matras kiezen
golf

Productaanbod matras kiezen

sort icon

De juiste maat voor uw matras kiezen

Naast comfortabel materiaal is de juiste maat natuurlijk cruciaal! In onze online beddenspeciaalzaak bieden wij alle beschikbare maten aan. Of u nu een eenpersoonsbed bed heeft of een bed voor 2 personen, u vindt altijd een comfortabel matras in de juiste maat.

Bent u eruit, heeft u het perfecte matras kunnen kiezen? Dan hoeft u alleen nog maar even te wachten voordat u in uw heerlijke bed kunt stappen! Wist u trouwens dat wij alle matrassen vanaf 200 euro gratis bij u bezorgen en naar de gewenste kamer brengen? Wel zo prettig!

Eerst kijken en proef liggen in onze showroom

Een matras kiezen van achter een pc heeft veel voordelen, u winkelt namelijk lekker wanneer het u uitkomt. In onze webwinkel leest u veel achtergrond informatie over de verschillende soorten en materialen, dit helpt bij het kiezen van een matras. Echter het voelen en ervaren hoe het ligt, dat kan niet via de computer. Heeft u behoefte om eerst op de matrassen te liggen om te voelen welke het beste bij u past? Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Onze medewerkers ontvangen u graag!