Retourneren 


Het kan voorkomen dat het door u bestelde product helaas niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling, of een onderdeel daarvan te retourneren. Voorwaarden om uw aankoop te kunnen retourneren/ zichttermijn:

  • Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koop op afstand te ontbinden. 
  • U mag in deze periode het product alleen hanteren en inspecteren zoals u dit in een winkel zou doen
  • Het product is onbeschadigd* en zit in de originele verpakking.
  • Het product is ongebruikt.**
  • Wanneer gaat om een op maat gemaakt product kunt u deze niet retourneren.***
  • Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunt u deze niet retourneren.


Indien u aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet, kunt u de producten die u wenst te retourneren samen met het door u ingevulde retourformulier naar ons toe te sturen.

Binnen 3 werkdagen na ontvangst hiervan, zullen we uw retournering bevestigen.

Stuur het product/ de producten die u wil retourneren met de post samen met het door u ingevulde retourformulier naar ons vestigingadres.  Indien mogelijk versturen in de originele verpakking (met de verzendverpakking er omheen) of anders degelijk verpakt, zodat schade wordt voorkomen. Wanneer u een product heeft besteld die per postpakketdienst naar u wordt toegestuurd, zal er standaard per mail een retourformulier worden meegestuurd. Deze kunt u uitprinten en invullen.

Voor het retourneren van uw bestelling zijn de verzend(retour)kosten voor uw rekening. Zodra wij uw geretourneerde producten samen met het door u ingevulde retourformulier hebben ontvangen en deze voldoen aan de voorwaarden van de zichttermijn, storten wij uw gehele aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten uiterlijk binnen 10 werkdagen terug naar het door u aangegeven bankrekeningnummer. Indien blijkt dat een product bij ons beschadigd terug komt, zullen wij de waardevermindering doorberekenen op het door u terug te ontvangen bedrag.

Indien u een (combinatie)korting van ons heeft ontvangen heeft ontvangen op één of meerdere producten die u retourneert, dan zal de korting komen te vervallen op hetgeen waar u deze korting op heeft genoten.

Indien er schade is aan een product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt er in overleg naar een passende oplossing gezocht.

Neem bij vragen, of meer infomatie gerust contact met ons op!

Indien het product/de producten niet per post terug te zenden is, kunnen wij het eventueel te retourneren product bij u ophalen. De retourkosten hiervan bedragen € 75,- en zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard mag u hetgeen u wil retourneren, ook zelf naar ons vestigingsadres te Zutphen komen brengen.

Zodra wij uw geretourneerde producten samen met het door u ingevulde retourformulier hebben ontvangen en deze voldoen aan de voorwaarden van de zichttermijn, storten wij uw gehele aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten uiterlijk binnen 10 werkdagen terug naar het door u aangegeven bankrekeningnummer. Indien blijkt dat een product bij ons beschadigd terug komt, zullen wij de waardevermindering doorberekenen op het door u terug te ontvangen bedrag.

Indien u een (combinatie)korting van ons heeft ontvangen heeft ontvangen op één of meerdere producten die u retourneert, dan zal de korting komen te vervallen op hetgeen waar u deze korting op heeft genoten.

Indien er schade is aan een product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt er in overleg naar een passende oplossing gezocht.

Neem bij vragen, of meer infomatie gerust contact met ons op!

U heeft geen recht op herroeping bij een overeenkomst tot het verrichten van diensten, na nakoming van de overeenkomst, indien de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van u en u heeft verklaard afstand te doen van uw recht op herroeping, zodra wij de overeenkomst zijn nagekomen.* Indien wij een gemonteerd product retour nemen, blijven er altijd sporen achter dat het product gemonteerd is geweest. Deze kunnen wij dan ook niet meer als nieuw verkopen. Bij gemonteerde producten zal er dan ook een bedrag in rekening worden gebracht, dit zal 25% tot 50% van het totale aankoopbedrag zijn. 
** Ongebruikt betekent dat het product enkel even gevoeld/bekeken mag worden in de verpakking. Net zoals u dit eventueel in een winkel zou mogen doen. Wanneer een product beslapen / gewassen is, is een product retourneren niet meer mogelijk.
*** Hier vallen bijvoorbeeld onder andere onze kledingkasten onder die wij op maat inkorten en kasten die wij op uitzondering met bijvoorbeeld maar 1 spiegel laten leveren in plaats van de standaard 2 spiegels.