Zomerdekbedden

Zoekt u een dekbed dat dun genoeg is om in de warme zomer comfortabel en koel onder te kunnen slapen? Maar tegelijkertijd dik genoeg om voldoende warmte te geven tijdens de wat frissere nachten? Dan is een zomerdekbed voor u geschikt. Wij leveren zomer dekbedden zonder verzendkosten! Bestel direct uw zomerdeken voor de beste prijs bij Slaapkamerweb.
 

Zomerdekbed: heerlijk slaapcomfort

Een zomerdekbed is comfortabel en koel. Deze dekbedden zijn namelijk gemaakt van katoen of zijde, waardoor ze luchtig zijn, ideaal voor de zomer!. Een zomerdekbed van zijde is heerlijk koel, dun, zacht en ideaal voor wie het al snel te warm heeft. Ons katoenen zomerdeken biedt u comfort en gemak. Dit dekbed kan gewassen worden in uw eigen wasmachine op 60 graden. Onze zomer dekbedden vormen zich soepel om het lichaam en de vulling van de dekbedden zal niet verschuiven. Een zomerdekbed staat garant voor heerlijk slaapcomfort in de zomer!

Producten binnen Zomerdekbedden

De voordelen van een dekbed voor de zomer

  • Luchtig en koel
  • Makkelijk te wassen
  • Comfortabel en licht
  • Dun maar voldoende warm
     

Ruime keus dekbedovertrekken bij Slaapkamerweb

Naast onze ruime keus aan dekbedden kunt u ook bij ons terecht voor al uw beddengoed, hoeslakens en dekbedovertrekken. U vindt in onze webshop flannelen, katoen-satijnen en katoenen dekbedovertrekken. Wij hebben een grote collectie dekbedovertrekken voor eenpersoons bedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden. Ook vindt u in de webshop diverse leuke dekbedovertrekken voor kinderen, bijvoorbeeld van Mickey Mouse, Frozen en Cars.
 

Liever wollen of donzen dekbedden tijdens de zomer?

Op zoek naar een speciale deken voor de zomer? Geen probleem. Naast zomerdekbedden hebben wij ook andere soorten dekbedden in ons assortiment. Hoogwaardige wollen dekens? Wij hebben zowel enkele, als 4-seizoenen wollen dekbedden verkrijgbaar. In een wollen dekbed van Slaapkamerweb is alleen de beste wol verwerkt. Een wollen dekbed is niet aleen geschikt voor de winter, ook tijdens de zomer maanden kan wol goed gebruikt worden door haar ademende eigenschappen.