Opklapbed

Heeft u een kleine slaapkamer, een logeerkamer of wilt u regelmatig een extra bed plaatsen? En wilt u toch op een fatsoenlijk bed slapen? Of u gasten op een fatsoenlijk bed ontvangen? Dan biedt een opklapbed uitkomst. Een groot voordeel van een opklapbed is dat deze gevouwen kan worden opgeborgen. Dit zorgt er voor dat een opklapbaar bed nog maar weinig ruimte in beslag neemt wanneer u het bed niet nodig heeft. Opklapbedden kunt u in een handomdraai uit elkaar klappen en opklappen. Het opbergen van een inklapbaar bed is al even eenvoudig. Door de handige wieltjes hoeft u verder niet te slepen, u kunt het bed zo wegrijden!

Comfortabele en lange opklapbedden

Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim aanbod comfortabele opklapbedden in verschillende prijscategorieën. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar een opklapbed met de standaardlengte van een eenpersoonsbed (197 of 200 cm). Vroeger hadden opklapbedden vaak een lengte van maar 180 of 190 cm. Daarmee waren ze voor de meeste mensen té kort voor een comfortabele nachtrust. De tijd dat u gebroken wakker werd na een nacht in een te klein bed ligt nu dus gelukkig achter ons!

Gratis thuisbezorgd & indien nodig montage

Bestelt u voor tenminste € 400 in onze webshop, dan is het bezorgen helemaal gratis. Woont u in de regio (30 kilometer rondom Zutphen)? Dan is bezorgen zelfs al gratis vanaf €100. Wij plaatsen uw nieuwe opklapbed op de door u gewenste plek, verzorgen indien nodig de montage en nemen de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe bed weer mee terug.

 

Productaanbod opklapbed

Toch liever een onderschuif bed of slaapbank?

Bent u op zoek naar een comfortabel bed voor in uw slaapkamer of logeerkamer dat niet te veel ruimte inneemt? U heeft naast een opklapbed keuze uit verschillende mogelijkheden. Voor uw slaapkamer hebben we een ruime collectie aan logeerbedden, waaronder onderschuifbedden.