Twijfelaar seniorenbed

Op zoek naar een twijfelaar seniorenbed? Door de minimale breedte van 120 cm heeft het bed een hoog comfort. Ook de extra hoogte maakt het instappen en uitstappen comfortabel en eenvoudig. Bekijk ons ruime aanbod aan twijfelaar seniorenbedden in diverse stijlen en maten.


Filter  filter icon
sort icon

Twijfelaar seniorenbed kopen? Veilig, comfortabel en praktisch

In onze webshop vindt u twijfelaar-ledikanten in diverse kleuren en materialen. Ongeacht uw inrichting vindt u altijd wel een bed dat u aanspreekt. Zoekt u een seniorenbed met bijpassende nachtkastjes? Met lades? Of in het hout? U vindt het met gemak in onze webshop!

De voordelen van een twijfelaar seniorenbed

  • Leverbaar in 120 cm breed
  • Leverbaar in 190, 200, 210 of 220 cm lang
  • Hoogte matras zelf in te stellen
  • Verschillende materialen
  • Geschikt voor iedereen die in een hoger bed wilt slapen
  • Geen rugklachten door het opmaken van het bed

Verschillende maten leverbaar

Onze seniorenbed twijfelaars worden geleverd in breedtemaat 120 cm en in de lengtematen 190 cm, 200 cm, 210 cm en 220 cm. Ook lange senioren (vanaf circa 1,90 m) vinden bij ons dus een twijfelaar op formaat. Bent u op zoek naar een ander formaat? Bekijk al onze seniorenbedden.

Uw seniorenbed twijfelaar wordt gratis thuisbezorgd

Voor alle bestellingen vanaf € 400,- geldt dat deze gratis worden thuisbezorgd en professioneel gemonteerd. Daarbij wordt uw nieuwe bed gelijk ook op de gewenste plek in uw woning geplaatst. U heeft dus geen omkijken naar de montage van uw nieuwe twijfelaar.

Kijk ook eens naar: