matras 90x220
golf

Productaanbod matras 90x220

sort icon

Is een matras van 90x220 lang genoeg?

Bent u rond de 200cm (2 meter) dan heeft u een matras nodig van minimaal 220cm.  We raden altijd aan om uw lengte te pakken en daar 20cm bij op te tellen voor de minimale lengte van het bed of matras. Slaapt u samen? Neem dan altijd de lengte van de langste persoon en tel daar 20cm bij op. 

Welke matras van 90x220 is geschikt voor mij?

De keuze van een type matras is een hele persoonlijke en hangt onder andere af van uw budget, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Wij zetten de diverse typen graag voor u beknopt op een rijtje:

  • Polyether matrassen: prijsvriendelijk, anti-allergisch en comfortabel voor de gemiddelde slaper. Veerkrachtige en duurzame matrassen voor de kleinere portemonnee, geschikt voor iedereen zonder speciale wensen of voorkeuren.
  • Koudschuim matrassen: ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzame matrassen zonder kuilvorming met een lange levensduur, goede vochtregulatie en ventilatie en een juiste ondersteuning voor het lichaam.
  • Traagschuim matrassen: heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Biedt u ondersteuning en een uitstekende drukverdeling. Vrij warm met een minder goede vochtregulatie en ventilatie, dus minder geschikt voor mensen die veel transpireren of een koeler bed prefereren.
  • Latex matrassen: de natuurlatex matrassen uit onze webshop bieden u een goede drukverdeling en zijn heel geschikt voor gebruik op spiraalbodems en elektrische bodems. 
  • Pocketvering matrassen: door de ruimte tussen de veren biedt dit type matras een zeer goede vochtregulatie en ventilatie. Een nadeel is de rand van het matras met koudschuim of polyether. Met pocketvering matrassen is het van belang dat u goed in het midden van uw matras ligt, wat vooral voor stellen soms een nadeel is.

Twijfelt u nog over de keuze van uw matras? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal, we begeleiden u graag in uw keuze.

Gratis matras advies

Het kiezen van een goede matras kan nog wel eens een uitdaging zijn. Wilt u daarom advies bij het kiezen van een matras? Neem dan contact op. We helpen u graag met het kiezen van een goed matras.