Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
739 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
705
24
2
1
7

Prima webwinkel. Snelle levering en gunstig geprijsd.

30 september 2023 15:36
M.V / Velserbroek

Bevalt goed. Kom zr morgen terug brengen en schaf een kussen aan. Bedankt dat ik kon testen

27 september 2023 23:01
malou strijker / oeken

We kregen de volgende reactie per e-mail die wij anoniem mochten delen op onze recensiepagina:
Beste Slaapkamerweb,
De kast is gisteren prima afgeleverd in Oegstgeest en het matras. Omdat mevrouw gehandicapt is hebben de monteurs zelfs het bed, het matras voor haar opgemaakt. Wat een ontzettend aardige monteurs, toegewend en vriendelijk. Ze verdienen een pluim!
Trouwens de kast is ook van een uitstekende kwaliteit, een aanwinst.
Hartelijke groeten.

8 september 2023 13:35
Anoniem / Oegstgeest

Kasten zijn twee maanden geleden naar tevredenheid gemonteerd, maar er bleek later toch een klein probleem met een van de deuren. Er werd na telefoontje snel gehandeld en het euvel is inmiddels verholpen. Prima service van de mensen van slaapkamerweb.

28 augustus 2023 20:54
Gerrit Kloosterman / Tytsjerk

een mooi en stevig bed, mooi op de afgesproken datum thuis gemonteerd, helaas was men de lattenbodems vergeten, dezelfde middag nog is een andere chauffeur met de lattenbodems gekomen, perfect geregeld

18 augustus 2023 12:06
Mart Maas / den haag

Voor de 3e keer in 14 jaar een nieuwe kast samengesteld. Deze is bezorgd en in elkaar gezet door slaapkamerweb. Naar grote tevredenheid! Laatste keer zat er 2x een productiefout in de deur. (Dat kan gebeuren) Meldingen werd vlot opgepakt en de nieuwe deuren geleverd. Slaapkamerweb gaat net zolang door totdat het resultaat naar tevredenheid is!

12 augustus 2023 10:20
Berend Snijders / Vlissingen

Heerlijk zacht.
zalig krakend heel fijn dat er speciale knoopjes bij zitten die je bevestigd door ze door een knoopsgat te steken en dan het andere dekbed eraan te bevestigen.
Ik zou willen dat ik eerder had besteld....
En.voor de prijs....helemaal!

Betreft 4-seizoenen dekbed eendendons ACTIE, deze kunt u hier vinden:
https://www.slaapkamerweb.nl/dekbedden/donzen-dekbedden/4-seizoenen-donzen-dekbed-actie?category=12790

10 augustus 2023 21:36
Melanie / Zaandam

Konden niet beter treffen. Slapen is 100 % verbetert en een geweldige service

10 augustus 2023 09:01
Jansen aj / S Heerenberg

we hadden nieuwe kasten nodig en deze gevonden bij slaapkamerweb.
zelf de indeling kunnen bepalen, en ze werden ook nog eens thuis bezorgd en gemonteerd.
ook het afval werd keurig mee teruggenomen.
bij een kast zat een kleine beschadiging op een deur.
dit werd door het bedrijf keurig netjes opgelost en werd een nieuwe deur besteld en gemonteerd, top.
wij zijn blij met slaapkamerweb en zullen in de toekomst zeker nog eens terugkomen.

4 augustus 2023 20:12
carlo van den broek / Roosendaal

We hebben de kast hier besteld en thuis laten monteren om verschillende redenen. De website is overzichtelijk en duidelijk. De stijl van de kast sprak ons aan omdat deze past in ons interieur en bovenal de indeling van de kast is zelf te bepalen. Het is geen Made in China kast maar Duitse degelijkheid met net wat dikkere planken en wanden. We hebben gekozen voor softclose schuifdeuren, een echte aanrader. De garantie spreek voor zich, het is een familiebedrijf die geen rommel verkoopt en voor de prijs / kwaliteit die wij hebben betaald konden we in Zeeland niks vinden. De montage verliep vlot en al het verpakkingsmateriaal werd mee terug genomen. Betaling achteraf is mogelijk. Al met al een echte aanrader!

17 juli 2023 11:10
Rene / Burgh Haamstede