Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
657 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
632
23
1
0
1

Ga zo door, personeel netjes, beleefd en kundig.
Alles geleverd en geplaatst zoals afgesproken.

15 januari 2021 16:31
Cor / Maarssen

Gisteren is onze schuifdeurkast geleverd en gemonteerd door Montrieurs.
De afspraak was tussen 07:00 en 08:00; om 07:05 stonden ze voor de deur.
De medewerkers werkten zo efficiënt samen dat de kast in ruim een uurtje stond; om 08:15 vertrokken ze, na enige uitleg over de kast, weer. (inclusief alle verpakkingsmaterialen ;-))
AANRADER!!!!

12 januari 2021 10:11
André L / Loosduinen

Super mooie kast. ,kwaliteit, zeker waar voor je geld! Monteurs keurig op tijd. Netjes en aardig! Niets op aan te merken! Dikke pluim.

26 november 2020 00:46
Sandra Dronkers / Alkmaar

De afspraak stond voor 09.30 uur en om 09.35 uur stonden de monteurs voor de deur! Na een uur en een kwartier was de kast helemaal klaar. Wat een geweldige service! Van mij een dikke 10!! Bedankt Sander en Rosdi (ik hoop dat ik de naam goed heb gespeld) . Heel erg bedankt!

21 november 2020 20:59
Uzi Wandt / Enschede

Wat een topbedrijf! Ik schrijf niet zo gauw een review, maar nu dus wel. Goede kwaliteit, goede service, nette mensen, alles keurig op tijd, etc. etc. Echt een aanrader dus. Ik heb een grote garderobekast besteld, die is zoals aangegeven na ongeveer 7-8 weken geleverd en gemonteerd. De monteurs waren vriendelijk en professioneel. Binnen 1,5 uur stond de kast keurig in elkaar gezet op zijn plek en namen de monteurs alle plastic en karton weer netjes mee. TOP!

16 november 2020 13:26
S. / Amersfoort

Vakkundige en praktische voorlichting bij de aankoop, plezierige en “geruisloze”montage door vriendelijke monteurs die ook het verpakkingsmateriaal meenamen!
Kortom: een aanrader met vijf sterren!!

15 november 2020 20:52
AA / Tiel

Na lang zoeken mooie kast bij U gevonden. Kwaliteit en kleur perfect. Zal zeker verder aanbevelen.

30 oktober 2020 15:30
M.Bogman / Sittard

Een bed +kast besteld, Vanaf begin tot eind super gegaan, klasse.

18 oktober 2020 20:47
Zeki Tahir / Arnhem

26 augustus 2011 had ik een mooie grote bruine kast besteld via slaapkamerweb.nl. Wat een mooie bruine kast waar ik 9 jaar plezier van heb gehad. Dit werd ook vakkundig in elkaar gezet door vader en zoon (van wat ik mij kon herinneren). Nu ga ik verhuizen van een 2 kamer woning naar een veel grotere huis en past hij qua indeling helaas niet meer. Ik zal zeker kijken in de toekomst voor een nieuwe kleinere kasten. Bedankt

15 oktober 2020 11:04
A.L. Mulder / Amstelveen

Perfect! Netjes op tijd geleverd en heel mooi gemonteerd. Zeker aan te bevelen!

16 september 2020 16:28
K V

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 657 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken