Latex matrassen

Latex matrassen liggen comfortabel en blijven lang goed. Ze zijn erg geschikt voor verstelbare bedbodems. Kies uw nieuwe matras uit onze selectie hoogwaardige latex matrassen. Ook leverbaar in extra lange maten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een matras? Neem dan gratis contact met ons op voor advies op maat!

Matrassen van natuurlatex

De matrassen in onze webshop zijn gemaakt van natuurlatex. Dit materiaal is zeer geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor allergische reacties en huisstofmijt. De Lavea matrassen zijn voorzien van een cooltex afdeklaag. Deze zorgt voor een goede temperatuurregulatie dankzij een goede ventilatie. Lavea matrassen zijn voorzien van een anti-allergische hypoallergene tijk.

Alle latexmatrassen uit onze webshop beschikken over comfortzones die uw lichaam op de juiste plaatsen ondersteuning en comfort bieden. Heeft u vragen over onze matrassen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste matras.

Uw latex matras gratis thuisbezorgd

Onze latex en natuurlatex matrassen worden gratis bij u thuisbezorgd. Onze kundige medewerkers kunnen het matras desgewenst voor u klaarleggen op uw bed! Kiest u niet alleen voor een nieuw latexmatras, maar bovendien voor een geheel nieuw bed? Dan verzorgt Slaapkamerweb kosteloos een professionele montage.

Latex matrassen in elke maat

Bij veel webshops vindt u latex matrassen in de gangbare maten: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Bij Slaapkamerweb vinden wij het belangrijk dat iedereen kan slagen voor de gewenste matrasmaat. Daarom leveren wij ook minder gangbare breedtematen zoals 100x200 en zelfs 200x200 cm.

Minstens zo belangrijk is de juiste lengte van uw matras. Slaapkamerweb levert matrassen in de lengtematen 190, 200, 210 en 220 centimeter. Overweegt u een geheel nieuw bed inclusief bedbodem en matras aan te schaffen? Dan is het zinvol gelijk te investeren in de juiste bedmaat. Het ideale matras is ca. 20 centimeter langer dan uw lichaamslengte. Met een lichaamslengte tot 1,70 m voldoet een matras van 190 cm dus prima, en met een lengte van circa 1,90 m kiest u het best voor een latex matras van 210 centimeter lang.

Kijk ook eens naar: