Silvana Support kussen

Silvana Support kussens vallen onder één van de best ondersteunende hoofdkussens die op dit moment in productie zijn. Deze ergonomische kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de beste materialen om uw lichaam optimaal te ondersteunen. De 6 verschillende Silvana Support kussen hebben een heldere opbouw en zijn anti-allergisch. Het bijzondere van deze variant neksteunkussen, is dat het gedeelte waar uw hoofd ligt niet van massief materiaal is gemaakt en doet denken aan een 'gewoon' kussen, maar u in de nek wel de ondersteuning krijgt van massief schuim. Weet u al welk Silvana support kussen u kiest?

Beste Silvana support kussen kopen?

Natuurlijk is het lastig om één ergonomisch kussen te adviseren die voor iedereen geschikt is. Dit gaan wij bij Slaapkamerweb ook zeker niet doen! Iedereen heeft eigen wensen en verwachtingen en hier moet een passend kussen bij gezocht worden. Wat zo ideaal aan het Silvana support kussen is, is dat deze er zijn in 6 verschillende hardheden en hoogtes. Het is voor iedereen anders welk type hij of zij nodig heeft, dat hangt bijvoorbeeld samen met uw matras en uw postuur. Wel kunnen wij u vertellen dat het meest verkochte Silvana kussen onder vrouwen het Silvana Support Emerald kussen is. Bij de mannen is het Silvana Support Cristal kussen het meest populair!

Tip: lees ons blogartikel: Het Silvana support kussen (Hier staat goed omschreven welk Silvana bij u zou kunnen passen en vindt u nog meer informatie over dit type kussen!)

De juiste maat van het Silvana kussen kiezen

Alle diverse Silvana kussens zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, de standaard maat voor kussens in Nederland is 60x70 cm, maar u kunt bij de Silvana kussens ook kiezen voor de afmeting van 50x70 cm. Deze maat is ideaal als u wat eer matras over wil houden, de bovenkant is namelijk 10 cm korter, een gedeelte wat u met uw hoofd sowieso niet beslaapt. 

Is een Silvana Support kussen de oplossing voor uw nekpijn?

Wanneer mensen nekpijn hebben bij het opstaan, denkt men vaak dat dit door het kussen komt. Dit kan ook zeker het geval zijn, echter hoeft dit niet de (enige) oorzaak te zijn. Veel mensen hebben last van kou en tocht of hebben een slechte slaaphouding. Hierbij kunt u denken aan buikslapen en/of te dicht bij een open raam slapen. Bekijkt u eens of u één van de onderstaande oorzaken herkent en sluit deze uit. 

 • U slaapt op uw buik?
  Probeer dan eens op uw zij te gaan slapen. Hiermee ontspant u veel meer uw rug- en nek- wervels en spieren. Dit kan grote verlichting geven voor uw nekklachten.
 • U slaapt zonder kleding?
  Wanneer u zonder kleding slaapt, voelt u elke vorm van tocht omdat het vrijwel onmogelijk is om het dekbed tot aan uw hoofd te houden tijdens de nacht. Probeer eens een pyjama die uw schouders en nek goed warm houden.
 • U slaapt onder een open raam?
  Of tussen de deur en een raam? Doet u het raam eens een paar nachten dicht, wellicht merkt u verschil.
 • Hoe oud is uw kussen?
  Een kussen gaat gemiddeld 3 jaar mee. Wanneer uw kussen ouder is, kan het verstandig zijn deze te vervangen. Niet alleen vanwege ondersteuning maar ook voor uw gezondheid.

Herkent u zich niet in bovenstaande oorzaken? Dan kan het zijn dat u niet op het juiste kussen slaapt en u toe bent aan een ander kussen. Een ergonomisch Silvana Support kussen kan voor u de uitkomst zijn. Dankzij de verschillende hardheden, hoogtes en het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen zal er altijd een kussen tussen zitten dat aan uw wensen voldoet! 

Kom naar onze toonzaal

Wilt u meer weten over de Silvana Support kussens of wilt u eens proef liggen op één van deze hoogwaardige kussens? Kom gerust langs in onze toonzaal te Zutphen, spreek uw wens(en) uit en wij helpen u bij het zoeken naar een geschikt Silvana kussen!

Uw Silvana Support kussen gratis thuisbezorgd

 • Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan kussens, dekbedden of beddengoed, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis*! 
 • Snelle levering mits voorradig
 • Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

* Snelle levering van uw kussen

Als het door u gekozen Silvana kussen gewoon bij ons op voorraad is in de maat die u wenst, dan betekent dit, dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!


Kijk ook eens naar: