golf
Sorteren:

Advies nodig?

Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische mederwerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een (neksteun)kussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Kom naar onze toonzaal

Wil u kussens uit ons assortiment eerst uitproberen, alvorens u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige inforamtie voorzien en graag met u mee- kijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment 
  • Verschillende soorten (neksteun)kussens
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd* 

* Snelle levering van uw kussens

Als het door u gekozen binnenkussens en sluimerrollen gewoon bij ons op voorraad zijn, dan betekent dit, dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!