Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
720 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
686
24
2
1
7

Wat een super bedrijf. Precies de kast die ik zelf had samengesteld op het juiste moment bezorgd..
Leuke vriendelijke jongens die hem (dus gratis) monteerden, snel en heel netjes Namen keurig het afval mee.
Kortom een geweldig bedrijf !!!!

2 november 2022 16:45
Laura / Zetten

Ze verkopen hele mooie schuifdeurkasten met een concurrerende prijs. En daarnaast een (klanten)service van een hoog niveau.

29 oktober 2022 10:16
Jeroen / Voorburg

Kast is maandag half gemonteerd, deuren konden ze niet monteren omdat er geen gaten in zaten voor de schroeven. We zouden meteen vandaag gebeld worden voor een nieuwe afspraak wanneer de kast wordt afgemaakt. We zijn niet gebeld en er is niet gereageerd op onze mail met het verzoek een nieuwe datum door te geven. Nu zitten wij met een kast die half af is, deuren die in de weg staan en krekels aan de kant van de verkoper.

Beste heer / mevrouw,
Excuses voor deze tegenvaller. Helaas kan het voorkomen dat de producten niet volledig juist worden aangeleverd vanuit de fabrikant. In dat geval wordt er gekeken wat er zo snel als mogelijk geregeld kan worden om het op te lossen. Er is door de medewerker van de services direct contact opgenomen toen zij weer aanwezig was om de vervolgstappen met u door te nemen.
Met vriendelijke groet,
Team Slaapkamerweb

19 oktober 2022 20:24
Gedupeerde

Top service!
8 weken moeten wachten op onze kast.
(Die was zeker het wachten waard)
Prijs, kwaliteit perfect inorde.
Wij zijn zeer tevreden, ook heel snel gemonteerd door 2 vriendelijke gasten. Top service!

16 oktober 2022 00:51
Dave en marjolein / Herentals

Echt een klantgerichte organisatie met goede kwaliteit producten.
Was geen enkel probleem om producten langer op te slaan, daar nieuwbouw veel achterstand op liep.
Kortom, echt een aanrader.

13 oktober 2022 06:16
Lenie en Gé / Alphen aan den Rijn

In één woord fantastisch ! zó ontzettend aardig geholpen door Edwin, vakkundig, een enorme keuze aan mogelijkheden , wij hebben gekozen voor twee linnenkasten geheel naar onze wens .inmiddels zijn ze geplaatst , wij zijn er ontzettend blij mee. onze complimenten voor slaapkamerweb ! jullie zijn een TOP bedrijf !

4 oktober 2022 09:16
Karin en Leon / Uden

Geweldig bedrijf.goede kwaliteit niet duur.vriendelijk we zijn goed geadviseerd.slaapkamer is op tijd bezorgd en vakkundig geplaatst er is goed naar onze wensen geluisterd. Kortom wij zijn tevreden.

30 september 2022 12:03
Nel / Steenbergen

Wij hadden een 6 deurs kast besteld. Onze woning werd gerenoveerd. De maten waren niet goed door gegeven dus hij paste niet. Geen probleem, werd omgeruild voor een 5 deurs. Zowel de monteurs als de verkoper Dikke Pluim. Deze service vindt je niet gauw. Geweldig. Ik raad het iedereen aan een kast bij deze mensen te kopen.

23 september 2022 11:42
Dirk / Amsterdam

Wat is dit een fantastisch bedrijf zeg! Geen andere woorden voor. Werkelijk waar echt fantastisch! Omdat ik een nieuw bed had gekocht, was ik op zoek naar een nieuw bijpassende lattenbodem. Bij veel winkels waren ze uitverkocht. Uiteindelijk bij een ander bedrijf een lattenbodem besteld. Deze was 4 dagen na de afgesproken leveringsdatum nog niet geleverd. Deze geannuleerd, en zo kwam ik bij dit bedrijf terecht. Heb ze opgebeld om meer info te vragen over de leveringstijd. Heel vriendelijk en goed te woord gestaan door Edwin. Na dit telefoontje de bestelling geplaatst. Hij vertelde me in het eerste telefoontje dat eigenlijk woensdag de lattenbodem pas verzonden zou worden en het dan dus hoogswaarschijnlijk donderdag bij me geleverd zou worden. Helemaal prima natuurlijk. Ongeveer een klein uurtje hierna werd ik gebeld door Edwin en hij vertelde me dat als het voor mij zou uitkomen het pakket vandaag al verzonden zou worden, en het dan morgen oftewel woensdag bij mij binnen komt. Dit is ook netjes gebeurd. Kortom klasse werk, super netjes, en hele snelle levering! Hele goede service en erg behulpzaam naar de klant toe! Heb dit echt nog geen eén keer meegemaakt bij een bedrijf. Oftewel een dikke aanrader dus!

14 september 2022 14:42
Aaron / Sprundel

Kledingkast beschadigd geleverd vervolgens 3 maand wachten op de reparatie omdat ze niet in de buurt van Almelo komen. Almelo is 20 minuten rijden dus het is meer geen zin hebben om naar almelo te komen. Seer slechte service.

Reactie Slaapkamerweb:
We doen ons best om de services zo snel als mogelijk op te lossen, de afspraken worden hierin in overleg gemaakt met de klant. Waarbij er gekeken wordt naar aansluiting in onze planning en met de planning van de klant. Helaas kan het voorkomen dat een afspraak daardoor langer duurt of opschuift. Door de aanhoudende drukte en weinig personeel hebben we helaas niet altijd de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. De ritten worden op elkaar aangesloten en in het ene gedeelte van het land komen we vaker dan in het andere gedeelte van het land.

4 september 2022 19:02
R / Almelo