Nachtkastjes en commodes

Wij hebben een ruim aanbod aan nachtkastjes, nachttafeltjes en commodes. Deze zijn veelal afgestemd op het design en het ontwerp van onze bedden en kledingkasten, zodat deze goed combineren met onze kledingkasten of bedden


Bezorging en montage

Als u een bestelling plaatst waarbij het bedrag boven de 400 euro uitkomt, dan nemen wij de levering en montage voor onze rekening (in heel Nederland, op een paar uitzonderingen na)! Op deze manier weten wij zeker dat onze kwaliteitsproducten op correcte wijze worden gemonteerd en een tijd mee zullen gaan. Het is in de meeste gevallen dan ook slim om, als u een nieuw bed besteld ook meteen de nachtkastje(s) mee te bestellen. Zo kunt u optimaal genieten van onze service en uw aankoop!


Afmetingen nachtkastjes en commodes

Onze nachtkastjes, nachttafels en commodes verschillen van functionaliteit en van afmetingen. Voordat u een nachtkastje aanschaft, is het verstandig te letten op de juiste afmetingen. Zo moet het meubel natuurlijk in de ruimte passen, maar is het vooral ook voor een nachtkastje of nachttafeltje belangrijk dat deze de juiste hoogte heeft. Het is prettig als het nachtkastje ongeveer dezelfde hoogte heeft als de hoogte van uw matras in het bed, op deze manier kunt u als u in bed ligt, er gemakkelijk iets op zetten of vanaf pakken. Bij een bijpassend nachtkastje bij één van onze bedden is dat vaak het geval!