Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
793 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
758
25
2
1
7

Wat een top bedrijf, perfect aangeleverd hard werkende monteurs, snel wandelaars zei mijn schoonzus, en wat is de slaapkamer die jullie geleverd hebben voor haar prachtig geworden, en wat is ze er blij mee, topbedrijf!!

7 februari 2023 21:53
A M Jansen / Zwolle

Wij hebben een tweedeurs schuifdeurkast Royal van slaapkamerweb, tweedehands gekocht.
Bij opbouwen bleek de geleiderail onder te missen.
Slaapkamerweb gemaild of er een vervangende rail geleverd zou kunnen worden. Zelfs voor deze tweedehands kast reageerden ze meteen.
Voorbeeldige service !

30 januari 2023 21:28
Georges Vael / Nuenen

Erg tevreden, super mooie kast gekocht, werd snel geleverd en gemonteerd. Monteurs werkte netjes en voorzichtig. Kast paste op de millimeter. 1 onderdeel miste, maar werd dezelfde dag nog op de post gedaan.
Ook de verkopers erg vriendelijk.
En alles voor een zeer nette prijs.

28 januari 2023 22:49
Melissa / Kampen

Wat een geweldige zaak. Ook nadat je de order hebt afgegeven blijven ze voor je klaar staan bij vragen en problemen. Monteurs waren bekwaam en efficient. Prettige mensen in de omgang. Wij zijn dik en dik tevreden met onze linnenkast. Veel dank. Vooral voor Ronnie en Edwin. Hulde voor jullie betrokkenheid en service.

9 december 2022 11:53
M. van Koningsveld / Apeldoorn

Wat een super bedrijf. Precies de kast die ik zelf had samengesteld op het juiste moment bezorgd..
Leuke vriendelijke jongens die hem (dus gratis) monteerden, snel en heel netjes Namen keurig het afval mee.
Kortom een geweldig bedrijf !!!!

2 november 2022 16:45
Laura / Zetten

Ze verkopen hele mooie schuifdeurkasten met een concurrerende prijs. En daarnaast een (klanten)service van een hoog niveau.

29 oktober 2022 10:16
Jeroen / Voorburg

Kast is maandag half gemonteerd, deuren konden ze niet monteren omdat er geen gaten in zaten voor de schroeven. We zouden meteen vandaag gebeld worden voor een nieuwe afspraak wanneer de kast wordt afgemaakt. We zijn niet gebeld en er is niet gereageerd op onze mail met het verzoek een nieuwe datum door te geven. Nu zitten wij met een kast die half af is, deuren die in de weg staan en krekels aan de kant van de verkoper.

Beste heer / mevrouw,
Excuses voor deze tegenvaller. Helaas kan het voorkomen dat de producten niet volledig juist worden aangeleverd vanuit de fabrikant. In dat geval wordt er gekeken wat er zo snel als mogelijk geregeld kan worden om het op te lossen. Er is door de medewerker van de services direct contact opgenomen toen zij weer aanwezig was om de vervolgstappen met u door te nemen.
Met vriendelijke groet,
Team Slaapkamerweb

19 oktober 2022 20:24
Gedupeerde

Top service!
8 weken moeten wachten op onze kast.
(Die was zeker het wachten waard)
Prijs, kwaliteit perfect inorde.
Wij zijn zeer tevreden, ook heel snel gemonteerd door 2 vriendelijke gasten. Top service!

16 oktober 2022 00:51
Dave en marjolein / Herentals

Echt een klantgerichte organisatie met goede kwaliteit producten.
Was geen enkel probleem om producten langer op te slaan, daar nieuwbouw veel achterstand op liep.
Kortom, echt een aanrader.

13 oktober 2022 06:16
Lenie en Gé / Alphen aan den Rijn

In één woord fantastisch ! zó ontzettend aardig geholpen door Edwin, vakkundig, een enorme keuze aan mogelijkheden , wij hebben gekozen voor twee linnenkasten geheel naar onze wens .inmiddels zijn ze geplaatst , wij zijn er ontzettend blij mee. onze complimenten voor slaapkamerweb ! jullie zijn een TOP bedrijf !

4 oktober 2022 09:16
Karin en Leon / Uden