Matras kinderbed

Op zoek naar een matras voor uw kind? Slaapkamerweb levert u de beste kindermatrassen in elke denkbare bedmaat. 

Wat is een goed matras voor kinderen?

Kinderen hebben doorgaans maar weinig speciale wensen en voorkeuren voor hun matras. Ze hebben nog niet de lichamelijke ongemakken waar volwassenen en ouderen soms mee te maken krijgen en slapen doorgaans op elk matras goed. De levensduur van het matras is misschien ook minder belangrijk dan bij een matras voor uzelf, omdat zeker een matras in één van de kindermaten soms maar enkele jaren wordt gebruikt.

Toch kunt u goede en minder goede keuzes maken in matrassen voor uw kind. Een matras met een goede ventilatie en vochtregulatie is een hygiënsiche en niet te warme keuze voor kinderen. Een koudschuim matras is dan heel geschikt: niet te duur en toch heel goed voor uw kind! Daarnaast vindt u in onze webshop diverse betaalbare kindermatrassen van comfortschuim (polyether). 

De matrassen voor kinderbedden zijn allemaal voorzien van een afritsbare, wasbare tijk. Deze beschermt tegen huisstofmijt en is bovendien wasbaar in de wasmachine. Juist bij kinderen is dit een groot voordeel voor hygiëne en tegen allergieën!

Gratis thuisbezorgd

Kinderbed-matrassen worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Na ontvangst van uw bestelling informeren wij u over de levertijd. Sommige matrassen voor kinderen kunnen al binnen 2 werkdagen worden geleverd! 

Productaanbod matras kinderbed

Meer weten over kindermatrassen? 

Slaapkamerweb heeft jarenlange ervaring met matrassen voor kinderbedden en deelt deze ervaring graag met u. Lees verder bij onze kindermatrassen voor gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld kuilvorming, allergieën, tweedehands matrassen voor kinderbedden en het belang van het bed en de matrasdrager in de nachtrust van uw kind.

» Kindermatrassen

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken