90x220 bed

Bent u op zoek naar een extra lang eenpersoonsbed? Goed dat u de webshop van Slaapkamerweb gevonden heeft! Bij ons heeft u namelijk volop keuze uit comfortabele bedden met een afwijkende maat. Zo ook 90x220 bedden.

Is een 90x220 bed de juiste maat?

Het is belangrijk dat een bed de juiste maat heeft voor uw lichaam. Het ideale bed biedt voldoende lengte én breedte. De juiste lengte is circa 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Bent u 2.00 meter of langer, dan is een bed 90x220 vrijwel noodzakelijk voor een goede nachtrust. Bent u circa 1.90 lang, dan kunt u ook uit de voeten met een bed van 90x210 cm

De juiste breedte is afhankelijk van uw bouw en of u behoefte heeft aan extra bewegingsruimte. Bent u breedgebouwd of heeft u behoefte aan extra bewegingsruimte in bed, dan kunt u ook kiezen voor een breder eenpersoonsbed van 100x220 of een twijfelaar van 120x220 centimeter.

Gratis thuisbezorging en montage van uw 90x220 bed

Besteedt u voor tenminste € 400,00 in onze webshop, dan bezorgen we uw nieuwe 90x220 bed persoonlijk. Daarnaast verzorgen onze professionele monteurs een professionele montage. Het enige wat u nog hoeft te doen is plek maken voor uw nieuwe 90x220 bed! Bekijk verzendinformatie voor meer informatie.

 

Productaanbod bed 90x220

Bijpassende producten bij uw nieuwe 90x220 bed

Bij Slaapkamerweb kunt u niet alleen terecht voor afwijkende bedmaten, maar ook voor bijpassende producten. Zo kunt u in onze webshop ook passende bedbodems en matrassen vinden voor 90x220 bedden. Zonder heeft u immers niets aan uw bed van 90x220 centimeter.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Prima ervaring, nu voor de 2e keer een bed gekocht voor mijn zoon en voor mezelf een nieuw matras. Heerlijk geslapen al 2 dagen. Top matras. De service is zeer compleet: fijne, aardige mensen en ze houden zich aan wat ze met je afspreken. Prettig kopen bij slaapkamerweb.

 

Marianne uit Amsterdam  

 

Prima bedden + lattenbodems voor een goede prijs. De levering is snel en professioneel. De verpakking wordt keurig meegenomen. Een échte aanrader !

 

Paul van Dijk uit Spijkenisse  

 

» Lees alle referenties

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken