Koudschuim matrassen

Zeg nooit zomaar ‘schuim’ tegen ‘koudschuim’. Koudschuim is een kwalitatief superieur product, dat in alle wetenschappelijke tests optimaal scoort. Dit is te danken aan de open celstructuur. De veerkracht is dynamisch en duurzaam. De eerste indruk is softer, de tegendruk steviger. Daardoor voelt een koudschuimmatras meteen comfortabel aan en ligt u ergonomisch verantwoord.

Ook op langere termijn behoudt een koudschuimmatras zijn veerkracht. Na 80.000 keer belast te zijn met 70 kilo, bedraagt het hardheidsverlies amper 0,7% (de norm is 10%). Vandaar dat ook wel gesproken wordt over HR koudschuim matrassen: High Resilience betekent hoge veerkracht. Bovendien ademt en ventileert koudschuim optimaal, dankzij de luchtige celstructuur. Bekijk hieronder de hoogwaardige koudschuim matrassen van Slaapkamerweb.
 

Uw koudschuimmatras gratis thuis bezorgd

Wanneer u een matras bestelt, wordt deze vanaf € 200,- gratis bij u thuis bezorgd. Ook wanneer u deze combineert met één of meerdere bedbodems. Bestelt u  een compleet bed inclusief bedbodem en matras? Dan is de bezorging & montage bij een bestelling vanaf € 400 geheel gratis!

Producten binnen Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen in elke maat

Slaapkamerweb beschikt over de mogelijkheid matrassen te leveren in elke denkbare lengte- en breedtemaat. Behalve de veelvoorkomende maten zoals 90x200, 140x200 en 160x200 leveren wij ook afwijkende lengtematen: 190 cm, 210 cm en 220 cm. De juiste bedmaat is van groot belang voor uw nachtrust. Kies voor een matras dat circa 20 centimeter langer is dan uzelf. Iemand van 1,90 meter slaapt bijvoorbeeld het best op een bed van 210 centimeter of langer. 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met koudschuim matrassen? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

Ik ben door Slaapkamerweb via de mail enorm geholpen bij de keuze van het matras. Sinds 2 weken slaap ik geweldig en heb in de ochtend moeite om op te staan, want ik wil gewoon niet uit het bed weg. Ik voel me beter uitgerust dan ooit.

Jenny uit 's-Gravendeel

Uitstekende service en email contact. Snelle en adequate reactie toen ik 1 week na de bestelling van een matras ontdekte dat ik een fout had gemaakt bij de opgegeven maat.

J. Bras uit Santpoort-Noord
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken