Traagschuim matrassen

De namen 'NASA schuim', 'Visco', of 'Memory foam' zijn allemaal traagschuimmatrassen. Ze liggen zeer comfortabel. Het materiaal vormt zich naar uw lichaam en zal daardoor het lichaam ondersteunen. Deze matrassen zijn drukverlagend en aanbevolen bij pijnklachten of blessures. 

Uw memory foam matras gratis thuisbezorgd

Al onze matrassen gemaakt van traagschuim worden door Slaapkamerweb geheel gratis geleverd. Desgewenst kunnen we het matras zelfs voor u op uw bed leggen. Besteld u een geheel nieuw bed? Dan verzorgen onze medewerkers bovendien een professionele montage! Uw keuze voor Slaapkamerweb is een keuze voor optimaal slaapcomfort en een hoge service!

Traagschuim matrassen in elke maat

Veel webshops leveren slechts standaardmaten: vooral 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 centimeter. Bij Slaapkamerweb weten we dat het arsenaal bedafmetingen veel groter is en dat de juiste lengtemaat bijdraagt aan een goede nachtrust. Daarom leveren wij elke denkbare breedtemaat en lengtemaat. Zo kunt u ook een NASA matras bestellen met een lengte van 190, 210 of 220 centimeter!

Kijk ook eens naar: