Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
773 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
738
25
2
1
7

Bevalt heel goed en reusachtig geslapen. Super goed advies gekregen. Vr.gr Fred

20 februari 2024 13:31
Fred Jansen / SHEERENBERG

Heel makkelijk was het om op de site je kast samen te stellen.
We werden gebeld om af te spreken wanneer de kast geleverd kon worden. Op ons adres werd ook netjes de kast in elkaar gezet, dat hadden we zelf nooit gekund!

14 februari 2024 15:10
Y. L. J. / Kruiningen

Kast was precies wat ik ervan verwachte. Installatie is vakkundig en snel gedaan. Communicatie over levering uitstekend. Installateurs werken netjes en overlegden nog eens of de indeling van de kast oke was en de mogelijkheden om zelf nog aan te passen.

14 februari 2024 07:49
Corrie / Zwijndrecht

Er werd aangebeld om 11 uur , om 12.15 word er gezegd .. mevrouw we zijn klaar … ongelooflijk hoe snel en vakkundig deze heren het doen .. heb nog nooit iemand meegemaakt die zo snel , kasten verplaatsen . 1 van drie meter en een hoek kast die helemaal op maat is … vriendelijk , snel vakkundig en weten wat ze doen . Toppers

10 februari 2024 07:05
Hennie van der Bijl / Amsterdam

Hallo,
Wat zijn wij blij dat we voor deze firma en kast hebben gekozen. Het bestellen van de kast, waarbij je zelf keuzes kan maken m.b.t. de inrichting van de kast, was erg makkelijk. Dat geeft op zich al vertrouwen. De kast werd prima gemonteerd en hij is van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding; we vinden hem erg mooi en zijn er dus erg content mee. Chapeau voor deze firma.

7 februari 2024 17:10
Peter Semmeling / Maastricht

keurig volgens afspraak bezorgd.
netjes opgebouwd hadden 2 kasten .
na dat monteurs klaar waren konden we inspectie doen en tekenen voor akkoord
en pinnen totaal bedrag na dat alles klaar was.
via kennis adres gekregen van slaapkamerweb maar is een aanrader, top.

5 februari 2024 12:10
M.L. Bol / ridderkerk

Mijn slaapkamerkast is perfect gemaakt, en heel netjes gemonteerd. Ik ben er heel blij mee met het resultaat.
Mijn dank is groot!!

3 februari 2024 17:48
Fatma Iyidogan / Amsterdam

Mijn kledingkast is i een woord geweldig een zee van ruimte en een prachtige kast en al mijn kleding kan erin,en de monteurs waren erg vriendelijk!

28 januari 2024 09:36
Willy Le kluse / Den haag

Zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot aflevering en montage. Erg vriendelijke mensen.

25 januari 2024 12:51
P. Raaphorst / Zwijndrecht

ben uitermate tevreden, goede service en vriendelijk personeel

24 januari 2024 10:04
Alois van zwol / Zandvoort