matras op maat
golf

Productaanbod matras op maat

sort icon

Heerlijke nachten op uw matras op maat  

Nachtrust is heel belangrijk. Wanneer u lekker slaapt en goed uitgerust bent functioneert u overdag beter. Ook voelt u zich fit en energiek. Wij doen er dan ook alles aan om producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Omdat ieder mens anders is bestaan er zoveel soorten matrassen. Afhankelijk van onder andere temperatuurhuishouding, gewicht en slaaphouding kiest u het matras dat het beste is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Stelt u zich dat weldadige gevoel maar eens voor wanneer u ’s avonds in bed stapt en heerlijk ontspannen ligt! Zo’n moment waarop de drukte van de dag van u afglijdt en de ontspanning en rust binnenstroomt. Nog even wachten tot het nieuwe matras bij u thuisbezorgd is en het genieten kan beginnen! Wij wensen u alvast welterusten.

Hulp bij het uitzoeken van uw matras op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat het best veel informatie is wat op u afkomt. Vraagt u zich misschien af wat de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld koudschuim en pocketvering of tussen koudschuim en traagschuim? Of wilt u weten wat de voordelen zijn van een natuurlatex matras? Of vindt u het lastig om op basis van de informatie op de website te bepalen welk matras nu het beste is voor u? Neem dan contact met ons op. Dit kan heel eenvoudig door onder aan de pagina te klikken op: “Bel of mail mij terug”. U typt kort uw vraag of bericht in en wij antwoorden zo snel mogelijk per mail of telefoon. Zelf bellen kan natuurlijk ook. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!