Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
707 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
676
24
2
1
4

Fijn bedrijf: goed geholpen, denken mee en snelle communicatie. Aanrader.

15 juni 2022 11:38
Anton / Deventer

Perfecte kwaliteit, communicatie en service, van harte aanbevolen!

12 juni 2022 15:42
RB / Vlaardingen

6 juni 2017 onze eerste kast gekocht , dat ging super ! Maar die kan helaas niet mee naar ons nieuwe huis . Daarom vandaag onze 2e nieuwe kast
Besteld . Eerst nog wat info gevraagd , vriendelijk en meedenkend geholpen !
Tot ziens in september!

30 april 2022 13:33
Ad / Linne

Online bed gekocht ivm winkelsluitingen corona. December geleverd. Heel vriendelijke monteurs.
[Foeilelijk bed](https://www.slaapkamerweb.nl/bedden/tweepersoonsbed/tweepersoonsbed-premium-jola). Heel veel spijt van aankoop, duur bijna 1000 euro.

22 april 2022 13:05
Zuidema / Rotterdam

Wauw wat een kast. Precies zoals we wilden en gemonteerd door kanjers.
Echt koop je spullen bij slaapkamer web krijg je geen spijt van.

Jolanda en peter uit Rotterdam

16 april 2022 10:34
Peter Blok / ppb1964@gmail.com

Hebben al veel slaapkamerkasten bekeken in de woon en slaapwinkels maar toen we toch maar eens gingen kijken op internet bij Slaapkamerweb.nl kwamen de serie Zweefdeurkast Comfort Industrial tegen. We waren meteen verkocht alleen al op de foto's. Het stoere maar toch ook het chique uiterlijk. We namen de stap en bestelde online deze kast met een eigen indeling ( ook makkelijk te doen op de site ). Na een werkelijk vakkundige levering en montage ( complimenten ) zijn we zeer content met deze kast, hij voldoet aan alle verwachtingen. Hij is degelijk en super mooi. Een echte aanrader als je zoekt naar stoer en chique en je krijgt daarbij ook nog eens een top service van slaapkamerweb.nl zelf. Stel een vraag en het wordt direct opgelost. Werkelijk top om hier online te kopen.

11 maart 2022 22:23
Nico den Hartog / Helmond

Alles volgens afspraak/overeenkomst verlopen.
Chauffeur heeft spiraalbodem afgeleverd en de oude volgens afspraak meegenomen.

Ik ben zeer tevreden!!!

7 maart 2022 18:41
Herman

Zeer tevreden over de service en levertijden. We kochten vorig jaar een bed en recent een kledingkast. We erg content met de aanschaf, mooi houtwerk en kwaliteit voor de lange termijn.

2 maart 2022 15:27
Josee Bosma / Arnhem

Het heerlijke wollen dekbed ontvangen, een-persoons, 140×200, dat in de aanbieding was voor 49,00. Eindelijk één die voor mij lekker zwaar is. Het is ook echt 140. Een andere die ik eerder had gekocht, niet bij deze zaak, was in feite 143, waardoor de overtrek niet paste.

24 februari 2022 17:51
Yvonne / Amsterdam

Betrouwbaar, goede kwaliteit, vriendelijke hulp aan de telefoon en goede levering van mijn artikel. Duidelijke en uitgebreide website. Ik kon snel vinden wat ik nodig had.
Echt aan te raden.

7 februari 2022 14:16
Glasboertje / 's-hertogenbosch