Zomerdekbedden

Wil u tijdens warme en zweterige zomernachten toch graag onder een dekbed slapen? Kies dan voor een zomerdekbed! Een zomerdekbed is comfortabel en slaapt koel tijdens warme klame nachten. Deze dekbedden zijn namelijk voorzien van een inhoud met katoen, bamboe of zijde, die de warmte goed kan reguleren, ideaal voor de zomer! Een zomerdekbed is heerlijk koel, dun, zacht en ideaal voor wie het al snel te warm heeft. Onze zomer dekbedden vormen zich soepel om het lichaam en de vulling van de dekbedden zal niet verschuiven. Een zomerdekbed staat garant voor heerlijk slaapcomfort in de zomer!

Waarom kiezen voor een zomerdekbed?

Bent u op zoek naar een dekbed wat dun genoeg is om in de warme zomer comfortabel en koel onder te kunnen slapen, maar tegelijkertijd ook dik genoeg is om toch voldoende warmte te geven als het toch wat frisser wordt tijdens de nacht? Dan is een zomerdekbed zeer geschikt voor u om onder te slapen. Deze dekbedden kunnen bovendien veelal gewassen worden in uw eigen wasmachine, lees altijd wel even het waslabel, alvorens u dit doet!

De voordelen van een zomerdekbed tijdens de zomer

  • Luchtig en koel
  • Makkelijk te wassen
  • Comfortabel en licht
  • Dun maar voldoende warm
  • Ademt goed

Tip: lees ons blogartikel: Welke dekbedden zijn geschikt voor de zomer? 
(Voor handige tips voor het comfortabel slapen in de zomer!)

Liever wollen of donzen dekbedden tijdens de zomer?

Als u op zoek bent naar een speciale deken voor de zomer, maar niet specefiek een zomerdekbed, hebben wij naast zomerdekbedden hebben ook andere soorten dekbedden in ons assortiment. Bijvoorbeeld hoogwaardige wollen dekbedden. Wij hebben zowel enkele, als 4-seizoenen dekbedden beschikbaar in wol. In een wollen dekbed van Slaapkamerweb is alleen de beste wol verwerkt. Een wollen dekbed is niet aleen geschikt voor de winter, ook tijdens de zomer maanden kan wol goed gebruikt worden door uitstekende ademende eigenschappen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een donzen dekbed, die lekker soepel en licht aanvoelt!

Uw zomerdekbed gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan dekbedden, kussens of beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Diverse soorten dekbedden

Naast zomerdekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor synthetische dekbeddenwollen dekbeddendonzen dekbeddenkatoenen dekbedden en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Tip: lees ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?

Kijk ook eens naar: