Betaling  

U heeft in onze webshop keuze uit verschillende betaalmogelijkheden:  


iDealiDeal betaling
Met de betalingsoptie iDeal kunt u het totale bedrag van uw bestelling gelijk voldoen, zodra u uw bestelling plaatst. Mocht u een bestelling willen plaatsen dat per post naar u kan worden toegezonden, adviseren wij u om voor deze betalingsoptie te kiezen. In dit geval kunnen wij namelijk uw postpakket gelijk naar u toezenden, mits de producten natuurlijk voorradig zijn. Uiteraard mag u ook bestellingen van andere producten gelijk per iDeal voldoen.


Contant contant betalen
Contant betalen is alleen mogelijk wanneer de medewerkers van Slaapkamerweb uw bestelling bij u komen bezorgen (en eventueel monteren). Zij nemen alleen eurobiljetten aan waarvan de waarde onder de €100,- ligt!


Pinnenpinnen
Pinnen is alleen mogelijk wanneer de medewerkers van Slaapkamerweb uw bestelling bij u komen bezorgen en eventueel monteren. Houdt u hierbij rekening dat er een limiet op het door u maximale pinbare bedrag zit. Dit limiet is afhankelijk van de bank waar u klant bij bent, maar er kunnen ook individuele afspraken hieromtrent met u gemaakt zijn. Het is echter mogelijk om de limiet eenmalig te verhogen. Voor meer informatie hierover, willen wij u verzoeken contact op te nemen met de betreffende bank waar u klant bij bent. 


in3
Met in3 betaald u in 3 gelijke delen, gespreid over 3 vaste termijnen. De eerste termijn betaald u direct bij het bestellen via iDEAL. De volgende termijn is na 30 dagen en de laatste is na 60 dagen, waarmee na betaling het gehele bedrag is afgelost. Bij deze betaalmethode betaald u dan ook geen rente! In3 betalingen zijn mogelijk voor aankoopbedragen tussen €100,- en €3000,-


Vooraf overschrijven   vooraf overschrijven
Bij de optie vooraf overschrijven, kunt u het gehele bedrag vooraf overmaken naar onze bankrekening met behulp van onze bankgegevens. U kunt onze bankgegevens vinden op uw digitale factuur die naar u wordt toegezonden of hieronder:

Bankgegevens t.n.v. Slaapkamerweb B.V.
Bank:    Rabobank
IBAN:    NL24 RABO 0304 8923 51
BIC:      RABONL2U


Betalingsmogelijkheden combineren
De betalingsmogelijkheden kunnen alleen worden gecombineerd bij bezorging en eventuele montage door de medewerkers van Slaapkamerweb. Mocht u het niet fijn vinden om het gehele bedrag contant in huis te hebben, mag u ook een gedeelte van het totaalbedrag alvast vooraf overschrijven en het overige bedrag contant betalen bij bezorging en montage van uw bestelling. Ook is het een optie om de gehele bestelling per iDeal te voldoen bij bezorging en montage onder toeziend oog van onze bezorgers/monteurs. 

Mocht u graag de betalingsopties wensen te combineren of de bestelling per iDeal te voldoen bij bezorging en montage, willen wij u verzoeken om dit tijdens het bestelproces in stap 3 in het opmerkingenveld te vermelden.

Wanneer u voor Spraypay kiest, is het niet mogelijk om betalingsmogelijkheden te combineren.