Oplegmatras

Wilt u graag wat meer ligcomfort tijdens uw slaap? Een oplegmatras is dan een goede optie! Een topper matras is een wat dunner (ongeveer 7 cm)  en zachter matras  die u bovenop uw huidige matras legt. Behalve het ligcomfort heeft een oplegmatras nog meer voordelen. Het bevorderd onder andere de afvoer van lichaamswarmte, de instap van uw bed wordt er hoger door én het verschonen van het bed gaat een stuk makkelijker. Mooie bijkomstigheden toch?

Afmetingen van oplegmatrassen

U kiest, net zoals bij een gewoon matras, zelf de maat die u nodig heeft. Onze toppers zijn leverbaar in een breed scala aan lengte- en breedtematen. Of u er nu een zoekt voor een smal eenpersoonsbed of juist een voor een bed van bijvoorbeeld 180x200, uw topdekmatras zit er altijd tussen! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Productaanbod oplegmatras

Comfort vergroten met een nieuw matras

Een topmatras kan in de caravan of op het logeermatras een oplossing bieden om het ligcomfort vergroten. Ook kan het een prima oplossing zijn wanneer u niet tevreden bent over het ligcomfort van uw huidige matras.

Echter is het soms effectiever om een nieuw matras uit te zoeken. Er bestaan matrassen in verschillende materialen met elk hun eigen bijzondere eigenschappen en voordelen. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor huisstofmijt? Dan is een latexmatras een goede keuze. Heeft u veel last van pijn in uw lichaam, dan biedt een traagschuim matras het beste ligcomfort. Kijk maar eens rustig rond in de webshop.

Gratis thuisbezorgd

Wist u dat wij alle matrassen vanaf 200 euro gratis bij u thuisbezorgen? Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw producten tot op de gewenste plek worden gebracht, ook wanneer ze daarvoor een of meerdere trappen op moeten! Bovendien nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee terug. U kunt direct genieten van uw nieuwe oplegmatras.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken