Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen zijn ontzettend populair. De matrassen staan ook wel bekend onder enkele andere namen zoals "NASA schuim", "Visco" of "Memory foam" matrassen. Traagschuim matrassen liggen zeer comfortabel door hun hoge puntelasticiteit. Het materiaal vormt zich onder invloed van de lichaamswarmte naar het lichaam en kan daardoor het lichaam ontlasten. De matrassen zijn drukverlagend, vooral wanneer er sprake is van pijn of blessures. 

Slaapkamerweb biedt u keuze uit hoogwaardige traagschuimmatrassen. Behalve een hoogwaardige standaardmatras bieden we u ook de Visco Super Comfort, welke is uitgerust met speciale luchtkanaaltjes voor een goede ventilatie. Tot slot bieden we het Cooltex Touch matras, dat gemaakt is van een koudschuim kern met daarover een laag minipocketveren en tot slot een afdeklaag van traagschuim. Een absoluut hoogwaardig matras dat de beste kwaliteiten van verschillende materialen verenigt. 
 

Uw memory foam matras gratis thuisbezorgd

Al onze matrassen gemaakt van traagschuim worden door Slaapkamerweb geheel gratis geleverd. Desgewenst kunnen we het matras zelfs voor u op uw bed leggen. Bestelt u een geheel nieuw bed? Dan verzorgen onze medewerkers bovendien een professionele montage. Uw keuze voor Slaapkamerweb is een keuze voor comfort en service!
 

Producten binnen Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen in elke maat

Veel webshops leveren slechts standaardmaten: vooral 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 centimeter. Bij Slaapkamerweb weten we dat het arsenaal bedafmetingen veel groter is en dat de juiste lengtemaat bijdraagt aan een goede nachtrust. Daarom leveren wij elke denkbare breedtemaat en lengtemaat. Zo kunt u ook een NASA matras bestellen met een lengte van 190, 210 of 220 centimeter!

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

Ik ben door Slaapkamerweb via de mail enorm geholpen bij de keuze van het matras. Sinds 2 weken slaap ik geweldig en heb in de ochtend moeite om op te staan, want ik wil gewoon niet uit het bed weg. Ik voel me beter uitgerust dan ooit.

Jenny uit 's-Gravendeel

Geweldige kwaliteit en service vriendelijke mensen en snel probleempje opgelost nog maals TOP .

A van woudenberg uit Cothen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken