbed kopen? Kom eens kijken in onze toonzaal of neem contact met ons op!


  Een waterbed kopen

  Het aanschaffen van een waterbed lijkt een ander soort aankoop dan een regulier bed. Zo worden matrassen gevuld met water en is de opbouw net iets anders. Toch valt het in de praktijk erg mee hoezeer een waterbed verschilt van een regulier bed! Ook een regulier bed heeft onderhoud nodig door het regelmatig omkeren en stofzuigen van de matrassen. Bij een waterbed is het eveneens belangrijk alle onderdelen schoon te houden voor een optimale levensduur. Uiteindelijk geniet u vooral van de voordelen van een waterbed: door het ultieme ligcomfort ligt u uiterst ontspannen en zult nergens zo uitgerust worden als in uw waterbed!


  Service van Slaapkamerweb

  Wilt u eens eerst ervaren hoe het is om op een waterbed te liggen? In onze toonzaal aan de Loskade 4 in Zutphen is het mogelijk om te komen proefliggen! Wist u ook dat bij een bestelling boven 400,- wij gratis uw waterbed komen bezorgen én monteren? Zo hoeft u alleen nog uw bed op te maken en geniet u meteen van uw welverdiende rust!