Eenpersoonsbed

Slaapkamerweb biedt u volop keuze uit een ruim assortiment eenpersoonsbedden. Ongeacht uw smaak en stijl slaagt u bij ons altijd. Hoogglans, hout, metaal, loombed of een eenpersoons boxspring? Wij leveren ze allemaal. Vrijwel alle bedden zijn leverbaar in talrijke lengte- en breedtematen. Naast het standaard eenpersoonsbed van 90x200 kunt u bij ons ook goed slagen voor een breed eenpersoonsbed (100x200) of een extra lang bed met een matrasmaat van 210 of 220 centimeter.

Uw eenpersoonsbed wordt gratis thuisbezorgd

gratis montage en bezorging

Bij Slaapkamerweb heeft u geen omkijken naar de bezorging en montage van uw nieuwe bed. Vanaf een totale besteding van tenminste € 400,- wordt uw nieuwe eenpersoons bed gratis thuisbezorgd tot in de slaapkamer! We plaatsen het bed op de door u gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal graag weer voor u mee. Dat betekent een nieuw bed zonder rompslomp. Lees meer over onze Bestel & Verzend info.

Producten binnen Eenpersoonsbed

Verfijn uw keuze

Eenpersoons bedden in elke denkbare maat

Wij van Slaapkamerweb vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een compleet eenpersoonsbed in elke denkbare maat. Naast de standaardmaat 90x200 bieden we ook diverse andere maten, waaronder lengtematen van 190, 210 en 220 centimeter en breedtematen van 90 en 100 centimeter. Ook voor twijfelaars van 120x200 centimeter kunt u bij ons goed slagen. 

Uw eenpersoonsbed helemaal compleet geleverd?

Uw nieuwe bed maakt u compleet met een goede bedbodem en een comfortabel matras. Ook deze leveren we vanzelfsprekend in alle denkbare merken. Zo kiest u altijd voor de bedmaat die voor u ideaal is, met een bijpassend matras in plaats van voor de meest gangbare maat! Een eenpersoonsbed op maat zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele nachtrust.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken