Twijfelaar seniorenbed

Op zoek naar een seniorenbed dat iets groter is dan een eenpersoonsbed? Alle bedden met een breedte tussen 100 cm en 120 cm worden beschouwd als twijfelaars. Bij Slaapkamerweb vindt u een uitgebreid aanbod twijfelaars voor senioren. Deze seniorenbedden hebben een ideale comforthoogte waardoor het in- en uitstappen makkelijker wordt en zijn daardoor ook perfect voor mensen met lichamelijke klachten.

In onze webshop vindt u twijfelaar-ledikanten in diverse kleuren en materialen. Ongeacht uw inrichting vindt u altijd wel een bed dat u aanspreekt. Zoekt u een seniorenbed met bijpassende nachtkastjes? Met lades? Of in het hout? U vindt het met gemak in onze webshop!

De voordelen van een twijfelaar seniorenbed

 • Leverbaar in 100 of 120 cm breed
 • Leverbaar in 200, 210 of 220 cm lang
 • Hoogte matras zelf in te stellen
 • Verschillende materialen
 • Geschikt voor iedereen die in een hoger bed wilt slapen
 • Hoeft niet op klossen tijdens een zwangerschap
 • Geen rugklachten door het opmaken van het bed

  Producten binnen Twijfelaar seniorenbed

  Verschillende maten leverbaar

  Onze seniorenbed twijfelaars worden geleverd in breedtematen 100 cm en 120 cm en in de lengtematen 200 cm, 210 cm en 220 cm. Ook lange senioren (vanaf circa 1,90 m) vinden bij ons dus een twijfelaar op formaat. 

  Bent u op zoek naar een ander formaat? Bekijk al onze seniorenbedden.

  Uw seniorenbed twijfelaar wordt gratis thuisbezorgd

  Voor alle bestellingen vanaf € 400,- geldt dat deze gratis worden thuisbezorgd en professioneel gemonteerd. Daarbij wordt uw nieuwe bed gelijk ook op de gewenste plek in uw woning geplaatst. U heeft dus geen omkijken naar de montage van uw nieuwe twijfelaar.

  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken