Silvana Support kussen

Silvana Support kussens vallen onder de best ondersteunende hoofdkussens die op dit moment in productie zijn. Deze ergonomische kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de beste materialen om uw lichaam optimaal te ondersteunen. De Silvana Support kussen hebben een heldere opbouw en zijn anti-allergisch. Bij de productie van deze kussens is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals latex neksteunen en katoenen tijken.

De Silvana Support kussens zijn er in verschillende uitvoeringen, gemaakt van verschillende materialen.

Beste Silvana support kussen

Natuurlijk is het lastig om één ergonomisch kussen te adviseren die voor iedereen geschikt is. Dit gaan wij bij Slaapkamerweb ook zeker niet doen. Iedereen heeft eigen wensen en verwachtingen en hier moet een passend kussen bij gezocht worden. Wel kunnen wij zeggen dat het meest verkochte Silvana kussen onder vrouwen het Silvana Support Emerald kussen is. Bij de mannen is het Silvana Support Cristal kussen het meest populair.

De Silvana Support kussens zijn op de neksteun na wasbaar en hebben een levensduur van circa. 5 jaar. Mocht uw kussen toch eerder steun verliezen kunt u ook nog kiezen voor een losse neksteun. Wilt u een persoonlijk advies voor een Silvana Support kussen? Belt u gerust eens naar 0575 - 51 41 49 of mail ons.

Producten binnen Silvana Support kussen

Is een Silvana Support kussen de oplossing voor uw nekpijn?

Wanneer mensen nekpijn hebben bij het opstaan, denkt men vaak dat dit door het kussen komt. Dit kan ook zeker het geval zijn, echter hoeft dit niet de (enige) oorzaak te zijn. Veel mensen hebben last van kou en tocht of hebben een slechte slaaphouding. Hierbij kunt u denken aan buikslapen en/of te dicht bij een open raam slapen. Bekijkt u eens of u één van de onderstaande oorzaken herkent en sluit deze uit. 

 • U slaapt op uw buik?
  Probeer dan eens op uw zij te gaan slapen. Hiermee ontspant u veel meer uw rug- en nek- wervels en spieren. Dit kan grote verlichting geven in uw nekklachten
 • U slaapt zonder kleding?
  Wanneer u zonder kleding slaapt, voelt u elke vorm van tocht omdat het vrijwel onmogelijk is om het dekbed tot aan uw hoofd te houden tijdens de nacht. Probeer eens een pyjama die uw schouders en nek goed warm houden.
 • U slaapt onder een open raam?
  Of tussen de deur en een raam? Doet u het raam eens een paar nachten dicht, wellicht merkt u verschil.
 • Hoe oud is uw kussen?
  Een kussen gaat gemiddeld 5 jaar mee. Wanneer uw kussen ouder is, kan het verstandig zijn deze te vervangen. Niet alleen vanwege ondersteuning maar ook voor uw gezondheid.

Herkent u zicht niet in bovenstaande oorzaken? Dan kan het zijn dat u niet op het juiste kussen slaapt en u toe bent aan een ander kussen. Een ergonomisch Silvana Support kussen kan voor u de uitkomst zijn. Dankzij de verschillende hardheden, hoogtes en het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen zal er altijd een kussen tussen zitten dat aan uw wensen voldoet! 

Wilt u meer weten over de Silvana Support kussens of wilt u eens proef liggen op één van deze hoogwaardige kussens? Kom gerust langs in onze showroom, spreek uw wens uit en wij helpen u bij het zoeken naar een geschikt Silvana kussen!