Metalen tweepersoonsbed

Een metalen bed past vrijwel in ieder interieur. Dat komt door de veelvoud aan stijlen en designs waarin metalen tweepersoonsbedden leverbaar zijn. Wat is uw stijl? Strak en modern, of juist lief en sierlijk? In onze webshop vindt u volop metalen bedden die uw slaapkamer helemaal afmaken. Alle bedden die u op deze pagina ziet, zijn leverbaar als tweepersoonsbed in diverse lengte- en breedtematen.

Gratis bezorging en montage

Uniek bij Slaapkamerweb: u ontvangt geen bouwpakket, maar een kant en klaar bed in uw slaapkamer. Al vanaf € 400,- (totale besteding) is de bezorging én montage door onze eigen vakkundige medewerkers helemaal gratis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering van uw metalen bed.

Productaanbod metalen tweepersoonsbed

Tweepersoonsbed: welke maat is geschikt?

Metalen 2-persoonsbedden zijn leverbaar in tal van lengte- en breedtematen. Bij Slaapkamerweb bieden we graag iedereen de juiste bedmaat. De meeste bedden zijn dan ook leverbaar in elke denkbare maat. De meest gangbare maten voor tweepersoonsbedden zijn als volgt:

  • 140x200 cm: klein tweepersoonsbed dat heel geschikt is voor kleinere slaapkamers. Voldoende ruim voor twee personen, maar ook heel geschikt wanneer u meestal alleen slaapt. 
  • 160x200 cm: standaard tweepersoonsbed. Zeker ruim genoeg om te slapen met twee personen. Voor veel mensen een prima keuze die vaak ook goed in de slaapkamer past.
  • 180x200 cm: ruim tweepersoonsbed. Voor sommige slaapkamers te breed. Een bed van 180x200 centimeter is riant te beslapen met twee personen. Comfort en ruimte voor de juiste slaapkamer.
  • 200x200 cm: kingsize tweepersoonsbed. Alleen geschikt voor de grotere slaapkamers. Let op of er voldoende ruimte rondom het bed overblijft, zo niet is een bed van 180x200 misschien geschikter.

Lengtematen

Een bed met de juiste lengte draagt bij aan een goede nachtrust. Slaapkamerweb levert de meeste metalen tweepersoons bedden in drie verschillende lengtematen: 200, 210 en 220 centimeter. Het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u bijvoorbeeld circa 1,90 meter lang en zoekt u een standaard tweepersoonsbed, dan komt u uit op een bedmaat van 160x210 centimeter.

Slaapoppervlak versus bedombouw

De maat van het bed wordt aangegeven in de maat van het slaapoppervlak. Een bed van 160x200 centimeter is dus geschikt voor een matras in diezelfde maat, of twee matrassen van 80x200. Het metalen frame van uw tweepersoonsbed is altijd iets groter. Bent u benieuwd welke bedmaat geschikt is voor uw slaapkamer, meet dan niet te krap.

Maak uw metalen bed compleet

Uw metalen tweepersoonsbed is niet compleet zonder een goede bedbodem en matras. Bij Slaapkamerweb vindt u beiden in verschillende soorten en alle denkbare maten. Bent u op zoek naar een compleet metalen tweepersoonsbed inclusief matrassen en bedbodems? We helpen u graag. Twijfelt u welke matras en bedbodem geschikt zijn voor u? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken