Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
688 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
660
24
2
0
2

Mooie kast op de slaapkamer laten plaatsen. Degelijk en goede kwaliteit! Nette monteur. Erg tevreden!

11 september 2021 11:07
Robin Klumpenaar

We hebben slaapkamer web gekozen omdat ik goede reacties gelezen over monteurs. Vandaag is onze kast gearriveerd. Monteurs hebben netjes hun werk uitgevoerd maar met mijn kleine vraag om twee plankjes te verplaatsen begon ze puffen als of dat hij geen zin meer had. In ieder geval was niet aardig en we zijn echt teleurgesteld. Wij gaan nooit meer van slaapkamer web iets kopen dat was ons eerste en laatste keer.

3 september 2021 11:35
Mojgan / Amstelveen

Maandag ons “seniorenbed” binnengekregen. Echt aangenaam verrast! Topkwaliteit!!! Het is toch altijd afwachten als je via internet iets koopt. Het is echt superdegelijk!!! Ook in afwachting van de levering steeds correct op de hoogte gebracht : geen valse verwachtingen enkel correcte informatie aangaande de levertijd! De twee mannen die het bed kwamen leveren waren bekwame vaklui en ook nog eens heel vriendelijk en beleefd. Alle afval mooi meegenomen. Voor levering in België was het 50 euro, maar dat was het meer dan waard!

Antwoord Slaapkamerweb:
(levering in België is op uitzondering en wordt per aanvraag bekeken naar de mogelijkheden en tarieven)

25 augustus 2021 09:36
Nancy / Moerbeke-waas

Prima bedrijf,
Perfecte service,
Perfect Contact
prima prijs kwaliteit verhouding

23 augustus 2021 21:54
Eric / Roden

Vandaag mooie stevige kast geleverd, over bijna heel de breedte. Bij thuiskomst bleek dat de kast voor mijn stopcontact staat, terwijl er aan de andere kant nog genoeg ruimte is, en ik geen gordijn meer terug kan hangen, omdat de rails boven de kast hangt. Had graag gezien dat ze de kast meer in het midden hadden gezet, zodat ik mijn stopcontact kan gebruiken, en mijn gordijn terug kan hangen.

19 augustus 2021 00:55
Hendrika / Zeeland

Mijn poot onder het bed was na een paar weken kapot. Kreeg zonder probleem binnen enkele dagen een nieuwe toegestuurd. Echt goed.

31 juli 2021 12:05
Laurence Kea / Amsterdam

Ik heb op 17_3_2012 een linnenkast besteld Royal 3 deurs Matras plus lattenbodem
Toen nog Demmers VOF nu slaapkamer Web
Nu heb ik weer een twee deurslinnenkast besteld ook weer Royal een geweldige service erg vriendelijk Ik woon in 's, Hertogenbosch maar wel bij Slaapkamer Web gekocht
Vriendelijke monteurs van Montrieurs
In een woord een feestje om bij Slaapkamer Web te kopen
Henrica Van loon 's, Hertogenbosch

26 juni 2021 15:10
HENRICA Van loon / 's-Hertogenbosch

2 kasten besteld, levertijd was wel lang 12 weken , maar dan heb je ook wat. Keurig geleverd en gemonteerd. Na montage bleek 1 deur aan te lopen en 1 kast stond niet stabiel. Dit is keurig binnen korte tijd opgelost door onderhouds monteurs van slaapkamerweb. Ik ben een tevreden klant.

24 juni 2021 15:49
Bianca / Rotterdam

De kast is geplaatst door ervaren en vriendelijke monteurs en heel erg snel ben zeer tevreden.
Ik raad het iedereen aan.
Mijn complimenten

19 juni 2021 08:48
Lens Schouten / Rijswijk zh

Vandaag 3 kledingkasten bezorgd en geplaatst, wij zijn er erg tevreden mee, vannacht nog een kast besteld.

11 juni 2021 00:02
Familie Woo / Rijswijk