Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
617 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
593
23
0
0
1

Hier wordt je heel netjes en correct geholpen. Totaal niet opdringerig en in alle rust. Er wordt eerlijk informatie gegeven en alles onder een vriendelijk woord en een kop koffie. Het was even zoeken naar de Loskade maar het was zeker de moeite waard. We krijgen onze gekozen kast over ongeveer 8 weken en stiekem hopen we dat het eerder is. Dus deze review is nog geen bevinding van het product, maar nadat ik de reviews gelezen heb zit dat wel goed. De prijs voor de (grote kast) viel ons best mee. We hadden een ruimer budget, maar waren al voordeliger uit met onze keuze. Helemaal top. Dank u wel Slaapkamerweb

26 januari 2020 13:27
J Dek / Veenendaal

Heel goed! 2 kasten besteld...keurig geleverd en gemonteerd. Alles compleet en onbeschadigd. De kasten zien er prachtig uit. Heel blij mee!

25 januari 2020 08:06
Jeanet / Sliedrecht

Vandaag onze nieuwe bedombouw geleverd en gemonteerd, mannen hebben keurig netjes werk verricht. Alles naar wens, dus een dikke pluim verdiend!

24 januari 2020 14:32
Ger en Hilda van Hooijdonck / Oud Gastel

Wij hebben al jaren uitstekende ervaringen met Demmers. Woensdag jl. hebben wij i.v.m. verhuizing alvast een bestaande kast laten overplaatsen met een nieuwe kast naar Ede.
Weer zeer vakkundig en snel waren de kasten in elkaar gezet. Vriendelijke behulpzame mensen met oog voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zij komen de afspraken altijd na en ook op de afgesproken tijd waren zij er. Dit topbedrijf is zeker aan te bevelen en verdient daarom ook minstens de 5 sterren!! Met vriendelijke groet, Etienne en Els.

23 januari 2020 17:34
Etienne en Els Leeuwenburgh / Ede

Via Google bij slaapkamerweb.nl terecht gekomen. Vervolgens een bezoek gebracht aan de showroom in Zutphen. Uitstekend geholpen en een nieuwe slaapkamer aangeschaft. Op 18 januari j.l. heeft de aflevering en installatie plaats gevonden door vakkundige en aardige medewerkers. Wij zijn er super blij mee en tevreden over de dienstverlening en kunnen iedereen adviseren om bij slaapkamerweb een kijkje te nemen en misschien iets aan te kopen.

19 januari 2020 18:24
Arie en Josine Hensbergen / VIANEN

In de zomer een kast besteld. Na een nette levertijd geleverd en in elkaar gezet. Erg vriendelijke mensen.
Nog steeds blij met onze kast!
Haakje zat deze maand niet goed, via site app contact gemaakt. Zelfde dag nog een afspraak voor vandaag. Alles netjes in orde gemaakt en de deur loopt weer als n trein.
Zeker de moeite waard om hier een kast te bestellen...

2 januari 2020 13:17
P. / Nijkerk

Wij zijn blij met de geleverde draaideurkast (250 x 236). ‘Geleverd’ omdat we hem zelf gemonteerd hebben. De mannen die de kast brachten gaven een paar handige tips voor de montage; niet de dozen neerzetten en wegwezen. Het is een prachtige kast van degelijk materiaal. Slaapkamerweb is een absolute aanrader. Gastvrije ontvangst in de showroom, ruime keus, goed advies en correcte levering.

18 december 2019 13:45
Marinus / Arnhem

Hierbij willen wij u bedanken voor de uitstekende service door uw monteurs die werkelijk in een zeer kort tijdbestek een prachtige kast in elkaar gezet hebben.

14 december 2019 09:32
K. Olivier / Veendam

Keurige levering en snel en vakkundig gemonteerd ! Alle verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Mooie kast..we zijn er superblij mee !!
Ondertussen ook nog even een klein beschadigd plekje aan onze tafel, gerepareerd . Zie je niets meer van ðððTop !!

13 december 2019 11:30
K. v.d.Meer / Rijssen

In eerste instantie was de levering zoals gepland een was het bed netjes in elkaar gezet. Achteraf blijkt dat er (in mijn ogen) en constructie fout is in het bed waardoor er twee schroeven aan de achterkan van het bed uitsteken die diepe krassen in je muur maken als je deze daar tegenaan zet. Buiten het feit dat dit niet was gemeld maar het ook belachelijk is want bijna iedereen zet zijn bed tegen de muur is er vanuit Slaapkamerweb totaal geen oplossing geboden om dit op te lossen. De enige opmerking die er was dat ze dit met de fabrikant zou worden besproken. Erg teleurstellend.

1 december 2019 09:42
Norbert

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 617 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken