Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
707 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
676
24
2
1
4

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

23 februari 2021 12:48
Monique van den Hoed / Zwaag

Contact per mail ging perfect. Product (in ons geval een bed) ook echt perfect volgens afspraak , en netjes gemonteerd. Alleen in verband met Corona was de levertijd wat langer omdat de toeleverancier niet kon leveren. Al met al, goed gedaan.

22 februari 2021 10:44
Willem / Texel

Geweldige zaak.
Hele mooie producten.
Wel wat duurder dan b.v Leen bakker,
Maar de moeite waard.
Hele goede service en de kast is perfect geplaatst.
Zou het iedereen aanraden.

4 februari 2021 18:02
Antoinette / Deventer

Geweldig goed geholpen in de showroom. Goede communicatie over de bezorgdatum. De nalevering zeer snel gebeurd. Super vriendelijk personeel.
Echt een aanrader.

29 januari 2021 19:26
Monique / Tilburg

Tijdens bezoek aan huis hebben we een zeer goed advies gekregen. Direct beslist om nw lattenbodems, matrassen, dekbed en kussens te kopen voor een goede prijs. De levering was volgens afspraak en met een zeer goede service. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en het personeel.

29 januari 2021 17:45
Cor van der Hoek / Brummen

Goede kwaliteit.
Nette werkers. Ruimen na het plaatsen van de kast netjes alle rommel op die ze gemaakt hebben.

28 januari 2021 12:18
Sabine Averesch / Rijssen

Vorige maand is mijn Royal schuifdeur kast aangekomen, Ben zeer tevreden over de kast en
de medewerker van de klantenservice is zeer behulpzaam geweest. Voor iedereen is deze Web winkel zeker een aanrader!

22 januari 2021 15:08
Sieuwert Scholten / Andel

Top bedrijf een aanrader.
Goede en duidelijke informatie op de website. petje af!!!!
Super vriendelijke medewerkers

21 januari 2021 21:25
Eric / Roden

Top bedrijf Zeker een aanrader.
Goede en duidelijke informatie op de website. Ik werd twee dagen van te voren gebeld omdat zij de datum van levering door wilde te geven en of dit uitkomt. Mijn lattenbodem werd Prima op afgesproken tijd geleverd. De chauffeur moest ook nog met een grote vrachtwagen op een smalle boeren landweg met auto’s voor en achter die er door wilde. petje af!!!!
Super vriendelijke medewerkers en goede service!

21 januari 2021 08:29
Janine / Vreeland

Heel erg tevreden!!
De website is duidelijk en je krijgt meteen duidelijkheid over de prijs/kosten. Wij zijn toch naar de showroom geweest, omdat ik de kasten toch wilde zien. We voelden ons ondanks de corona-maatregelen welkom, zijn daar goed geholpen (geen vraag was teveel) en hebben 2 kasten besteld/gekocht. Meteen bevestiging per e-mail ontvangen.
De kasten zijn vandaag geplaatst. De heren waren beleefd, keurig op tijd en hielden alle corona-maatregelen in acht. In een rap tempo, maar toch zeer zorgvuldig hebben ze de kasten netjes geplaatst. Na afloop nog uitleg over de kast en tips over het onderhoud gekregen. Eén greepje was beschadigd, maar ze sturen een nieuwe per post op (kreeg al een melding dat deze al onderweg is!). Ze laten het netjes achter en nemen al het verpakkingsmateriaal mee.
Ik ben heel tevreden (ook over de prijs - gebruik kan ik nog niet laten weten, maar het ziet er erg degelijk uit) en ik kan Slaapkamerweb dan ook zeker aanraden.

19 januari 2021 15:45
Patricia / Houten