Kastverlichting

Niets is fijner dan wanneer u ook in het donker precies de juiste kledingstukken of accessoires kan vinden in uw kledingkast. Om dit makkelijk te maken is verlichting in uw kledingkast onmisbaar! Bij Slaapkamerweb vindt u verschillende sets kastverlichting voor kledingkasten met draaideur, zweefdeur of schuifdeur. De verlichting wordt standaard bediend met een voetschakelaar, maar het is mogelijk om te kiezen voor een verlichtingset met klik-aan-klik-uit systeem. Zo bedient u de verlichting van uw kast vanaf elk gewenste plek. Kastverlichting kan op verschillende plekken gemonteerd worden op de kledingkast en indien nodig wordt aangeraden meer dan één set te gebruiken.

LED kastverlichting

Met LED-verlichting haalt u kastverlichting in huis die energiezuinig, milieuvriendelijk en bijzonder praktisch is. Onze kledingkast verlichting geeft een kwalitatieve en aangename verlichting in een warme kleurtemperatuur. LED kastverlichting geeft u dus geen kil en blauw licht, maar is juist neutraal tot enigszins warm. Dat zorgt voor de juiste sfeer in uw slaapkamer. 

Producten binnen Kastverlichting  


De juiste verlichting voor uw kledingkast

Hebt u vragen over het type kastverlichting dat u op het oog heeft? Of wilt u advies bij het kiezen van de verlichting voor uw kast? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.