Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
631 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
607
23
0
0
1

Blij met onze slaapkamerkast. Binnen 1 uur bezorgd én gemonteerd! Laten alles keurig achter en het contact prima....wij hebben de showroom bezocht en ook daar goede uitleg gehad en meedenken onder het genot v een kopje koffie,bedankt!

3 april 2020 00:24
Sandra / Ermelo

Grote slaapkamerhangkast besteld en keurig ontvangen en gemonteerd door de correcte en vriendelijke monteurs. Complimenten voor het zeer snelle en nette afgeleverde werk.
Bedrijf zeer aan te bevelen.

19 maart 2020 09:49
Schellingerhout. / Katwijk zh

Begin dit jaar werd onze nieuwe Royal schuifdeurkast geleverd en gemonteerd. Dit alles keurig zoals afgesproken: op tijd, klantvriendelijk, verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Deze kast beviel zo goed dat we ook besloten hebben om een bijpassend bed met nachtkastjes te bestellen. Ook dit werd weer keurig geleverd.
Deze keer was er een beschadiging aan een nachtkastje wat ik later op de middag opmerkte.
Na contact met slaapkamerweb is dit prima voor elkaar gemaakt door deze te ruilen voor een nieuwe. Super service

18 maart 2020 15:47
Jennita / Geesbrug

Prachtige kast besteld, snel bevestiging en keurig als bevestigd geleverd. De heren waren prima op tijd om de kast te installeren, alles netjes achter gelaten. Goede uitleg over gebruik en onderhoud. We zijn er zeer tevreden over

16 maart 2020 17:44
Liesbeth / Tilburg

Vanochtend om 10.00 uur stonden keurig 2 medewerkers van Slaapkamerweb voor onze deur. Nette jongens, vriendelijk en echte vakmannen. De koffie (en thee) dronken ze boven en in ongeveer 5 kwartier stond onze prachtige nieuwe kast. Inclusief verlichting.
Alles online geregeld, bijzonder tevreden!
Verpakkingsmaterialen keurig meegenomen, top service!
Groet,
Ilona & Henk Jansen

15 maart 2020 13:05
Henk Jansen / Omgeving Amsterdam

Via de site een kledingkast samengesteld en daarna naar de toonzaal. Daar nog een waterbed besteld en een planning gemaakt ivm demonteren huidig bed. Zeer goede communicatie en alle afspraken zijn nagekomen.
Wij raden slaapkamerweb.nl van harte aan.

13 maart 2020 21:33
Verhoef / Apeldoorn

Dik tevreden over de levering van onze drie meter brede kledingkast. Zelf samenstellen op de site gaat gemakkelijk. Levering volgens afspraak. De kast wordt snel en deskundig geïnstalleerd en ziet er netjes afgewerkt uit. We zijn er blij mee.

7 maart 2020 18:55
D. van de Pol / Stroe

Mooie 6 meter slaapkamer klerenkast geplaatst door vakkundige en aardige mensen van slaapkamer web in anderhalf uur.
zeer tevreden over het product en de service. aanrader!

6 maart 2020 11:37
Chris Verplancke / Leiden

Duidelijke website, prijs van de kast lager dan bij concurrenten, gratis monteren en bezorgen, iets wat ook al bijzonder is op vandaag, zeer vriendelijke klantenservice, duidelijke afspraken, snelle levering en ook nog snelle en vakkundige montage. Echt super! Een echte aanrader. Een dikke 10!

28 februari 2020 10:45
Creemers / Herten

Goede communicatie, bezorging binnen het afgesproken tijdframe.
Installatie van het bed keurig en snel gedaan.
Als ik in mijne nieuw bed net zo goed slaap als dat die lui werken word ik tegen de lente pas wakker. Ik ben benieuwd. want alles is via internet gekocht en nooit in hun showroom uitgeprobeerd.

12 februari 2020 16:18
Arie / Katwijk

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 631 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken