Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
822 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
785
27
2
1
7

Een aantal jaren geleden zijn we in de winkel in Zutphen terecht gekomen. Daar hebben met hulp van de zeer vriendelijke en behulpzame medewerker 2 heerlijke seniorenbedden met matras gekocht. Nu waren er toe aan electrisch lattenbodemsen via de website en watsapp contact deze geweldige lattenbodems gekocht. Ze zijn geplaatst, aangesloten en werken prima. Zo fijn dat je hun hulp kan inschakelen en zij helpen je het hele proces. GEWELDIG zowel de winkel als de website.
Peaam elechtrisr

20 juli 2024 07:45
Helma / Den haag

Prima service, prima kwaliteit.
We zijn heel erg tevreden .

17 juli 2024 07:40
A.A Schuur / Ermelo

Prima bedrijf, goede communicatie per mail, vriendelijke monteurs, erg tevreden over slaapkamerweb!

16 juli 2024 21:39
Lydia Noordhuis / Katwijk

Zijde en katoenen zomer dekbedden gekocht, prachtige kwaliteit. Niet warm om onder te slapen. Verzending keurig netjes en na 2 dagen ontvangen. Wederom geweldige service waar ik geen seconde aan getwijfeld heb. Hadden in 2018 een kast gekocht en tot op heden daar nog steeds heel
tevreden over, goeie kwaliteit gebruik de kastdeuren (schuif) dagelijks en nog net zo stevig. Service van dit bedrijf verdient voor mij een dikke 10 met al die vriendelijke gespecialiseerde medewerkers!!

10 juli 2024 08:33
Petra / Barendrecht

Prima website. Kast komt overeen met de afbeeldingen op de site. Het gehele proces is prima verlopen, inclusief de professionele installatie van de kasten. We hebben er meerdere gekocht en alle kasten zijn prima en netjes geplaatst. Echt top. En de kasten zijn van uitstekende, stevige kwaliteit.

29 juni 2024 10:28
Rob / Leiderdorp

De eyecatcher in mijn slaapkamer hij is geweldig mooi ben er blij mee 👍👍

29 juni 2024 02:17
Tina

Heel goed mooie kast

28 juni 2024 17:24
Wiep Knevelbaard / Emmeloord

Super kwaliteit kasten, onderdelen zijn makkelijk bij te bestellen, zelfs na een paar jaar. Zeer snelle goede en service, oplettende medewerker zag dat ik de verkeerde plank had besteld en paste de order aan. Snel, vakkundig. Top!

28 juni 2024 09:27
Judith / Voorburg

Prima verlopend en keurig afgeleverd en in elkaar gezet.

27 juni 2024 08:21
M. Spa / Olst

Voor dat we gingen bestellen hadden we wat vragen en deze werden snel en duidelijk beantwoord.. Bestellen via de website vond ik wat eng, maar het ging makkelijk en ook na het bestellen was er goed contact. 7 mei is onze kast geplaatst door 2 aardige mannen. Wij zijn er blij mee en erg tevreden over slaapkamerweb.

27 juni 2024 07:55
Y.Oussoren / Hilversum