Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
793 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
758
25
2
1
7

Wat een top service! Ik plaats normaal eigenlijk geen reviews, maar over slaapkamerweb ben ik heel tevreden. Contact met de collega’s was allereerst heel fijn, gaven snel reactie op al mijn vragen. De kasten zijn echt prachtig! Snel en kundig gemonteerd. De deuren voelen heel stevig met een soft close. Ik kan helaas geen foto’s toevoegen, maar het is super mooi geworden.

15 december 2023 17:30
Femke

Goede ervaring met het uitzoeken van de kledingkast.Prachtige kwaliteit. De service van de levering en plaatsen van de kast zijn perfect uitgevoerd.

9 december 2023 07:58
H / Middelburg

Lekker warm en licht dekbed.

8 december 2023 19:52
Tineke / Ter Apel

Sinds we in Zutphen wonen klant bij jullie, plmin 35 jaar. Hieruit mag blijken dat wij enorm tevreden zijn over service, aandacht en keuze in het assortiment. Ook nu weer aandacht en meedenken. Bedankt voor de goede hulp

4 december 2023 13:24
Cyril / Zutphen

Pas een nieuwe garderobbenkast gekocht bij Slaapkamerweb.
Netjes op tijd geleverd en gemonteerd!
Goed bedrijf en uitstekende service
Bedankt Slaapkamerweb!!!

2 december 2023 04:41
René Netten / Rotterdam

goed, uitgebreid en deskundig geholpen
verkoper had veel geduld

29 november 2023 13:15
R.J.Koops / Zutphen

Top bedrijf
Na bijna 1 jaar ging helaas de kastverlichting kapot.
Een mail gestuurd met de vraag of dit garantie was.
Krijg je meteen bericht terug van erg vervelend maar we sturen u vandaag nog een nieuwe op
Top hoor kennen we bijna niet.meer zulke fijne en eerlijke bedrijven .
Zekers dus een aanrader goede service👍👍

22 november 2023 17:50
Monique / Hoenderloo

Keurig bedrijf ,netjes en optijd geplaatst

19 november 2023 07:30
Hanneke / Roermond

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, de levering, degene die de lattenbodem en de matras heeft geleverd. Het hele proces is prima verlopen, ook het meedenken vanuit de klantenservice heb ik als zeer prettig/dienstverlenend + klantgericht ervaren.

7 november 2023 13:26
Anoniem

Al behoorlijk lang klant en echt, de service van Slaapkamerweb is geweldig, daarom zijn en blijven we trouwe klant!

4 november 2023 13:47
Fred en Marian de Langen / Tiel