4 seizoenen dekbed

Bij Slaapkamerweb vindt u 4 seizoenen dekbedden van hoogwaardige kwaliteit. 4 seizoenen dekbedden bestaan uit twee aparte dekbedden voorzien van verschillende warmteklassen. Zo is het dunne dekbed geschikt voor de zomer en het dikkere en warmere dekbed ideaal in de herfst en de lente. De twee dekbedden samen, vormen een dik en heerlijk warm dekbed van de hoogste warmteklasse en is daarmee ideaal voor de koude wintermaanden. Een 4 seizoenen dekbed voorziet u dus van heerlijk slaapklimaat voor alle seizoenen!

Waarom kiezen voor een 4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed voorziet u het hele jaar door van de juiste warmteklasse voor ieder seizoen! Ideaal in Nederland en als uw slaapkamer niet het gehele jaar dezelfde temperatuur heeft. Onze hoogwaardige 4 seizoenen dekbedden kunnen bestaan uit dons, wol, katoen of een sythetische vezel. Het dus maar net wat u zelf het prettigst vind om onder te slapen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe u de verschillende delen van het 4 seizoenen dekbed aan elkaar bevestigd. Somige 4 seizoenendekbedden zijn uitgevoerd met een rits, anderen weer door (zuster)knopen, waarmee u de delen aan elkaar bevestigd. Weet u niet goed welk type 4 seizoenen dekbed het beste bij u past, of zou graag meer informatie willen over 4 seizoenen dekbedden? Dan is het blogartikel De beste 4 seizoenen dekbedden wellicht goed om te lezen!

Uw vier seizoenen dekbed gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan dekbedden, kussens of beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Diverse soorten dekbedden

Naast 4 seizoenen dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor zomerdekbedden, of andere enkele wollen dekbeddendonzen dekbeddenkatoenen dekbedden. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag!

Tip: lees ons blogartikel: Dekbedden vergelijken – Welk dekbed past bij mij?

Kijk ook eens naar: