1-persoons seniorenbed

Bij Slaapkamerweb vindt u een breed assortiment stijlvolle seniorenbedden 1 persoons, ook wel comfortbedden genoemd. Dit zijn bedden op comforthoogte waardoor in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Een seniorenbed 1 persoon is zeker niet alleen bedoeld voor senioren! Ze zijn ideaal voor iedereen die graag in een hoger bed wilt slapen en zijn perfect voor mensen met lichamelijke klachten. Doordat het bed hoger is, hoeft u minder ver te bukken bij het opmaken.

Wat voor materiaal zoekt u? U kunt in onze webshop kiezen uit bedden met een houtlook, massief hout, met onderschuiflades en uitrijdbare ledikanten.

De voordelen van een 1 persoons seniorenbed

  • Gemakkelijk in- en uit stappen
  • U bepaalt zelf hoe hoog u uw bed wilt hebben
  • Ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten
  • Prettige hoogte om het bed op te maken
  • Verschillende afmetingen en materialen mogelijk

Producten binnen 1-persoons seniorenbed

Verschillende maten en materialen

Al onze ledikanten zijn in de meest uiteenlopende maten leverbaar. Het standaard seniorenbed voor 1 persoon is 90 of 100 cm breed en 200 cm lang. Ook extra lange comfortbedden vindt u in ons assortiment. U kunt kiezen voor de lengtematen 210 of 220 cm.

Bent u op zoek naar een andere breedtemaat? Bekijk al onze seniorenbedden.

Uw 1 persoons seniorenbed gratis thuisbezorgd

Wilt u bestellen, maar maakt u zich druk over de bezorging en montage van uw nieuwe bed? Dat is niet nodig. Slaapkamerweb zorgt ervoor dat uw nieuwe seniorenbed gratis bij u thuis wordt afgeleverd en bovendien professioneel wordt gemonteerd. Dit geldt voor alle bestellingen boven de 400,-.