matras 120x200
golf

Productaanbod matras 120x200

sort icon

Is een matras van 120x200 voor u de juiste maat?

Een matras met een lengtemaat van 200 cm is niet geschikt voor iedereen. De ideale lengtemaat van een matras is namelijk ongeveer 20 centimeter langer dan uw eigen lichaamslengte. Daarom is een matras van 200 cm lang geschikt voor mensen met een lichaamslengte van rond de 1.80 meter. Bent u langer dan 1.80 dan slaapt u het best op een extra lang matras van bijvoorbeeld 120x210 of 120x220 cm. Deze kunt u ook bij ons vinden.

Welke matras van 120x200 is geschikt voor mij?

De keuze van een type matras is een hele persoonlijke en hangt onder andere af van uw budget, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Wij zetten de diverse typen graag voor u beknopt op een rijtje:

  • Polyether matrassen: prijsvriendelijk, anti-allergisch en comfortabel voor de gemiddelde slaper. Veerkrachtige en duurzame matrassen voor de kleinere portemonnee, geschikt voor iedereen zonder speciale wensen of voorkeuren.
  • Koudschuim matrassen: ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzame matrassen zonder kuilvorming met een lange levensduur, goede vochtregulatie en ventilatie en een juiste ondersteuning voor het lichaam.
  • Traagschuim matrassen: heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt u ondersteuning en een uitstekende drukverdeling. Vrij warm met een minder goede vochtregulatie en ventilatie, dus minder geschikt voor mensen die veel transpireren of een koeler bed prefereren.
  • Latex matrassen: de natuurlatex matrassen uit onze webshop bieden u een goede drukverdeling en zijn heel geschikt voor gebruik op spiraalbodems en elektrische bodems. 
  • Pocketvering matrassen: door de ruimte tussen de veren biedt dit type matras een zeer goede vochtregulatie en ventilatie. Een nadeel is de rand van het matras met koudschuim of polyether. Met pocketvering matrassen is het van belang dat u goed in het midden van uw matras ligt, wat vooral voor stellen soms een nadeel is.

Matras 120x200 online bestellen

Bij een totale besteding vanaf € 200,- is de bezorging van uw nieuwe matras helemaal gratis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Kiest u voor een volledig nieuw bed met matras? Dan monteren we uw nieuwe bed helemaal gratis op uw aangewezen plek vanaf €400. Ideaal, want zo geniet u direct van uw nieuwe bed zonder poespas.