Matras 140x190

Op zoek naar een comfortabel tweepersoons matras maar is 200cm te lang? Dan is een matras van 140x190 een perfecte keuze. Met deze afmeting kunt u comfortabel liggen maar bespaart u onbenutte ruimte door de kortere lengte van dit matras. Ideaal voor bijvoorbeeld studentenkamers, kleinere logeerkamers of simpelweg omdat u de lengte van een regulier matras niet nodig heeft.

Wij bieden de volgende matrassoorten aan:

  • Polyether matrassen
  • Koudschuim matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Latex matrassen
  • Traagschuim matrassen
  • Topdek matrassen

Is een matras van 140x190 de juiste maat voor u?

Een matras met een afmeting van 140x190 is niet geschikt voor iedereen. Een matras moet ongeveer 20cm langer zijn dan uw eigen lengte. Bent u 1.65? Dan is een matras van 190 zeker geschikt! Bent u 1.75 of langer? Dan is een matras met een lengte van 200, 210 of in sommige gevallen zelfs 220cm beter.

Gratis matras advies

Bij Slaapkamerweb weten we hoe belangrijk het is om een comfortabele nachtrust te hebben. Als u niet goed toch rust kan komen of als u lichamelijke klachten heeft, kan dit veel te maken hebben met het matras wat u heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij welk matras geschikt is. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij u een aantal adviezen en opties geven, zo weet u welk matras het beste bij u past. Ons persoonlijke matras advies is gratis en geheel vrijblijvend! Beantwoord de vragen in het formulier en wij geven u binnen 24 uur een reactie.

Ja, ik wil een persoonlijk matras advies >>

Productaanbod matras 140x190

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken