Retourneren - 14 dagen zichttermijn

Het kan voorkomen dat het door u bestelde product helaas niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koop op afstand te ontbinden. U mag in deze periode het product hanteren en inspecteren, zoals u dit in een winkel zou doen.

Om aanspraak op uw zichttermijn te kunnen doen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 •  U laat ons binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst van uw product weten dat u graag de koop op afstand wilt ontbinden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: service@slaapkamerweb.nl.  Wanneer u een product heeft besteld die per postpakketdienst naar u wordt toegestuurd, zal er standaard per e-mail een retourformulier worden meegestuurd. Deze zou u eventueel ook kunnen uitprinten en in het pakket kunnen doen en vervolgens retour sturen naar ons postadres.
 • Het product is onbeschadigd* en zit in de originele verpakking.
 • Het product is ongebruikt**.
 • Het gaat niet om een op maat gemaakt product.*** Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunt u deze niet retourneren.

* Indien wij een gemonteerd product retour dienen te nemen, blijven er altijd sporen achter dat het product gemonteerd is geweest. Deze kunnen wij dan ook niet meer als nieuw verkopen. Bij gemonteerde producten zal er dan ook een bedrag in rekening worden gebracht, dit zal 25% tot 50% van het totale aankoopbedrag zijn. 

** Ongebruikt betekent dat het product enkel even gevoeld/bekeken mag worden in de verpakking. Net zoals u dit eventueel in een winkel zou mogen doen. Wanneer een product beslapen / gewassen is, is een product retourneren niet meer mogelijk.

*** Hier vallen bijvoorbeeld onder andere onze kledingkasten onder die wij op maat inkorten en kasten die wij op uitzondering met bijvoorbeeld maar 1 spiegel laten leveren in plaats van de standaard 2 spiegels.

Indien u aan de eerder genoemde voorwaarden voldoet, kunt u de bestelde producten retourneren. De retourkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening. Indien het product niet per post terug te zenden is, kunnen wij eventueel het te retourneren product bij u ophalen. Deze retourkosten bedragen € 75,- en zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard mag u ook de producten zelf naar ons vestigingsadres komen brengen.

Zodra wij uw geretourneerde producten hebben ontvangen en deze voldoen aan de zichttermijn, storten wij uw gehele aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten uiterlijk binnen 10 werkdagen terug naar het door u aangegeven bankrekeningnummer. Indien blijkt dat een product bij ons beschadigd terug komt, zullen wij de waardevermindering doorberekenen op het door u terug te ontvangen bedrag.

Indien u een (combinatie)korting van ons heeft ontvangen heeft ontvangen op één of meerdere producten die u retourneert, dan zal de korting komen te vervallen op hetgeen waar u deze korting op heeft genoten.

 1. Neem contact op met onze klantenservice via service@slaapkamerweb.nl
  - Vermeld hierbij uw factuurnummer, naam, adres en telefoonnummer.
  - Indien er schade is aan het product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt er in overleg naar een passende oplossing gezocht.
 2. Binnen 3 werkdagen zullen we uw retournering bevestigen.
 3. Stuur de producten retour. Indien mogelijk in de originele verpakking (met de verzendverpakking er omheen) of anders degelijk verpakt, zodat schade wordt voorkomen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Bij deze retournering kunt u gebruik maken van ons retourformulier.

U heeft geen recht op herroeping bij een overeenkomst tot het verrichten van diensten, na nakoming van de overeenkomst, indien de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van u. En u heeft verklaard afstand te doen van uw recht op herroeping, zodra wij de overeenkomst zijn nagekomen.