Katoenen dekbedden

Zoekt u een dekbed waaronder u het hele jaar door comfortabel kunt slapen? Een katoenen dekbed biedt u veel comfort en een goede vochtregulatie, doordat het een echt natuurproduct is. Katoen is daarnaast sterk en duurzaam. Een katoenen dekbed is eenvoudig in het onderhoud doordat het gewoon thuis in de wasmachine te wassen is! Slaapkamerweb biedt u 4-seizoenen dekbedden van katoen die u het hele jaar door kunt gebruiken en enkele katoenen dekbedden. 

Waarom kiezen voor een katoenen dekbed

Katoenen dekbedden zijn ideaal voor mensen met allergieën en voor kinderen. Een katoenen dekbed is over het algemeen iets zwaarder in gewicht dan een donzen of synthetisch dekbed. Voor mensen die het snel te warm hebben is een 4 seizoenen dekbed van katoen zeer geschikt. Ook voor slaapkamers onderhevig aan grote temperatuurschommelingen is een 4-seizoenen katoenen dekbed een uitkomst.

Voordelen katoenen dekbedden:

  • Ideaal als zomerdekbed
  • Isoleert lichaamswarmte nauwelijks
  • Goede vochtregulatie
  • Wasbaar in wasmachine

Nadelen katoenen dekbedden:

  • Kreukgevoelig
  • Niet voor iedereen het gehele jaar door geschikt

Uw synthetische dekbed gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan dekbedden, kussens of beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Diverse soorten dekbedden

Naast synthetische dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor zomerdekbeddenwollen dekbeddendonzen dekbeddensynthetische dekbedden en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Tip: lees ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?

Kijk ook eens naar: