Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
622 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
598
23
0
0
1

Goede communicatie, bezorging binnen het afgesproken tijdframe.
Installatie van het bed keurig en snel gedaan.
Als ik in mijne nieuw bed net zo goed slaap als dat die lui werken word ik tegen de lente pas wakker. Ik ben benieuwd. want alles is via internet gekocht en nooit in hun showroom uitgeprobeerd.

12 februari 2020 16:18
Arie / Katwijk

Fantastisch houten bed uitgezocht met witte kast met melkwitte glazen deuren. Vriendelijk geholpen en vakkundig geplaatst. Nette vakkundige monteurs. Waar voor je geld!
Aan te bevelen!
Ze maken waar wat er beloofd wordt!!!

11 februari 2020 13:54
Anja / Andelst

In januari is onze schuifdeurkast geplaatst die wij hadden uitgezocht. Snel en vakkundig totdat het laatste paneel aan de beurt was, deze bleek door de fabriek te breed verstuurd aan slaapkamerweb.
Direkt werd er door 1 van de monteurs aktie ondernomen door met het paneel terug te rijden naar Zutphen en daar aangepast in de werkplaats tot de juiste maat, 2 uur later weer terug en 15 minuten later was de kast geplaatst Wat een geweldige service en vakmensen. En een prachtige kast.
Een grote pluim voor slaapkamerweb en hun monteurs

3 februari 2020 21:57
Bé de Groot / Zwolle

Na onze kast online te hebben besteld vonden we het best wel spannend hoe hij er in het echt uit zou zien. Op 30 januari is hij bezorgd en gemonteerd. Hij voldoet aan al onze verwachtingen. Hij is snel en vakkundig in elkaar gezet door 2 vriendelijke jonge mannen. Hij ziet er degelijk uit en het is erg fijn dat je de indeling zelf kan bepalen. Alle verpakkingsmaterialen zijn ook mee genomen door de monteurs. De prijs die we voor deze kast betaalden is prima, zonder extra kosten voor bezorging en montage. We zijn uiterst tevreden over de kast en dit bedrijf.

2 februari 2020 12:44
Sylvia van der Heiden / Nieuw-Beijerland

Op locatie 2 kasten besteld. Is conform afspraak geleverd en gemonteerd.
Nette en correcte medewerkers.
Wij zijn heel tevreden.
Dank.

31 januari 2020 12:17
J.Kanhai / Almere

Hier wordt je heel netjes en correct geholpen. Totaal niet opdringerig en in alle rust. Er wordt eerlijk informatie gegeven en alles onder een vriendelijk woord en een kop koffie. Het was even zoeken naar de Loskade maar het was zeker de moeite waard. We krijgen onze gekozen kast over ongeveer 8 weken en stiekem hopen we dat het eerder is. Dus deze review is nog geen bevinding van het product, maar nadat ik de reviews gelezen heb zit dat wel goed. De prijs voor de (grote kast) viel ons best mee. We hadden een ruimer budget, maar waren al voordeliger uit met onze keuze. Helemaal top. Dank u wel Slaapkamerweb

26 januari 2020 13:27
J Dek / Veenendaal

Heel goed! 2 kasten besteld...keurig geleverd en gemonteerd. Alles compleet en onbeschadigd. De kasten zien er prachtig uit. Heel blij mee!

25 januari 2020 08:06
Jeanet / Sliedrecht

Vandaag onze nieuwe bedombouw geleverd en gemonteerd, mannen hebben keurig netjes werk verricht. Alles naar wens, dus een dikke pluim verdiend!

24 januari 2020 14:32
Ger en Hilda van Hooijdonck / Oud Gastel

Wij hebben al jaren uitstekende ervaringen met Demmers. Woensdag jl. hebben wij i.v.m. verhuizing alvast een bestaande kast laten overplaatsen met een nieuwe kast naar Ede.
Weer zeer vakkundig en snel waren de kasten in elkaar gezet. Vriendelijke behulpzame mensen met oog voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zij komen de afspraken altijd na en ook op de afgesproken tijd waren zij er. Dit topbedrijf is zeker aan te bevelen en verdient daarom ook minstens de 5 sterren!! Met vriendelijke groet, Etienne en Els.

23 januari 2020 17:34
Etienne en Els Leeuwenburgh / Ede

Via Google bij slaapkamerweb.nl terecht gekomen. Vervolgens een bezoek gebracht aan de showroom in Zutphen. Uitstekend geholpen en een nieuwe slaapkamer aangeschaft. Op 18 januari j.l. heeft de aflevering en installatie plaats gevonden door vakkundige en aardige medewerkers. Wij zijn er super blij mee en tevreden over de dienstverlening en kunnen iedereen adviseren om bij slaapkamerweb een kijkje te nemen en misschien iets aan te kopen.

19 januari 2020 18:24
Arie en Josine Hensbergen / VIANEN

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 622 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken