Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
674 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
648
24
1
0
1

31 maart is onze bestelde kast geplaatst. Het stelteam van monterieurs was precies op tijd.

Wat een prettig tea was dat. Ze werkte rustig en efficient. Ze hadden ook goed contact met elkaar en met ons.

Ze hebben na afloop de werking van de deuren en de soft sluiting etc, aan ons uitgelegd en nagekeken op beschadigingen

Zelf waren ze er ook trots op het resultaat. De kast ziet er mooi uit, en is mooi geplaatst. De deuren sluiten ook mooi haaks.

We zijn er blij mee. Jullie mogen blij zijn met zo’n stelteam van Monterieurs, die eigenlijk ook reclame voor jullie maken.

5 april 2021 20:20
Mooij / Castricum

Vandaag onze kast binnen gekregen, ruim 3 maand gewacht, maar zeker het wachten waard. Geleverd op aangegeven tijdstip en zeer snel gemonteerd! Verpakkingsmateriaal meegenomen. Een mooie stevige kast.

29 maart 2021 22:28
Demelza Haarman / STADSKANAAL

Verbluffend mooie en robuuste kledingkast.
De monteurs waren uiterst vriendelijk en zeer ervaren. De kast was binnen een half uur gemonteerd!

25 maart 2021 09:22
Marc / Amsterdam

Slaapkamerkast besteld. Geheel volgens de omschrijving geleverd. Het plaatsen leverde een probleem op, dit werd adequaat opgepakt en binnen een paar dagen opgelost.

21 maart 2021 13:44
Sander / 's-Gravenzande

Kast vinden tijdens Corona was echt een 2.0 behalve voor slaapkamer web kon makkelijk kast naar mijn wensen (indeling en kleur) kiezen en het werd nog gemonteerd.. alles top geregeld en super snel gemonteerd!!!! Erg blij

3 maart 2021 10:03
P bremer / Den haag

Beste mevrouw Ceelen,
De latten zijn goed aangekomen!
Het was even puzzelen om ze met de oude te wisselen en geplaatst te krijgen, maar het zit weer helemaal mooi.
Ik wil u en uw bedrijf enorm bedanken voor de vriendelijke en goede service!
Groeten,
Anouk

27 februari 2021 13:52
Anouk / Heiloo

Vandaag is er een kastenwand geleverd en gemonteerd in de slaapkamer. Super aardige mannen, montage is prima en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt blij met deze super mooie kast!
Martin en Karin

26 februari 2021 12:38
Karin Kersten / Hoofddorp

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

23 februari 2021 12:48
Monique van den Hoed / Zwaag

Contact per mail ging perfect. Product (in ons geval een bed) ook echt perfect volgens afspraak , en netjes gemonteerd. Alleen in verband met Corona was de levertijd wat langer omdat de toeleverancier niet kon leveren. Al met al, goed gedaan.

22 februari 2021 10:44
Willem / Texel

Geweldige zaak.
Hele mooie producten.
Wel wat duurder dan b.v Leen bakker,
Maar de moeite waard.
Hele goede service en de kast is perfect geplaatst.
Zou het iedereen aanraden.

4 februari 2021 18:02
Antoinette / Deventer

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken