bed 220 lang
golf

Productaanbod bed 220 lang

sort icon

gratis montage en bezorging

Voor wie is een extra lang bed van 220 lang geschikt?

De juiste lengtemaat voor het bed bepaalt u aan de hand van uw eigen lichaamslengte. Wij adviseren een standaard bed van 200 cm lang voor mensen met een lengte tot circa 1,80 m. Bent u circa 1,90 m, dan is een bed van 210 cm lang ideaal. Voor mensen met een lichaamslengte rond 2,00 meter draagt een extra lang bed van 220 cm lang bij aan een goede nachtrust. Omdat smaken verschillen bieden we een zeer ruim assortiment bedden die ook leverbaar zijn in 220 cm lang. Voldoende keuze zodat uw bed past bij uw andere slaapkamermeubels en voldoet aan uw smaak. 

Verschillende breedtematen

Wij leveren bedden van 220 lang in alle denkbare breedtematen. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, een twijfelaar, een tweepersoons bed of zelfs een kingsize bed, bij ons vindt u altijd het bed dat bij u past. In ons assortiment vindt u moderne, klassieke en tijdloze bedden, in diverse materialen, en ook boxsprings zijn leverbaar in de lengtemaat 220.

Wist u dat u behalve voor bedden van 220 lang ook bij ons terecht kunt voor talrijke andere producten? Zo leveren we bij uw nieuwe bed bijvoorbeeld graag een bijpassende kledingkast of een mooi nachtkastje

Matrassen, bedbodems en beddengoed voor een 220 cm lange bed

Bij een extra lang bed horen natuurlijk een extra lange lattenbodem en matras. Ook een extra lang dekbed is geen overbodige luxe. Wij vinden het logisch dat wij behalve bedden van 220 lang, ook bedbodemsmatrassen en dekbedden aanbieden in deze maat. Vanzelfsprekend kunt u voor al deze producten bij ons slagen, ongeacht welke breedtemaat u verkiest.