Matras 130x200

Een matras van 130x200 centimeter lastig te vinden? Niet bij Slaapkamerweb! Wij bieden volop matrassen die we kunnen leveren in 130x200 centimeter. Een bed van 130x200 heeft de "ouderwetse" twijfelaarmaat en noemen we vandaag de dag meestal nog een twijfelaar of een klein tweepersoonsbed. Tegenwoordig zien we steeds vaker bedden met een breedte van 120 of 140 centimeter, en worden matrassen van 130x200 steeds lastiger vindbaar. Slaapkamerweb levert elke denkbare maat en zodoende kunnen wij ook u bedienen!

In onze webshop vindt u een ruime collectie matrassen van elke denkbare soort: polyether, koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering. Ook voor een goede topmatras kunt u uiteraard bij ons terecht. Benieuwd welk type matras bij u past? Onder aan deze pagina vindt u een advies.

Matras gratis thuisbezorgd

Matrassen en bedbodems worden al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd tot in de slaapkamer in heel Nederland! Bestelt u een volledig bed, dan verzorgen onze medewerkers bovendien een professionele montage. 

Productaanbod matras 130x200

Ook leverbaar in lengtematen

De juiste bedmaat is van groot belang voor uw nachtrust. Dat begrijpt Slaapkamerweb als geen ander. Daarom leveren wij niet alleen matrassen van 130x200 centimeter, maar ook matrassen van 130 centimeter breed met een lengte van 190, 210 of 220 centimeter. De meeste matrassen hierboven zijn in alle vier lengtematen leverbaar.

Welke matras van 130x200 is geschikt voor mij?

De keuze van een type matras is een hele persoonlijke en hangt onder andere af van uw budget, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Wij zetten de diverse typen graag voor u beknopt op een rijtje:

  • Polyether: prijsvriendelijk, anti-allergisch en comfortabel voor de gemiddelde slaper. Veerkrachtige en duurzame matrassen voor de kleinere portemonnee, geschikt voor iedereen zonder speciale wensen of voorkeuren.
  • Koudschuim: ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzame matrassen zonder kuilvorming met een lange levensduur, goede vochtregulatie en ventilatie en een juiste ondersteuning voor het lichaam.
  • Traagschuim: heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt u ondersteuning en een uitstekende drukverdeling. Vrij warm met een minder goede vochtregulatie en ventilatie, dus minder geschikt voor mensen die veel transpireren of een koeler bed prefereren.
  • Latex: de natuurlatex matrassen uit onze webshop bieden u een goede drukverdeling en zijn heel geschikt voor gebruik op spiraalbodems en elektrische bodems. 
  • Pocketvering: door de ruimte tussen de veren biedt dit type matras een zeer goede vochtregulatie en ventilatie. Een nadeel is de rand van het matras met koudschuim of polyether. Met pocketvering matrassen is het van belang dat u goed in het midden van uw matras ligt, wat vooral voor stellen soms een nadeel is.

Twijfelt u nog over de keuze van uw matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal, we begeleiden u graag in uw keuze.