Bed 100x200 kopen

Op zoek naar een heerlijk bed 100x200 dat comfortabel ligt, het lichaam goed ondersteunt én ook nog een perfect past bij de rest van de slaapkamer? U slaagt vast met de bedden in ons ruime assortiment! Een bed 100x200 is bij Slaapkamerweb te vinden in allerlei verschillende stijlen.

Bent u gek op massief houten bedden van eikenhout of beukenhout? Of gaat uw voorkeur uit naar een stevig metalen bed? Bij Slaapkamerweb is de keuze groot! Met onze bedden creëert u geheel uw eigen stijl in uw slaapkamer!

Bed 100x200

Productaanbod bed 100x200

Is een bed 100x200 de juiste afmeting voor u?

Een bed van 100x200 is een ruim 1 persoonsbed dat net iets breder is dan een eenpersoonsbed met de standaardafmeting van 90x200 centimeter. Hebt u een tiener in huis die geen ruimte heeft voor een tweepersoonsbed, maar wel meer ruimte nodig heeft? Wilt u graag dat uw gasten luxer slapen op de logeerkamer? Of gaat het om een seniorenbed met extra comfort? In alle gevallen is een bed 100x200 een slimme tussenmaat! Bent u langer dan gemiddeld en ligt u vaak met uw voeten buiten het bed? Dan raden we aan om eens te kijken naar een bed dat zo'n 20 cm langer is dan uzelf. Bijvoorbeeld een bed 100x210 of een bed 100x220

Bedbodem100x200 en matras

Wanneer u een eenpersoonsbed koopt in een afwijkende maat, is het natuurlijk belangrijk om daarbij ook de juiste maat bedbodem en matras aan te schaffen. Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook deze producten in de maat 100x200. Maar hoe bepaalt u welk matras het beste voor u is? We adviseren u hierin graag persoonlijk! Neem contact met ons op voor een afspraak zodat u matrassen kunt uitproberen in onze showroom. De specialisten van Slaapkamerweb hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u op basis van enkele korte vragen, een passend advies geven.

Gratis thuisbezorging en montage

Bestelt u producten met een waarde van €400 of hoger? Uw nieuwe bed 100x200 cm wordt dan gratis thuisbezorgd én gemonteerd! Onze medewerkers maken telefonisch een afspraak met u en komen uw bed brengen én monteren wanneer het u schikt. Het bed even opmaken en u kunt meteen genieten van een heerlijke nachtrust! 

Wat klanten over ons zeggen

Contact per mail ging perfect. Product (in ons geval een bed) ook echt perfect volgens afspraak , en netjes gemonteerd. Alleen in verband met Corona was de levertijd wat langer omdat de toeleverancier niet kon leveren. Al met al, goed gedaan.

Willem uit Texel

Tijdens bezoek aan huis hebben we een zeer goed advies gekregen. Direct beslist om nw lattenbodems, matrassen, dekbed en kussens te kopen voor een goede prijs. De levering was volgens afspraak en met een zeer goede service. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en het personeel.

Cor van der Hoek uit Brummen

Top bedrijf Zeker een aanrader.
Goede en duidelijke informatie op de website. Ik werd twee dagen van te voren gebeld omdat zij de datum van levering door wilde te geven en of dit uitkomt. Mijn lattenbodem werd Prima op afgesproken tijd geleverd. De chauffeur moest ook nog met een grote vrachtwagen op een smalle boeren landweg met auto’s voor en achter die er door wilde. petje af!!!!
Super vriendelijke medewerkers en goede service!

Janine uit Vreeland

Een bed +kast besteld, Vanaf begin tot eind super gegaan, klasse.

Zeki Tahir uit Arnhem
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken