Spiraalbodems

Een spiraal bedbodem is zeer sterk en kan in vrijwel elk bed worden geplaatst. Spiraalbodems hebben een uitstekende ventilatie dankzij de open structuur. Dit type bedbodem is vooral erg populair dankzij de Auping bedden. De bodem zelf biedt u geen tegendruk. Daardoor is een spiraalbodem niet voor elk type matras geschikt. Spiraalbodems zijn eigenlijk met name geschikt voor matrassen die zelf voldoende tegendruk bieden, zoals pocketvering matrassen en koudschuimmatrassen. 

De topkwaliteit spiraalbodems van Slaapkamerweb zijn leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Neem gerust een kijkje in het volledige assortiment hieronder!

Verstelbare spiraalbodems

In onze webshop vindt u vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare spiraalbodems. Handverstelbare spiraalbodems beschikken over een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Hetzelfde geldt voor elektrisch verstelbare bodems, echter gaat hier het verstellen met groot gemak en heeft u geen last van het zware gewicht van uw matras. Bent u iemand die regelmatig van lighouding wisselt, bijvoorbeeld voor tv kijken, lezen of medische redenen? Dan zult u merken dat een elektrisch verstelbare spiraalbodem ervoor zorgt dat u deze mogelijkheid actiever benut.

Heeft u een tweepersoonsbed en valt uw keuze op verstelbare bedbodems? Houd er dan rekening mee dat u altijd twee matrassen in een overeenkomstige maat nodig heeft. Alleen dan maakt u optimaal gebruik van de voordelen van een verstelbare bedbodem.

Spiraal bedbodem gratis thuisbezorgd

Spiraalbodems worden al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland*. Uw spiraal bedbodem brengen we bij u langs en leggen we desgewenst voor u op uw bed. Wilt u graag geadviseerd worden in uw keuze of bent u benieuwd naar de voorraadstatus en/of leveringstijd van onze spiraalbodems? Neem gerust contact met ons op. 

Producten binnen Spiraalbodems

De juiste maat spiraalbodem

In onze webshop vindt u spiraalbodems voor elk bed. Bij een eenpersoonsbed of een twijfelaar tot 120 centimeter breed (bijvoorbeeld 120x200) kunt u kiezen voor één bedbodem in de maat overeenkomstig met uw bed en matras. Voor een twijfelaar kunt u ook kiezen voor twee bedbodems met elk een breedte van 60 centimeter. Voor tweepersoonsbedden van 140x200, 160x200 of 180x200 kiest u twee spiraalbodems van elk de helft van de breedte: 70x200, 80x200 of 90x200. 

Alle spiraalbodems zijn bovendien leverbaar in diverse lengtematen. Behalve de standaardlengte van 200 centimeter vindt u in onze webshop ook spiraal bedbodems van 190 cm, 210 cm of 220 cm lang.

Hangt een spiraalbodem snel door?

Spiraalbodems van voeger kent men vooral als een soort trampolines met een enorme vering. De spiralen waren in de lengte gespannen en hadden daardoor een grote veerkracht. De kuilvorming van een spiraalbodem was ook niet mis. Vandaag de dag is dat beter: de spiralen worden in de breedte gespannen waardoor de kuilvorming minimaal is. 

Harde rand in tweepersoonsbed

U dient er rekening mee te houden dat de randen van een spiraalbodem hard zijn. Uw matras komt hier rechtstreeks op te liggen. De randen van het matras (en uw bedbodem) zijn niet bijzonder comfortabel. Houd er dus rekening mee dat u met een schotelbodem enig breedteverlies heeft langs de randen, en - niet onbelangrijk - in een tweepersoonsbed ook in het midden van het bed.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 667 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken