Zorgbedden

Een zorgbed beschikt niet alleen over een comforthoogte, maar heeft bovendien altijd een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Bij Slaapkamerweb vindt u comfortabele zorgbedden die voldoen aan de belangrijkste eisen. 


Zorgbed kopen? Ga voor comfort en praktisch

Zorgbedden met een huiselijke uitstraling: daarvoor bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. Onze zorgbedden beschikken over alle functies die een ziekenhuisbed ook heeft, maar passen in tegenstelling tot ziekenhuisbedden in ieder interieur. Deze bedden worden gebruikt voor thuis, maar ook voor verpleeghuizen en woonzorgcentra. Uniek is onze ruime keuze in maten: ook voor een zorgbed met een speciale breedte- of lengtemaat kunt u bij ons terecht.

Tweepersoons zorgbedden

Uniek aan onze zorgbedden is dat in één bedombouw een tweepersoonsbed kan worden gecreëerd met aan de ene zijde een zorgbed, en aan de andere zijde een gewoon seniorenbed. Met deze combinatie kunnen stellen vaak nog jarenlang samen slapen. Wenst u gebruik te maken van deze semi-maatwerk mogelijkheid, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag persoonlijk verder.

Bezorging en levertijd

gratis montage en bezorging

Omdat de nood soms hoog is, leveren wij zorgbedden het liefst zo snel mogelijk. Enkele modellen in onze collectie kunnen al binnen twee weken bij u thuis worden afgeleverd. De bezorging en montage van het zorgbed is overigens geheel gratis. Is een snelle levering van uw zorgbed van belang? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillen tussen zorgbedden en seniorenbedden

Een gewoon seniorenbed beschikt doorgaans over een comforthoogte van circa 43-47 centimeter, welke het in- en uitstappen vergemakkelijkt. De matras ligt hoger dan de bedrand, waardoor u niet op een harde rand hoeft te gaan zitten. Seniorenbedden worden soms geleverd met poten, en soms met wieltjes, en kunnen worden voorzien van een handverstelbare of elektrisch verstelbare matrasdrager.

Een zorgbed beschikt niet alleen over een comforthoogte, maar heeft bovendien altijd een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Daarnaast bieden zorgbedden bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Hoog-laagbed - traploos elektrisch verstelbaar
  • Hekjes die omhoog en omlaag kunnen
  • Verrijdbaar d.m.v. wielen
  • Papegaai

Sommige verzorgingsbedden zijn bovendien TUV-gekeurd. Alle bedden worden gratis geleverd inclusief montage en plaatsing door onze zorgvuldige medewerkers.