Softside waterbedden

Er zijn twee soorten waterbedden: een hardside waterbed en het softside waterbed. Bij een hardside waterbed ligt het watermatras in het bed. De randen rondom het bed zorgen er voor dat de matras niet in de breedte uit kan zetten. Bij een softside waterbed daarentegen ligt het watermatras bovenop het bed. Het watermatras heeft geen weerstand van harde randen en kan daardoor meer uitzetten. Ook kunt u gemakkelijker in- en uitstappen in een softside waterbed omdat er geen harde randen in de weg zitten.

In onze webshop vindt u een aantal verschillende softside waterbedden: softside waterbed Luxury, softside waterbed Style, softside waterbed Elite, softside waterbed Sparkle, softside inbouw waterbed Easy en het softside waterbed Drops.

Stabilisatie en stevigheid van het waterbed

Onze softside waterbedden zijn leverbaar in verschillende zwaartes van stabilisatie. Van ongestabiliseerd(0%) tot over gestabiliseerd (120%) (wat feitelijk voelt als een traagschuim of tempur-matras). De meest populaire stabilisatie is 100% waarbij u het gevoel van een echt waterbed behoudt met volledige ondersteuning van de fiber lagen.

Maten en systemen softside waterbedden

De softside waterbedden zijn leverbaar in verschillende breedte- en lengtematen. Ook is er de keuze uit een mono of een duo systeem, dus kiest u voor één groot watermatras of voor 2 kleinere watermatrassen.

gratis bezorging en montage

Gratis bezorging en montage

Bestelt u uw bed bij Slaapkamerweb? Dan is de bezorging en montage helemaal gratis. Onze ervaren medewerkers plaatsen het bed op de gewenste plek en nemen alle afvalmaterialen mee terug. Na ontvangst van uw bestelling nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken. 

  Producten binnen Softside waterbedden

  Ervaringen van klanten

  Wilt u weten hoe andere klanten onze producten en service ervaren? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

  Nieuw waterbed gekocht! Super!! Werd neer gezet en gevuld en alles keurig achter gelaten! Een dikke duim zou ik zeggen. Groetjes Fam Rondeel

  Fam Rondeel uit Vorden
  » Lees alle reviews

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 650 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken