Matras 160x200 cm

Zoekt u een nieuw matras voor uw tweepersoonsbed in de afmetingen 160x200? Slaapkamerweb biedt een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen waaronder polyether, koudschuim, traagschuim, natuurlatex en pocketvering. In onze webshop kunt u onze matrassen bekijken en direct online bestellen. Een groot matras van 160x200 centimeter zorgt ervoor dat u zonder naden ook fijn in het midden van het bed kunt slapen. Ideaal als u meestal alleen slaapt of wanneer u en uw partner graag vlakbij elkaar liggen. U kunt ook kiezen voor twee matrassen van 80x200 cm. 

Welke matras past bij u?

De keuze voor een goede matras is heel persoonlijk. Deze hangt af van onder meer uw postuur, persoonlijke wensen, slaaphouding en eventuele lichamelijke klachten. De keuze voor een nieuw matras maakt u waarschijnlijk niet eenvoudig via internet. Daarmee helpen wij u dus graag. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, maar we adviseren u ook graag op afstand. Met uw antwoord op enkele vragen kunnen wij een goede inschatting maken van het matras dat u nodig heeft. Dat is gratis en bovendien vrijblijvend.

» Matras advies

 

Gratis bezorging

Uniek bij Slaapkamerweb is de gratis bezorging en montage op bestellingen vanaf € 400,-. Dit geldt in heel Nederland! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers komen de matras dan bij u langsbrengen. Zonder rompslomp kunt u die avond genieten van een goede nachtrust!

Productaanbod matras 160x200