Bedaccessoires

Slaapkamerweb biedt u naast een ruime collectie bedden en boxsprings ook bedaccessoires die uw bed completer te maken en u van diverse gemakken te voorzien. De accessoires bij Slaapkamerweb maken uw slaapkamer mooier en voorzien u van allerlei handigheidjes. De collectie bedaccessoires bestaat veelal uit verlichting in diverse soorten en maten, zo zit er altijd verlichting bij die bij u, uw slaapkamer en slaapsysteem zal passen. 

Uw bedaccessoire wordt gratis thuisbezorgd

Wanneer u uw bedaccessoire los besteld zal het als postpakket worden toegestuurd via PostNL. Wanneer u het bedaccessoire met een bed van uw keuze bij Slaapkamerweb mee besteld, zullen de monteurs die uw bed monteren, dit op uw bed mee monteren. Denk er dan wel aan dat u wel zelf verantwoordelijk bent voor een stopcontact in de buurt van de plek waar u uw bed gemonteerd wil hebben als het bijvoorbeeld om een bedlamp gaat die op stroom werkt. We plaatsen het bed met accessoire op de door u gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal graag weer voor u mee. Dat betekent een nieuw bed met alles erop en eraan zonder rompslomp. Lees meer over onze Bestel & Verzend info.

Producten binnen bedaccessoires

Bedaccessoires in verschillende varianten

Wij van Slaapkamerweb vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een compleet bed, daar hoort ook handige verlichting bij. Daarom vindt u bij ons naast leuke bedlampjes ook handige varianten met bijvoorbeeld USB- aansluiting of uitstapverlichting.    

Uw bed helemaal compleet geleverd?

Uw nieuwe bed maakt u compleet bedaccessoires en met een goede bedbodem en een comfortabel matras. Ook deze leveren we vanzelfsprekend in alle denkbare merken. Zo kiest u altijd voor de bedmaat die voor u ideaal is, met een bijpassend matras in plaats van voor de meest gangbare maat! U creëert het ideale rustpunt in huis Een bed op maat met de juiste accessooires die helemaal aansluiten op uw wensen.