Onderschuifbedden

Heeft u een extra slaapplek nodig? Verander snel een eenpersoonsbed naar een tweepersoonsbed met een onderschuifbed. Een onderschuifbed is ruimtebesparend en ideaal als logeerbed. Ontdek onze praktische onderschuifbedden in diverse stijlen en maten.

Onderschuifbed kopen? Het praktische bed met onderschuifbed

Een onderschuifbed is ideaal als u in een mum van tijd een tweede eenpersoonsbed gereed wilt hebben. Heeft u in de kinderkamer of logeerkamer meestal één slaapplek, maar wilt u wel de mogelijkheid hebben om snel een tweede bed neer te zetten? Dan is een onderschuifbed een goede oplossing. Bij een onderschuifbed heeft u standaard maar één bed in de slaapkamer staan en maakt u optimaal gebruik van de ruimte onder het bed door daar het tweede bed onder te schuiven. Deze bedden geven uw logées veel comfort en zijn de ideale oplossing voor in uw logeerkamer.

Welke maat onderschuifbed zoekt u?

Bij Slaapkamerweb vindt u verschillende soorten en maten onderschuifbedden:

  • Duobed comfort is een dubbeldivan met een lattenbodem. U kunt het onderbed zowel naast het bovenbed als los van het bovenbed plaatsen. Alle matrassen tot 21 cm hoogte kunt u op het bed plaatsen. Dit bed is leverbaar in de maten: 80x200 en 90x200 cm.
  • Avek Twin is een bed met een spiraalbodem. De spiraalbodem is stevig, ventileert goed en kan gemakkelijk onder het bovenbed worden geschoven. Bij dit bed adviseren wij het Avek Spacer matras dat speciaal voor dit bed is ontwikkeld. U bestelt dit bed in de maten: 80x190, 80x200, 90x200, 90x210 cm.
  • Avek Duet is ook voorzien van een spiraalbodem. Het onderbed is voorzien van poten, zodat het onderbed even hoog als het bovenbed is. Als u het met een tweepersoons hoeslaken en beddengoed opmaakt, maakt u er een royaal tweepersoonsbed van. 
  • Houten duobed is een robuust houten bed die standaard voorzien zijn van houten latten. Deze houten bedden kunt u makkelijk op elkaar tillen om er één hoog bed van te maken of twee naast elkaar plaatsen. Deze bedden zijn mogelijk in de afmetingen 90x200 en 100x200cm.

Uw onderschuifbed gratis thuisbezorgd

Heeft u voor 400,- of meer in onze webshop besteld, dan bezorgen wij uw bestelling gratis thuis. Onze ervaren monteurs zetten het bed dan direct gratis voor u in elkaar. Woont u in de regio, 30 kilometer rondom Zutphen, dan bezorgen en monteren wij uw bestelling vanaf 100,- gratis.

Meer logeerbedden?

In onze webshop vindt u naast onderschuifbedden ook diverse andere soorten logeerbedden. Maak bijvoorbeeld kennis met onze aansprekende collectie vouwbedden! Of wilt u meer weten over onze logeerbedden, of wilt u eens proef liggen op één van de bedden? Kom gerust langs in onze toonzaal in Zutphen! We denken graag met u mee bij het vinden van de juiste logeerbed.

Ook interessant voor u: