Twijfelaar met laden

De ruimte onder het bed wordt vaak niet efficiënt benut, terwijl deze goed van pas komt als bijvoorbeeld opbergruimte voor kleding of beddengoed. Bij veel webshops vindt u alleen eenpersoonsbedden met laden. Slaapkamerweb biedt u ook keuze uit enkele twijfelaars met opberglades. Dankzij de wieltjes onder de lade kunt u deze gemakkelijk en met een lichte beweging openen en sluiten.

Een twijfelaar heeft een breedte van 120 centimeter. Ook een klein tweepersoonsbed van 140x200 wordt soms nog een twijfelaar genoemd. Bij onze twijfelaars met laden zijn ook diverse bijpassende slaapkamermeubelen te koop, zoals nachtkastjes, commodes en kledingkasten. Zo kunt u desgewenst een gehele slaapkamer in één stijl samenstellen. 

Twijfelaar met opbergruimte gratis thuisbezorgd

Uw twijfelaar met lades wordt gratis thuisbezorgd indien uw totale besteding tenminste € 400,- bedraagt. Onze ervaren medewerkers verzorgen gelijk een professionele montage van uw nieuwe bed. U ontvangt van ons dus geen bouwpakket, maar een kant en klare twijfelaar met opbergruimte.

Productaanbod twijfelaar met laden

Twijfelaar met bergruimte

In onze webshop vindt u ook nog een aantal twijfelaars met opbergruimte. Dit hoeft niet per se een lade onder het bed te zijn; soms zijn er ook andere opbergoplossingen mogelijk. Misschien zijn ook deze bedden voor u interessant?

» Twijfelaar met opbergruimte

Twijfelt u of de maat 120x200 centimeter van een twijfelaar voor u geschikt is? In onze webshop vindt u ook een aantal smalle tweepersoonsbedden met laden. Ook deze bedden zijn voor u wellicht interessant om te bekijken.

» Tweepersoonsbed met laden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken