Matras 90x190

Op zoek naar een matras van 90x190? Deze afwijkende matras maat is ideaal voor de iets kleinere personen. Gemiddeld genomen moet een matras zo'n 20cm langer zijn de degene die op het matras slaapt. Mensen met een lengte van maximaal 1.70m kunnen dus goed op een matras van 90x190 liggen. Deze eenpersoons afmeting is niet alleen geschikt voor volwassenen, ook voor kinderbedden is deze eenpersoonsmaat ideaal.

Een ander voordeel van een matras van 90x190 is dat er in uw slaapkamer meer ruimte vrij komt. In een vaak wat kleinere kinder- of logeerkamer kan deze 10cm een groot verschil maken. Naast de afmeting 90x190 heeft Slaapkamerweb veel matrassen die verkrijgbaar zijn in diverse maten. Denk bijvoorbeeld aan een matras van 200x220, voor de langere mensen onder ons.

Persoonlijk matras-advies

De ervaren medewerkers van Slaapkamerweb geven graag persoonlijk advies. Wij zijn ons ervan bewust dat 'comfortabel slapen' een ontzettend breed begrip is. Daarom hebben wij de mogelijkheid om een persoonlijk matras-advies aan te vragen. Wij stellen een aantal vragen en geven op basis van uw antwoorden een persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring geven wij u een aantal adviezen en mogelijkheden, helemaal vrijblijvend.

Ja ik wil graag  een vrijblijvend matras-advies.

Productaanbod matras 90x190