Koudschuim matrassen

Bent u op zoek naar een comfortabel matras, met een goede ondersteuning? Kies dan een koudschuimmatras. Dat ligt meteen prettig aan en is ergonomisch verantwoord. Deze matrassen zijn leverbaar in vele maten, ook voor lange mensen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een matras? Neem dan gratis contact met ons op. We denken graag met u mee!

Waarom een koudschuim matras?

Koudschuim is een kwalitatief superieur product, dat in alle wetenschappelijke tests optimaal scoort. Dit heeft het koudschuim te danken aan de open celstructuur, die zorgt voor veerkracht is dynamisch en een duurzaam gebruik. De eerste indruk is comfortabel, met een goede ondersteuning, hierdoor voelt een koudschuimmatras meteen prettig aan en is ergonomisch verantwoord. Ook op langere termijn behoudt een koudschuimmatras zijn veerkracht. Na 80.000 keer belast te zijn met 70 kilo, bedraagt het hardheidsverlies amper 0,7% (de norm is 10%). Vandaar dat ook wel gesproken wordt over HR koudschuim matrassen; 'High Resilience', wat hoge veerkracht betekent. Bovendien ademt en ventileert koudschuim ook nog eens erg goed!

Bekijk en koop daarom een hoogwaardig koudschuim matras van Slaapkamerweb.

Uw koudschuimmatras gratis thuis bezorgd

Wanneer u een matras bestelt, wordt deze vanaf € 200,- gratis bij u thuis bezorgd. Ook wanneer u deze combineert met één of meerdere bedbodems. Bestelt u een compleet bed inclusief bedbodem en matras? Dan is de bezorging & montage bij een bestelling vanaf € 400 geheel gratis!

Koudschuim matrassen in elke maat

Slaapkamerweb beschikt over de mogelijkheid matrassen te leveren in elke denkbare lengte- en breedtemaat. Behalve de veelvoorkomende maten zoals 90x200, 140x200 en 160x200 leveren wij ook afwijkende lengtematen: 190 cm, 210 cm en 220 cm. De juiste bedmaat is van groot belang voor uw nachtrust. Kies voor een matras dat circa 20 centimeter langer is dan uzelf. Iemand van 1,90 meter slaapt bijvoorbeeld het best op een bed van 210 centimeter of langer. 

Kijk ook eens naar: