Kastverlichting

Altijd goed zicht op uw kleding? Kies voor kastverlichting! Ideaal voor een kledingkast in een donkere slaapkamer. Zowel binnenverlichting als verlichting voor bovenop uw kledingkast. Bekijk ons aanbod kastverlichting.

Altijd goed zicht op uw kleding met kastverlichting

Bij Slaapkamerweb treft u verschillende soorten kastverlichting die geschikt zijn voor een draaideur-, zweefdeur- of schuifdeurkast. De verlichting wordt soms bediend met een voetschakelaar, of met een 'klik-aan-klik-uit' systeem, waarmee u de verlichting van uw kast bediend vanaf iedere gewenste plek. Kastverlichting kan op verschillende plekken gemonteerd worden op de kledingkast en indien nodig wordt aangeraden meer dan één set te gebruiken.

LED kastverlichting

Met LED-verlichting haalt u kastverlichting in huis die energiezuinig, milieuvriendelijk en bijzonder praktisch is. Deze verlichting(sets) geven een prettig en aangenaam licht. Dus er is geen sprake kil en blauw licht. Onze LED kastverlichting is juist neutraal tot enigszins warm. 

De juiste verlichting voor uw kledingkast

Hebt u vragen over het type kastverlichting dat u op het oog heeft? Of wilt u advies bij het kiezen van de verlichting voor uw kast? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Kijk ook eens naar: