Tweepersoonsbed met opbergruimte

De ruimte onder het bed is vaak slechts een verzamelplaats voor stof. Veel beter kunt u de ruimte onder uw bed effectief gebruiken door te kiezen voor een tweepersoons bed met opbergruimte. In onze webshop vindt u tweepersoonsbedden met opbergruimte, veelal in de vorm van lades. Deze ruimte wordt meestal gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld extra dekbedden, beddengoed, kleding of ondergoed. Dankzij onze ruime keuze in kleuren, maten en andere productopties vindt u ongetwijfeld een bed naar uw smaak.

Gratis verzending en montage

tweepersoonsbed met opbergruimteAlle bestellingen vanaf € 400,- worden gratis geleverd. Onze eigen professionele monteurs verzorgen daarbij ook gelijk de montage van uw nieuwe bed. Het tweepersoonsbed met opbergruimte wordt gelijk op de gewenste plek in uw slaapkamer geplaatst en verpakkingsmaterialen nemen zij mee terug om duurzaam af te voeren. U zit dus niet in de rommel en hoeft uw bed niet zelf te monteren! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. 

 

Productaanbod tweepersoonsbed met opbergruimte

Meer bedden met lades

Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan behalve onze tweepersoonsbedden met opbergruimte zeker ook onze tweepersoons bedden met lades. Sommige bedden zijn bijvoorbeeld voorzien van een slaaplade die u in een handomdraai in een extra logeerbed voorziet. Kijk dus zeker even verder; het aanbod wijkt net iets af van de bedden op deze pagina.

» Tweepersoonsbedden met lades

2 persoonsbed in elke maat

Bij Slaapkamerweb vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor een bed in de juiste maat. Tweepersoons bedden met opbergruimte leveren wij dan ook in elke denkbare lengte- en breedtemaat: 140, 160, 180 of zelfs 200 centimeter breed, en 190, 200, 210 of 220 centimeter lang. Bekijk ook het volledige aanbod voor de populairste bedmaten:

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken