Matras kiezen

Het juiste matras kiezen kan best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten matrassen, welk matras is dan het beste voor u? Bij Slaapkamerweb bent u aan het juiste adres voor het uitzoeken en kopen van een goed matras. Wij helpen u graag met het kiezen van het perfecte matras!

Het is handig om eerst te bedenken waarvoor u het gaat gebruiken. Is het voor u zelf om elke nacht op te slapen? Dan is het belangrijk dat u er goed op kunt liggen, dat het duurzaam is, dat het voldoet aan uw lichaamsbouw en aan uw wensen en eisen. Koudschuim, traagschuim, latex of pocketvering zijn in dit geval de soorten matrassen die het beste aansluiten. Is het matras bedoeld voor een logeerbed waar af en toe iemand op slaapt? Of voor op een kinderbed? Dan is polyether een prima materiaal.

Heeft u 2 bedden waarvan u graag 1 bed wilt maken? Of heeft u 2 losse matrassen en last van een spleet ertussen? Dan kiest u voor een topper, deze legt u bovenop de 2 aparte matrassen om er één geheel van te maken.

Komt u er nog niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op weg! 

Productaanbod matras kiezen

De juiste maat voor uw matras kiezen

Naast comfortabel materiaal is de juiste maat natuurlijk cruciaal! In onze online beddenspeciaalzaak bieden wij alle beschikbare maten aan. Of u nu een eenpersoonsbed bed heeft of een bed voor 2 personen, u vindt altijd een comfortabel matras in de juiste maat.

Bent u eruit, heeft u het perfecte matras kunnen kiezen? Dan hoeft u alleen nog maar even te wachten voordat u in uw heerlijke bed kunt stappen! Wist u trouwens dat wij alle matrassen vanaf 200 euro gratis bij u bezorgen en naar de gewenste kamer brengen? Wel zo prettig!

Eerst kijken en proef liggen in onze showroom

Een matras kiezen van achter een pc heeft veel voordelen, u winkelt namelijk lekker wanneer het u uitkomt. In onze webwinkel leest u veel achtergrond informatie over de verschillende soorten en materialen, dit helpt bij het kiezen van een matras. Echter het voelen en ervaren hoe het ligt dat kan niet via de computer. Heeft u behoefte om eerst op de matrassen te liggen om te voelen welke het beste bij u past? Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Onze medewerkers ontvangen u graag!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken