Betaling


U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen maar liefst 5 betaalmogelijkheden:

  • iDeal (direct online betalen)  
  • Contante betaling bij aflevering
  • Pinnen bij aflevering  
  • Vooraf overschrijven
  • in3 (betalen in 3 termijnen) 

Onze betaalmogelijkheden:

Hieronder vindt u een lijst met verschillende betaalmogelijkheden, die u ook zou kunnen combineren. Hieronder leest u meer informatie over de 5 verschillende betaalmethodes.

Met de betaaloptie iDeal kunt u het totale bedrag van uw bestelling direct voldoen, zodra u uw bestelling plaatst.

Mocht u een bestelling willen plaatsen dat per post naar u kan worden toegezonden, adviseren wij u om voor deze betalingsoptie te kiezen, omdat dit de meest snelle mogelijkheid van betalen is. Wij verzenden uw postpakket namelijk zo snel als mogelijk, nadat wij uw betaling hebben ontvangen (mits de producten voorradig zijn natuurlijk).

Uiteraard kunt u de gehele bestelling ook pas bij het moment van bezorging (en montage) middels iDeal betalen.

Contant betalen is ook zeker een mogelijkheid. Kiest u voor deze optie dan moet u weten dat wij enkel eurobiljetten met een waarde onder de €100,- aannemen !

pinnen

Pinnen is ook een handige betaaloptie, wanneer u bij aflevering en/of montage (het resterende gedeelte) wil betalen. 

Houdt u hierbij rekening dat er vanuit uw bank vaak een limiet op het door u maximale pinbare bedrag zit. Dit limiet is afhankelijk van de bank waarbij u klant bent, maar er kunnen ook individuele afspraken hieromtrent met u gemaakt zijn. Het is vaak mogelijk om de limiet eenmalig te verhogen. Voor meer informatie hierover, willen wij u verzoeken contact op te nemen met de betreffende bank waar u klant bij bent. 

Met in3 betaald u in 3 gelijke delen, gespreid over 3 vaste termijnen. De eerste termijn betaald u direct bij het bestellen via iDEAL. De volgende termijn is na 30 dagen en de laatste is na 60 dagen, waarmee na betaling het gehele bedrag is afgelost. Bij deze betaalmethode betaald u dan ook geen rente!

In3 betalingen zijn mogelijk voor aankoopbedragen tussen €100,- en €3000,-

vooraf overschrijvenBij de optie vooraf overschrijven, kunt u het gehele bedrag of een gedeelte hiervan (als aanbetaling) vooraf overmaken naar onze bankrekening met behulp van onze bankgegevens:

Bankgegevens t.n.v. Slaapkamerweb B.V.

Bank:    Rabobank
IBAN:    NL24 RABO 0304 8923 51
BIC:      RABONL2U

U kunt onze bankgegevens vinden op uw digitale factuur die naar u wordt toegezonden.

U heeft ook de mogelijkheid om met een QR-code te betalen. Deze staan altijd op de factuur die wij u toezenden wanneer u een bestelling heeft geplaatst.

U kunt dan direct het totale bedrag van uw bestelling voldoen, maar kunt er ook voor kiezen de gehele bestelling pas bij het moment van bezorging (en montage) met de QR-code betalen. 

Betalingsmogelijkheden combineren

Mocht u het niet fijn vinden om het gehele bedrag van uw bestelling contant in huis te hebben, kunt u ook een gedeelte van het totaalbedrag bijvoorbeeld alvast vooraf overschrijven en het overige bedrag contant betalen bij bezorging en montage van uw bestelling. De betaalopties in3 en betalen met QR-code kunt u niet combineren met andere betaalmethodes.

Mocht u graag de betalingsopties wensen te combineren of de bestelling per iDeal te voldoen bij bezorging en montage, willen wij u verzoeken om dit tijdens het bestelproces bij stap 3 in het opmerkingenveld te vermelden.