matras 90x190
golf

Productaanbod matras 90x190

sort icon

Voordelen matras 90x190

Een ander voordeel van een matras van 90x190 is dat er in uw slaapkamer meer ruimte vrij komt. In een vaak wat kleinere kinder- of logeerkamer kan deze 10cm een groot verschil maken. Naast de afmeting 90x190 heeft Slaapkamerweb veel matrassen die 

Welke matras van 90x190 is geschikt voor mij?

De keuze van een type matras is een hele persoonlijke en hangt onder andere af van uw budget, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Wij zetten de diverse typen graag voor u beknopt op een rijtje:

  • Polyether matrassen: prijsvriendelijk, anti-allergisch en comfortabel voor de gemiddelde slaper. Veerkrachtige en duurzame matrassen voor de kleinere portemonnee, geschikt voor iedereen zonder speciale wensen of voorkeuren.
  • Koudschuim matrassen: ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzame matrassen zonder kuilvorming met een lange levensduur, goede vochtregulatie en ventilatie en een juiste ondersteuning voor het lichaam.
  • Traagschuim matrassen: heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt u ondersteuning en een uitstekende drukverdeling. Vrij warm met een minder goede vochtregulatie en ventilatie, dus minder geschikt voor mensen die veel transpireren of een koeler bed prefereren.
  • Latex matrassen: de natuurlatex matrassen uit onze webshop bieden u een goede drukverdeling en zijn heel geschikt voor gebruik op spiraalbodems en elektrische bodems. 
  • Pocketvering matrassen: door de ruimte tussen de veren biedt dit type matras een zeer goede vochtregulatie en ventilatie. Een nadeel is de rand van het matras met koudschuim of polyether. Met pocketvering matrassen is het van belang dat u goed in het midden van uw matras ligt, wat vooral voor stellen soms een nadeel is.

Twijfelt u nog over de keuze van uw matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal, we begeleiden u graag in uw keuze.

Persoonlijk matras-advies

De ervaren medewerkers van Slaapkamerweb geven graag persoonlijk advies. Wij zijn ons ervan bewust dat 'comfortabel slapen' een ontzettend breed begrip is. Daarom hebben wij de mogelijkheid om een persoonlijk matras-advies aan te vragen. Wij stellen een aantal vragen en geven op basis van uw antwoorden een persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring geven wij u een aantal adviezen en mogelijkheden, helemaal vrijblijvend.