Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
641 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
616
23
1
0
1

Goede producten voor een goede prijs.
En daarbij goede service.
Problemen worden meteen opgelost.
Je kunt hier met een gerust hart bestellen.

26 juni 2020 14:47
Pieter / Helmond

Een geweldige service. De monteurs moesten flink wat meters/tredes maken/lopen, maar alles zonder een moment van klagen! Bed en een grote kledingkast werden soepel in elkaar gezet. Nadat ze klaar waren, werd al het afval meegenomen. Een top waardering, kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen. Trouwens het telefonisch contact voor de hulp bij de kledingkast samenstelling was ook dik in orde. Zeer grote hulp.

25 juni 2020 09:47
Dat

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

17 juni 2020 16:19
Joost / Heerhugowaard

We hebben een mooie degelijke schuifkast nu op onze slaapkamer maar het heeft wel de nodige moeite gekost. Na bijna 8 weken levertijd was het zover en is de kast geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren echter de riem/stropdas houder die ook op de bon stond vergeten en dus moesten ze deze later die dag installeren. De kast was echter niet goed in elkaar gezet en incorrect geplaatst. Een lade kast was niet volledig tegen de achterwand van de kast geplaatst zodat spulletjes op dit lade kastje er achter kunnen vallen en dan alleen er uit te halen zijn door de lade kast los te schroeven. De kast was met een aanzienlijke afstand van de muur geplaatst en wiebelde heel erg. Ook hadden de installateurs een stelplaatjes zo hard onder de kast geslagen dat er een 5cm scheur in het houd van de zijwant ontstond. Toen ik de installateur vriendelijk vroeg of hij hier een oplossing voor kon proberen te vinden kreeg ik een snauwend antwoord dat dit niet kon want onze tegelvloer was niet recht. Gek want de oude kast stond prima. Toen ik een paar suggesties deed wat we zouden kunnen doen werd mijnheer de installateur zelfs boos en zeer brutaal. Toen ze weg waren ontdekte ik dat de stripdas/riem houder niet goed bevestigd was omdat er twee schroeven waren dol gedraaid. Toen maar even zelf aan de gang gegaan en kast nettjes tegen de muur geplaatst en stel plaatjes onder de kast gedrukt zoals het hoort en de stropdas/riem houder opnieuw geïnstalleerd. Alles binnen 15 minuten opgelost (behalve de barst in de zijwant). Heel jammer dat Slaapkamerweb deze brutale en een klungel van een installateur in dienst heeft genomen.

17 juni 2020 07:02
M Sluijter-Hensen / Lochem

Afgelopen januari zijn we in de showroom te Zutphen geweest. We waren goed en vriendelijk geholpen door verkoper Niek. Thuis nog eens alles goed opgemeten en in februari via de Website 2 slaapkamerkasten besteld. De kasten hadden we pas op vrijdag 12 juni nodig, géén probleem, de kasten werden netjes op deze dag geleverd en gemonteerd door 2 hele vriendelijke en vakkundige jongemannen. We zijn ontzettend blij met deze mooie kasten!

14 juni 2020 21:32
Ton / Uden

Vandaag is ons nieuwe bed van slaapkamerweb geleverd, we zijn er erg blij mee! De monteurs hebben het bed snel in elkaar gezet, en waren bovendien ook erg vriendelijk. Vanwege Corona was de levertijd wat langer (8 weken), maar alle communicatie verliep goed & soepel. Een aanrader!

12 juni 2020 11:58
T. / Rotterdam

Slaapkamer besteld begin maart ik werd goed geïnformeerd over de levertijd op dr afgesproken tijd werd de slaapkamer bezorgd een uit rijd baar bed kledingkast en commode in de kleur wild eiken het zag er geweldig mooi uit.
En voor een mooie prijs. Alles werd gemonteerd door de mannen en de verpakkingen werden meegenomen. Ik ben zeer tevreden

31 mei 2020 19:50
Nel van den Branden / Steenbergen

Garderobe kast voor in de slaapkamer besteld en geleverd / gemonterrd, prachtkast !!
In een "gewone"winkel betaal je er 2 x zoveel voor.
Raad het echt aan !!

2 mei 2020 18:27
Albert Wildenburg / Hilversum

Een kast gekocht bij slaapkamerweb die is 16 april 2020 door vakkundige monteurs in elkaar gezet afgesteld en geplaatst, echte vakmensen petje af.

17 april 2020 16:24
Ad en Corina / Heerjansdam

Ik heb bij Slaapkamerweb een van de volhouten ledikanten gekocht. Dit na uitgebreid en gedegen advies van Slaapkamerweb. Ik kreeg echt het gevoel dat men er je serieus aan een goed produkt wilde helpen(en niet per se het duurste). Dit is,zelfs in de Corona crisis tijd,netjes op tijd bezorgd,en vakkundig ter plaatse gemonteerd. Het bed voldoet ruimschoots aan de verwachtingen,en ik zou deze webshop van harte aanbevelen bij vrienden en bekenden,als zijnde een klantgericht en kwalitatief hoogstaande onderneming.

10 april 2020 21:18
Johnny / Breda

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 641 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken