Binnenkussens en Sluimerrollen

Binnenkussens en sluimerrollen gevuld met gekrulde vogelveren blijven veel langer hun volume behouden dan bijvoorbeeld binnenkussens gevuld met synthetische vezels. Een sluimerrol kan het slaapcomfort aanzienlijk verhogen, terwijl een binnenkussen met hoes bijvoorbeeld uitstekend te gebruiken is als decoratie. Wij gebruiken voor onze binnen-kussens een mooie soepele kepertijk van 100% katoen. 

Advies nodig? Kom langs of neem contact op

Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische medewerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een (neksteun)kussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Wil u kussens uit ons assortiment eerst uitproberen, voordat u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige informatie voorzien en graag met u meekijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment 
  • Verschillende soorten (neksteun)kussens
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd* 

Kussens gratis thuisbezorgd*

Als het door u gekozen binnenkussens en sluimerrollen gewoon bij ons op voorraad zijn, dan betekent dit, dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!

Kijk ook eens naar: