Matras 120x200

Een matras van 120x200 is geschikt voor een twijfelaar bed. Qua afmeting zit dit matras tussen een éénpersoons matras (van 90x200 cm) en een tweepersoons matras (van 180x200 cm) in. Wanneer u alleen slaapt, profiteert u dus van meer bewegingsvrijheid en slaapcomfort op dit matras.

Is een matras van 120x200 voor u de juiste maat?

Een matras met een lengtemaat van 200 cm is niet geschikt voor iedereen. De ideale lengtemaat van een matras is namelijk ongeveer 20 centimeter langer dan uw eigen lichaamslengte. Daarom is een matras van 200 cm lang geschikt voor mensen met een lichaamslengte van rond de 1.80 meter. Bent u langer dan 1.80 dan slaapt u het best op een extra lang matras van bijvoorbeeld 120x210 of 120x220 cm. Deze kunt u ook bij ons vinden.

Welk soort matras kiest u?

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten matrassen: polyether, koudschuim, traagschuim, natuurlatex en pocketvering. Welk soort matras geschikt is voor u, is afhankelijk van uw lichaamspostuur, slaaphouding, voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Voor een vrijblijvend advies hierover kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de chatfunctie (hieronder), mail maar ook telefonisch. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, zodat u onze verschillende soorten matrassen zelf kunt uitproberen!

Gratis thuisbezorgd

Bij een totale besteding vanaf € 400,- is de bezorging van uw nieuwe matras helemaal gratis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

 

Productaanbod matras 120x200

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Vandaag onze nieuwe matrassen gekregen Mijn ervaring is goed wij werden heel goed geholpen met het uitzoeken en de aflevering is perfect geregeld dus helemaal tevreden

 

Jan Arendsen uit Lochem  

 

» Lees alle referenties