Waterbedden

» Meer informatie

Waterbedden

Een waterbed slaapt heerlijk. Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed echter regelmatig onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van Slaapkamerweb bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. Wij hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Vind hieronder de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.

Een waterbed kopen

Het aanschaffen van een waterbed lijkt een ander soort aankoop dan een regulier bed. Dat kan zo voelen maar als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt, zijn waterbedden zeker de moeite waard. Het waterbed vormt zich helemaal naar je lichaam. Een waterbed heeft een heel ander ligcomfort dan bijvoorbeeld een latex-matras. Doordat het u meer zal ontspannen, wordt u nergens zo uitgerust wakker als in een waterbed.

Waarom een waterbed?

Zoals hierboven ook staat beschreven; waterbedden zijn enorm comfortabel. Uw lichaam wordt beter ondersteund, woelen en draaien gebeurt niet meer. Waterbedden vormen zich naar uw lichaam voor optimaal comfort. dit zijn de voordelen van waterbedden: 

  • Zeer goede lichaamsondersteuning
  • U kunt de water temperatuur zelf instellen.
  • Erg lange levensduur (15 tot 20 jaar)
  • Hygiënisch; geen stof en mijt in het matras

Wilt u graag een waterbed kopen? Kom eens kijken in onze toonzaal of neem contact met ons op!

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken