schuimmatras
golf

Productaanbod schuimmatras


Uw schuimmatras gratis bezorgd

Bent u eruit? Wij gaan nadat uw bestelling is geplaatst voor u aan het werk. U ontvangt altijd direct een mail van ons met de verwachtte levertijd, dan weet u waar u op kunt rekenen. Zodra uw bestelling klaar is om verzonden te worden nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te maken voor het gratis afleveren van uw bestelling.

We bezorgen uw matras tot in de gewenste kamer, het maakt niet uit op welke verdieping dit is. Het verpakkingsmateriaal nemen onze bezorgers weer mee terug, u heeft er geen omkijken naar.

Goede nachtrust op uw nieuwe schuimmatras

Het uitzoeken van een nieuw matras is vaak best een klus. Het aanbod is immers erg groot. Aangezien wij gemiddeld een derde van ons leven slapen is het belang van een goed matras groot. We hebben onze nachtrust nodig om overdag goed te kunnen functioneren. De rol die het matras hierin speelt wordt steeds duidelijker en daarom gaat de ontwikkeling ook snel. In onze online matrassenspeciaalzaak hebben wij de verschillen overzichtelijk gemaakt om het keuzeproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Komt u er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg.