Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
650 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
625
23
1
0
1

Een bed +kast besteld, Vanaf begin tot eind super gegaan, klasse.

18 oktober 2020 20:47
Zeki Tahir / Arnhem

26 augustus 2011 had ik een mooie grote bruine kast besteld via slaapkamerweb.nl. Wat een mooie bruine kast waar ik 9 jaar plezier van heb gehad. Dit werd ook vakkundig in elkaar gezet door vader en zoon (van wat ik mij kon herinneren). Nu ga ik verhuizen van een 2 kamer woning naar een veel grotere huis en past hij qua indeling helaas niet meer. Ik zal zeker kijken in de toekomst voor een nieuwe kleinere kasten. Bedankt

15 oktober 2020 11:04
A.L. Mulder / Amstelveen

Perfect! Netjes op tijd geleverd en heel mooi gemonteerd. Zeker aan te bevelen!

16 september 2020 16:28
K V

Ik had heel snel een zorgbed nodig. Na contact te hebben gehad of het mogelijk was het bed sneller dan gestelde levertijd te kunnen bezorgen, is er alles aan gedaan om het bed sneller geleverd te krijgen. Super!! Levering en montage van het bed helemaal volgens afspraak verlopen. Ben zéér tevreden over alles: het contact, de levering, montage, prijs/kwaliteit! Slaapkamerweb is een absolute aanrader!!!

25 augustus 2020 11:53
Yvon / Den Bosch

Kast gekocht in Zutphen.
Vandaag bezorgd en gemonteerd.
Erg prettig geholpen in Zutphen en monteurs waren vakmensen pur sang.
Echt een aanrader 👍👍

23 juli 2020 18:23
Joop / Bussum

Ik heb vandaag mijn kledingkast ontvangen een superservice van dit bedrijf ,top monteurs deze jongens die weten van aanpakken . Dit is een Topbedrijf . ik kan het alleen maar aanbevelen .

18 juli 2020 16:42
M.Mair / Amsterdam

Prima website. Mooie kast besteld. Op leverdatum keurig geïnstalleerd door 2 medewerkers. Prima uitleg over de kast en eenvoudig met pin betalen. Ook e-mail en telefonisch contact is prima verlopen. Aanrader deze winkel als jee jezelf een hoop werk wil besparen.

18 juli 2020 14:35
Lars Ketzer / BORNE

Vorige week mijn bed gekregen. Ik was naar Zutphen gereden om dat ik eerste wilde zien wat ik ging kopen. Ik heb Gijs bed gekocht met tapse poten in walnotenkleur. Wat een ongelooflijk mooi en stevig bed, massief hout, mooi model en ik moet zeggen dat dit het beste bed is dat ik ooit heb gehad. De monteurs waren erg aardig en vakkundig. 10 punten...echt super.

14 juli 2020 15:46
Roman / Amsterdam

De heren die onze klerenkast hebben bezorgd en gemonteerd werken snel en vakkundig. Er is weinig speelruimte tussen muren en de zijkanten van de kast. Toch staat de kast precies in het midden De achterkant van de kast stond helemaal tegen de muur aan met als gevolg dat de lijnen van het laminaat aan de voorkant schuin langs de kast liepen. Scheve muur dus. Dit werd opgemerkt door de monteurs. Zij hebben gevraagd of de kast gelijk aan de muur of lijn van het laminaat gezet moest worden. Echt klasse dat hierop gelet wordt. Verder zijn wij heel tevreden over de contacten met Slaapkamersweb.

12 juli 2020 00:09
Marijke / Veldhoven

Goede producten voor een goede prijs.
En daarbij goede service.
Problemen worden meteen opgelost.
Je kunt hier met een gerust hart bestellen.

26 juni 2020 14:47
Pieter / Helmond

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 650 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken