Donzen dekbedden

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment aan donzen dekbedden. Donzen dekbedden zijn om meerdere redenen erg prettig. Ten eerste zult u merken dat donzen dekbedden een stuk lichter zijn dan dekbedden met een vulling van katoen of wol. Deze dekbedden hebben tevens een natuurlijke vezel, maar zijn een stuk zwaarder dan een donzen dekbed. Verder biedt een donzen dekbed u door de hoge isolatiewaarde van dons een heerlijk warm bed en een goede vochtregulatie.  

Waarom kiezen voor een donzen dekbed?

Wij hebben verschillende soorten donzen dekbedden in ons assortiment, hierbij kunt denken aan 4-seizoenen dekbedden, of enkele dekbedden met dons. Ook is er een onderscheid te maken tussen ganzendons en eendendonzen dekbedden in verschillende percentages. Bent u opzoek naar een wat zwaarder donzen dekbed, waarbij het percentage veren hoger is dan die van dons, dan zijn de heavy dekbedden wellicht een aanrader voor u!

Benieuwd wat een 90% donzen dekbed precies inhoud? Lees hier alles over dit percentage. 

Voordelen donzen dekbedden:

  • Soepel en licht slaapcomfort
  • Makkelijker uw bed opmaken
  • Heerlijk warm in alle seizoenen
  • Hoge isolatiewaarde en goede vochtregulatie
  • In veel gevallen wasbaar (mits deze goed wordt opgeschud na het wassen)

Nadelen donzen dekbedden:

  • Hoger prijssegment (met name de volledige donzen varianten)
  • Druk gevoelig

Het enige waar een donzen dekbed minder goed tegen kan is regelmatige druk. U doet er dan ook verstandig aan niet of zo min mogelijk op uw donzen dekbed te gaan zitten of liggen, zodat uw donzendekbed jaren mee kan!  

Donzen dekbedden

De donzen dekbedden van Slaapkamerweb zijn van hoge kwaliteit en met de grootste zorg geproduceerd. Natuurlijk is dit makkelijk om zelf te zeggen, daarom levert Slaapkamerweb dekbedden met het Downafresh keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde eisen die voor donsdekbedden van toepassing zijn. 

Uw donzen dekbed gratis thuisbezorgd*

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan dekbedden, kussens of beddengoed? Dan bezorgen wij uw bestelling bovendien gratis bij u thuis (op een aantal uitzonderingen na*)! 

  • Snelle levering mits voorradig
  • Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Snelle levering van onze dekbedden

Onze dekbedden zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Diverse soorten dekbedden

Naast donze dekbedden kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor zomerdekbeddenwollen dekbeddensynthetische dekbeddenkatoenen dekbedden en wij hebben ook 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen. Komt u er niet uit en wilt u graag ons persoonlijk advies bij het bestellen van een nieuw dekbed, we helpen u graag.

Kijk ook eens naar: