matrasbeschermer 90x200
golf

Aanbod matrasbeschermers van 90 x 200:

Ruime keuze matrasbeschermers

Onze hoogwaardige matrasbeschermers van 90x200 cm zijn er in verschillende hoogtes. U kunt kiezen voor een molton met een hoekhoogte tot 21 cm en tot 35 cm. Daarnaast is er een molton van 90x200 cm speciaal voor topmatrassen, waarbij de hoekhoogte minder is. Wil u dat er geen vocht door de molton kan komen, dan kunt u kiezen voor onze zogenoemde waterdichte moltons. Uiteraard hebben wij onze moltons in diverse breedte maten en in de lengte kunt u naast de standaard van 200 cm ook kiezen voor 210 cm en 220 cm.  

Snelle bezorging van uw matrasbeschermer 90 x 200

Onze matrasbeschermers van 90 x 200 cm zijn doorgaans bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies voor uw matrasbeschermer 90 x 200

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste matrasbeschermer van 90x200, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.