Retourneren - 14 dagen zichttermijn

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren, dit is uw bedenktijd.

Voor het retourneren gelden een aantal voorwaarden: 

Tijdens deze 14 dagen, de bedenktijd, dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product hanteren en inspecteren, zoals u dat in een winkel had mogen doen. De retourkosten van het product zijn voor uw rekening, als consument zijnde. Indien gewenst, kunnen wij het product(en) ook bij u op komen halen. Hierbij zijn kosten van € 75,- aan verbonden. 

Indien wij uw retourzending beschadigd retour ontvangen, zullen wij de waardevermindering (indien van toepassing) doorberekenen van het door u terug te ontvangen bedrag.

U heeft geen recht op herroeping bij een overeenkomst tot het verrichten van diensten, na nakoming van de overeenkomst, indien de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van u. En u heeft verklaard afstand te doen van uw recht op herroeping, zodra wij de overeenkomst zijn nagekomen.

Als u een product wilt retourneren, verzoeken wij u het volgende te doen:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via service@slaapkamerweb.nl
    - Vermeld hierbij uw factuurnummer, naam, adres en telefoonnummer.
    - Indien er schade is aan het product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt er in overleg naar een passende oplossing gezocht.
  2. Binnen 3 werkdagen zullen we uw retournering bevestigen.
  3. Stuur de producten retour. Indien mogelijk in de originele verpakking (met de verzendverpakking er omheen) of anders degelijk verpakt, zodat schade wordt voorkomen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Bij deze retournering kunt u gebruik maken van ons retourformulier.

Slaapkamerweb vergoedt alle betalingen aan u als klant, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor geretourneerde product(en), onverwijd doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij u aanbieden om het product bij u af te halen, zal de terugbetaling geschieden, zodra wij het product hebben ontvangen of tot u bewijst dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken hetzelfde betaalmiddel voor de terugbetaling dat u heeft gebruikt bij uw bestelling, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos.

Retourformulier

Klik hier voor het model retourformulier.

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken