Bedaccessoires

Slaapkamerweb biedt u naast een ruime collectie bedden en boxsprings ook accessoires om uw bed compleet te maken. Onze collectie bestaat uit diverse verlichting en potensets. 


Bedaccessoires in verschillende varianten

Wij van Slaapkamerweb vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een compleet bed, daar hoort ook handige verlichting bij. Daarom vindt u bij ons naast leuke bedlampjes ook handige varianten met bijvoorbeeld USB- aansluiting of uitstapverlichting.    

Uw bedaccessoire gratis thuisbezorgd

Wanneer u uw bedaccessoire los besteld, zal het als postpakket worden toegestuurd via PostNL. Wanneer u het bedaccessoire met een bed van uw keuze bij Slaapkamerweb meebestelt, zullen de monteurs die uw bed monteren, dit op uw bed 'meemonteren'. Denk er dan wel aan dat u (in het geval van verlichting) zelf verantwoordelijk bent voor een stopcontact in de buurt van de plek waar u het gemonteerd wil hebben. In dat geval monteren we het bed met accessoire, op de door u gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Lees hier meer over in onze Bestel & Verzend info.

Uw bed helemaal compleet geleverd?

Uw nieuwe bed maakt u compleet bedaccessoires en met een goede bedbodem en een comfortabel matras. Ook deze leveren we vanzelfsprekend in alle denkbare merken. Zo kiest u altijd voor de bedmaat die voor u ideaal is, met een bijpassend matras in plaats van voor de meest gangbare maat! U creëert het ideale rustpunt in huis Een bed op maat met de juiste accessooires die helemaal aansluiten op uw wensen.